Κάτι γίνεται εκεί…!

Kathy
Έχετε δει την ταινία You’ve Got Mail (Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας) – 1998 με τον Tom Hanks και την Meg Ryan; Εκείνη που η πρωταγωνίστρια είχε ένα συνοικιακό βιβλιοπωλείο και απέναντί της ακριβώς άνοιξε ο συμπρωταγωνιστής της ένα μεγαθήριο με πολύ χαμηλές τιμές; Θυμάστε το μικρό βιβλιοπωλείο όπου οι μικροί πελάτες πήγαιναν για να τους διαβάσει παραμύθια; Κάπως έτσι ονειρεύτηκαν να φτιάξουν 3 φίλες μου το δικό τους βιβλιοπωλείο στην Αν. Θεσσαλονίκη στην οδό Ανθέων 27. Δεν είναι άλλο από το Κάτι Γίνεται…! 
 
 
Το φτιάξανε μικρό αλλά ζεστό και φωτεινό! Φιλόξενο και χαρούμενο! Με μια γωνιά για τους μικρούς τους φίλους όπου κάθε Τετάρτη  απόγευμα 6 μ.μ.-7 μ.μ. (για παιδιά 3-5 χρονών) και 7  μ.μ. -8 μ.μ. (για παιδιά 5-8 ετών) τους φιλοξενεί για να φτιάξουν τις δικές του δημιουργίες και κατασκευές

Ο χώρος επίσης φιλοξενεί σχολή γονέων κάθε Σάββατο απόγευμα. (Ψάξτε στην περιοχή σας για σχολές γονέων… και δεν θα το μετανιώσετε. Είναι δωρεάν!) Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 25 ώρες παρακολούθησης.

Το  Σάββατο πριν την Κ. Δευτέρα, έλαβε χώρα στο βιβλιοπωλείο Κάτι γίνεται… μια πολύ όμορφη εκδήλωση για να αποχαιρετίσουμε τις απόκριες! Ναι, καλά διαβάσατε! Ε, καλά μην βαράτε. Τόσο όμορφα περάσαμε να μην τον μοιραστώ μαζί σας; Τόσο καιρό την έχω έτοιμη την αναρτησούλα μου κι όλο κάποια άλλη την προλάβαινε, να μην την ανεβάσω; Η ημέρα ήταν ανοιξιάτικη! Και φυσικά πήραμε τα παιδιά μας και πήγαμε!

Η Μαρίτσα (Maritsa creations) ήταν εκεί για να βάψει τα παιδιά μας αλλά και εμάς τις μαμάδες με έντονα χρώματα, gloss και πολύ χρυσόσκονη!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Τα παιδιά το διασκέδασαν, βάφτηκαν, πέταξαν κομφετί και σερπαντίνες, είχαμε το χρόνο να χαζέψουμε βιβλία, πρωτότυπα παιχνίδια, αλλά και παζλ. Εγώ αγόρασα χαρτόνια για χειροτεχνίες που πρόκειται να κάνω με τους μαθητές μου επιλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία κανσόν! Η κόρη μου προτίμησε να πάρει πρωτότυπα είδη ζωγραφικής και ο γιος μου ένα λιοντάρι!

Ο μικρούλης μου επέλεξε να του φτιάξουν ένα ιστό αράχνης υπερπαραγωγή στο χέρι του!
 
Αλλά και η μαμά δεν έχασε την ευκαιρία να βαφτεί….έτσι για να πούμε ότι κάτι κάναμε κι εμείς για τις απόκριες….
 
 
Στο δημιουργικό βιβλιοπωλείο Κάτι γίνεται… μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια djeco και τις κατασκευές Χαρούμενο Καλαμπόκι τα οποία  τα βρίσκεις σε ελάχιστα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη! Φυσικά υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους και φυσικά σχολικά βοηθήματα και γραφική ύλη και πολλά πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας σε περίπτωση που θα το επισκεφτείτε. (site Kati ginete)
Πατήστε εδώ για να δείτε την νέα τους ιστοσελίδα  και εδώ για να κάνετε like στην σελίδα τους στο facebook  ώστε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν!
 
Kathy