ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΜΕΛΗ!!!

Kathy & Callie
Και ναι, σήμερα δεχτήκαμε στην παρέα μας το εκατοστό μας μέλος και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενες!!
 
Πριν περίπου τρεις μήνες που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια (που εξελίχθηκε σε δημιουργική μανία) δεν περιμέναμε να μας δεχτείτε στην αγκαλιά σας τόσο ζεστά. 
 
Δεν σας κρύβουμε πώς περίπου προς το τέλος του πρώτου μήνα είχαμε και λίγο απογοητευτεί καθώς νομίζαμε ότι αυτά που γράφουμε τα διαβάζουμε μόνο εμείς, ούτε καν οι άντρες μας, ούτε καν οι γονείς μας. 
Δεν το βάλαμε όμως κάτω, θέλαμε να γίνουμε κι εμείς μέλη αυτής της ξεχωριστής κοινότητας των γυναικών/μαμάδων/καλλιτεχνών bloggers και το παλέψαμε με υπομονή και πραγματική αγάπη για αυτό που κάναμε.
 
Σήμερα, λοιπόν, για να γιορτάσουμε τα 100 μας μέλη διοργανώνουμε τον πρώτο μας διαγωνισμό
 
Όπως ίσως κάποιοι ξέρετε ο μπαμπάς μας είναι ζωγράφος-καλλιτέχνης και φτιάχνει υπέροχα πράγματα. Πίνακες ζωγραφικής, μικροέπιπλα, φωτιστικά και πολλά πολλά άλλα (στην πορεία θα ακολουθήσει και σχετική ανάρτηση). 
 
Για να ανταμείψουμε τα μέλη μας για την αγάπη τους θα προσφέρουμε 2 χειροποίητα πινακάκια από την νέα  συλλογή  «Ι love Marilyn» του  Χρήστου Κιγιτζή σε μια τυχερή μας φίλη ή έναν τυχερό μας φίλο.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:
 
α) να γίνετε μέλος (αναγνώστης) στο blog μας

β) να μας γράψετε μια ευχή ως σχόλιο  κάτω από αυτή την ανάρτηση (η θετική ενέργεια είναι πάντοτε δεκτή). Θα σας παρακαλούσαμε να γράφετε με ποιο όνομα έχετε γίνει μέλος !!!! (σε περίπτωση που χρησιμοποιείται κάποιο άλλο id για να γίνει η τελική διασταύρωση!)

 
Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την συμπαράστασή σας.
 
Όροι συμμετοχής 
1. Αν δεν είστε ήδη, πρέπει να γίνετε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στο «Ανθομέλι»
2. Αφού γίνετε μέλος και μιας που με αυτό το διαγωνισμό γιορτάζουμε τα 100 μέλη, γράψτε μας μια ευχή σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.
3. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι μόνο Ελλάδας και Κύπρου (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τους φίλους μας από το εξωτερικό). Δεν μπορούν να λάβουν μέρος οι σύζυγοι και οι γονείς μας.

4. Σε κάθε αναγνώστη θα αντιστοιχεί μία συμμετοχή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των σχολίων.  Για τους φίλους που δεν γνωρίζουν την διαδικασία: 

 Για να γίνετε Αναγνώστης 

– Κυλήστε  τη σελίδα και στη δεξιά στήλη θα δείτε την ετικέτα «Αναγνώστες».
– Πατήστε στο «Γίνετε μέλος αυτού του ιστοτόπου» 
Επιλέξτε Yahoo ή Google (ανάλογα με το e-mail που έχετε) και συνδεθείτε γράφοντας το e-mail σας και τον κωδικό σας (φυσικά δεν θα γνωστοποιηθούν σε κανέναν από εμάς)
– Πατήστε Παρακουλούθηση αυτού του ιστολογίου
– Πατήστε Τέλος 
 
Για να γράψετε σχόλιο

Κάτω από την ανάρτηση και μετά από τα σχόλια υπάρχει ένα κενο ορθογώνιο όπου γράφει πληκρολογήστε το σχόλιό σας. Γράψτε εκεί το σχόλιό σας.
-Εκεί που γράφει Υποβολή Σχολίου ως πατήστε το βελάκι 
Επιλέξτε  Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε στο κενό το όνομά σας μετά πατήστε Συνέχεια και αμέσως μετά Δημοσίευση
‘Οσοι έχουν gmail μπορούν να επιλέξουν λογαριασμό Google. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατάτε Συνέχεια και Δημοσίευση.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ !!
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 24.00 ώρα Ελλάδος.
Ο νικητής θα ανακηρυχθεί μέσω του random.org
και θα ανακοινωθεί σε ανάρτηση την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012.
Ο τυχερός νικητής ή νικήτρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 2 ημερών για τη παραλαβή του δώρου του, η οποία θα γίνει ταχυδρομικώς με δικά μας έξοδα.

 Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον νικητή του διαγωνισμού θα υπάρξει 2η κλήρωση για την ανάδειξη ενός νέου τυχερού. 

Για οποιαδήποτε απορία θα μας βρείτε στο kathycallie@gmail.com.

Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για την αγάπη σας !!
Callie + Kathy