ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Γιατί όλοι κάνουν γκάφες!

    Σήμερα το πρωί ψάχνοντας να βρω φωτογραφίες για το Ανθομελάκι στο facebook, έπεσα πάνω σε κάτι που με έκανε και γέλασα πάρα πολύ. Το καλοκαίρι του 2010 πήγαμε με τον Κώστα ταξίδι στην Τοσκάνη (αναλυτικά για την Τοσκάνη πατήστε στο link). Επειδή, λοιπόν, δεν τα πάμε πάρα πολύ καλά με τις πιστωτικές κάρτες αποφασίσαμε να πάρουμε μαζί μας όλα τα χρήματα που θα διαθέταμε σε χαρτονομίσματα, ώστε να μην παρασυρθούμε με την πιστωτική. Για σιγουριά όμως, χωρίσαμε το ποσό σε τρία όμοια πακετάκια. Ένα είχε ο Κώστας πάντα πάνω του, ένα εγώ, και βάλαμε κι ένα μέσα στο αυτοκίνητο, σε ένα ντουλαπάκι κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, που όπως έμαθα περιέχει τον κωδικό (ή κάτι τέτοιο) του αυτοκινήτου. (σας λέω την κρυψώνα γιατί δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω!)
    Γιατί όλοι κάνουν γκάφες! 1
    Πραγματικά όλα πήγαν ρολόι! Τα έξοδά μας εντός μπάτζετ και κανένα πρόβλημα δεν εμφανίστηκε στην πορεία… μέχρι που φτάσαμε στη Ρώμη. Εκεί, λοιπόν, έπρεπε να βγάλουμε και το τρίτο πακετάκι από το αυτοκίνητο (παρεπιμπτόντως τα χρήματα τα είχαμε μέσα σε ένα σακουλάκι). Όταν όμως ανοίξαμε το καπάκι και το σακουλάκι για να πληρώσουμε το κάμπινγκ, μας περίμενε μια έκπληξη. Τα χρήματα ήταν όλα μούσκεμα!! Ναι, ναι, καλά ακούσατε! Ένα μάτσο από βρεγμένα 50ευρα. Τις προηγούμενες μέρες, βλέπετε, φάγαμε πολύ βροχή στην Φλωρεντία και κάπως (ούτε εμείς ξέρουμε πώς) εισχώρησε το νερό και μέσα στο ντουλαπάκι. Φυσικά, τα χάσαμε. Ζητήσαμε από την ρεσεψιονίστ να πληρώσουμε σε καμιά ωρίτσα (ευτυχώς ήταν ευγενέστατη) και γυρίσαμε στο δωμάτιο που μέναμε!
     
    Όταν όμως είσαι στην ανάγκη το μυαλό κατεβάζει πολλές ιδέες! Τι κάναμε; Βάλαμε τα ωραία μας λεφτάκια να στεγνώσουν… στο aircondition! Και για να μην αργούμε έβγαλα και το πιστολάκι των μαλλιών!. Έγιναν σαν καινούργια! Γιατί όλοι κάνουν γκάφες! 3Γιατί όλοι κάνουν γκάφες! 5
    Φυσικά το γέλιο που ρίξαμε δεν λέγεται! Σκηνές απείρου κάλους και αναμνήσεις που θα θυμάμαι για όσο ζω.
     
    Να έχετε ένα καλό Σ/Κ και να γελάτε γιατί κάνει καλό!!!
     
    Υ.Γ. Παίρνετε και καμιά πιστωτική μαζί σας για καλό και για κακό! 
     
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Γέλασα πολύ sis! Δεν μου την είχες πει αυτήν την ιστορία. Η ανιψιά σου με άκουσα να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και όταν της διηγήθηκα το περιστατικό έσκασε στα γέλια! Ακόμα δεν μποροώ να το πιστεψω ότι σας συνέβει κάτι τέτοιo! Δεν μπορώ όμως να φανταστώ τις φάτσες σας! Γελούσατε, κλαίγατε, βρίζατε;……

    2. Καλησπέρα,
      όλοι συζητούν για το 'ξέπλυμα' του χρήματος αλλά πρωτοπόροι όπως πάντα…………μιλάτε για το στέγνωμα!!!!!!!!!!!!!!!Πραγματικά μοναδική πατέυτα αυτη με το κλιματιστικό.
      Υ.Γ. Στα Φιατ το ντουλαπάκι με τον κωδικό λειτουργεί και ως πλυντήριο!!!!!

    3. Αυτή την ανάρτηση δεν την είχα διαβάσει! Είμαι στο μπαλκόνι, πίνω καφέ και γελάω μόνη μου Καλίτσα! Σ' ευχαριστώ που ήρθες στο πάρτυ!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης