ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Κάστρο από χαρτόνι

  Η κόρη μου έχει την τύχη να είναι το πρώτο εγγόνι αλλά και το πρώτο ανίψι στην οικογένειά μου αλλά και στην οικογένεια του άντρα μου. 

  Η αδερφή μου (δηλ. η Callie) με τον άντρα της (δηλ. τον Κώστα) την λατρεύουν και λόγω της απόστασης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) όταν βρίσκονται μαζί της προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και να κάνουν  τα πάντα μαζί… ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. 

  Σε ένα ταξίδι μας στην Αθήνα, λοιπόν, (όταν ακόμη η μικρός μου ήταν μωράκι) ο θείος Κώστας υποσχέθηκε στην ανιψιά του να φτιάξουν μαζί ένα κάστρο!  

  Πιο κορίτσι, άλλωστε, δεν λατρεύει τα παραμύθια με τα κάστρα, τις βασιλοπούλες και τους πρίγκιπες πάνω στα λευκά άλογα; Τελικά, ο θείος της κράτησε την υπόσχεσή του και της έφτιαξε ένα κάστρο αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτήν! 

  Κάστρο από χαρτόνι 1
   
  Τα υλικά που χρειάστηκε ήταν ροζ κανσόν, κόλλες Α4, χάρακας, κοπίδι, ψαλίδι, κόλλα, μαρκαδόροι,  καλαμάκια κι ένα σκληρό χαρτόνι για βάση. 
  Ο θείος μας ο Κώστας θα μπορούσε να έχει γίνει και αρχιτέκτονας γιατί στο σχέδιο δεν τον πιάνει κανείς! Έτσι μέσα σ ένα μεσημέρι έφτιαξε παρέα με την ανιψιά του αυτό το κάστρο που βλέπετε! Τι χαρά έκανε το κοριτσάκι μας, δεν μπορείτε να φανταστείτε!
   Κάστρο από χαρτόνι 3
  Τώρα κοσμεί το πάνω μέρος της βιβλιοθήκης της στο δωμάτιό της και όταν το χρειάζεται το παίρνει για να παίξει με τις barbie της
  Κάστρο από χαρτόνι 5

  Σε κάποιες από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τον τρόπο στήριξης των χαρτονιών αλλά και την λεπτομέρεια στην σχεδίαση εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! 

  Κάστρο από χαρτόνι 7
  Εν ώρα παιχνιδιού, την ημέρα που το πρωτοέπαιξε!

  Θείε Κώστα σ΄  ευχαριστούμε! Σ΄αγαπάμε πολύ!
  Kathy

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  Kathy
  Kathyhttps://www.anthomeli.com
  Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

  7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 60% ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 40% ΤΗΣ ΚΑΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ.
   ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΎΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ !!!!!!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης