Γιατί όλοι κάνουν γκάφες!

Callie
Σήμερα το πρωί ψάχνοντας να βρω φωτογραφίες για το Ανθομελάκι στο facebook, έπεσα πάνω σε κάτι που με έκανε και γέλασα πάρα πολύ. Το καλοκαίρι του 2010 πήγαμε με τον Κώστα ταξίδι στην Τοσκάνη (αναλυτικά για την Τοσκάνη πατήστε στο link). Επειδή, λοιπόν, δεν τα πάμε πάρα πολύ καλά με τις πιστωτικές κάρτες αποφασίσαμε να πάρουμε μαζί μας όλα τα χρήματα που θα διαθέταμε σε χαρτονομίσματα, ώστε να μην παρασυρθούμε με την πιστωτική. Για σιγουριά όμως, χωρίσαμε το ποσό σε τρία όμοια πακετάκια. Ένα είχε ο Κώστας πάντα πάνω του, ένα εγώ, και βάλαμε κι ένα μέσα στο αυτοκίνητο, σε ένα ντουλαπάκι κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, που όπως έμαθα περιέχει τον κωδικό (ή κάτι τέτοιο) του αυτοκινήτου. (σας λέω την κρυψώνα γιατί δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω!)
Πραγματικά όλα πήγαν ρολόι! Τα έξοδά μας εντός μπάτζετ και κανένα πρόβλημα δεν εμφανίστηκε στην πορεία… μέχρι που φτάσαμε στη Ρώμη. Εκεί, λοιπόν, έπρεπε να βγάλουμε και το τρίτο πακετάκι από το αυτοκίνητο (παρεπιμπτόντως τα χρήματα τα είχαμε μέσα σε ένα σακουλάκι). Όταν όμως ανοίξαμε το καπάκι και το σακουλάκι για να πληρώσουμε το κάμπινγκ, μας περίμενε μια έκπληξη. Τα χρήματα ήταν όλα μούσκεμα!! Ναι, ναι, καλά ακούσατε! Ένα μάτσο από βρεγμένα 50ευρα. Τις προηγούμενες μέρες, βλέπετε, φάγαμε πολύ βροχή στην Φλωρεντία και κάπως (ούτε εμείς ξέρουμε πώς) εισχώρησε το νερό και μέσα στο ντουλαπάκι. Φυσικά, τα χάσαμε. Ζητήσαμε από την ρεσεψιονίστ να πληρώσουμε σε καμιά ωρίτσα (ευτυχώς ήταν ευγενέστατη) και γυρίσαμε στο δωμάτιο που μέναμε!
 
Όταν όμως είσαι στην ανάγκη το μυαλό κατεβάζει πολλές ιδέες! Τι κάναμε; Βάλαμε τα ωραία μας λεφτάκια να στεγνώσουν… στο aircondition! Και για να μην αργούμε έβγαλα και το πιστολάκι των μαλλιών!. Έγιναν σαν καινούργια! 
Φυσικά το γέλιο που ρίξαμε δεν λέγεται! Σκηνές απείρου κάλους και αναμνήσεις που θα θυμάμαι για όσο ζω.
 
Να έχετε ένα καλό Σ/Κ και να γελάτε γιατί κάνει καλό!!!
 
Υ.Γ. Παίρνετε και καμιά πιστωτική μαζί σας για καλό και για κακό! 
 
Callie