Κάστρο από χαρτόνι

Kathy
Η κόρη μου έχει την τύχη να είναι το πρώτο εγγόνι αλλά και το πρώτο ανίψι στην οικογένειά μου αλλά και στην οικογένεια του άντρα μου. 

Η αδερφή μου (δηλ. η Callie) με τον άντρα της (δηλ. τον Κώστα) την λατρεύουν και λόγω της απόστασης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) όταν βρίσκονται μαζί της προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και να κάνουν  τα πάντα μαζί… ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. 

Σε ένα ταξίδι μας στην Αθήνα, λοιπόν, (όταν ακόμη η μικρός μου ήταν μωράκι) ο θείος Κώστας υποσχέθηκε στην ανιψιά του να φτιάξουν μαζί ένα κάστρο!  

Πιο κορίτσι, άλλωστε, δεν λατρεύει τα παραμύθια με τα κάστρα, τις βασιλοπούλες και τους πρίγκιπες πάνω στα λευκά άλογα; Τελικά, ο θείος της κράτησε την υπόσχεσή του και της έφτιαξε ένα κάστρο αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτήν! 

 
Τα υλικά που χρειάστηκε ήταν ροζ κανσόν, κόλλες Α4, χάρακας, κοπίδι, ψαλίδι, κόλλα, μαρκαδόροι,  καλαμάκια κι ένα σκληρό χαρτόνι για βάση. 
Ο θείος μας ο Κώστας θα μπορούσε να έχει γίνει και αρχιτέκτονας γιατί στο σχέδιο δεν τον πιάνει κανείς! Έτσι μέσα σ ένα μεσημέρι έφτιαξε παρέα με την ανιψιά του αυτό το κάστρο που βλέπετε! Τι χαρά έκανε το κοριτσάκι μας, δεν μπορείτε να φανταστείτε!
 
Τώρα κοσμεί το πάνω μέρος της βιβλιοθήκης της στο δωμάτιό της και όταν το χρειάζεται το παίρνει για να παίξει με τις barbie της

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τον τρόπο στήριξης των χαρτονιών αλλά και την λεπτομέρεια στην σχεδίαση εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Εν ώρα παιχνιδιού, την ημέρα που το πρωτοέπαιξε!

Θείε Κώστα σ΄  ευχαριστούμε! Σ΄αγαπάμε πολύ!
Kathy