Θέλετε να είστε σε επαφή με το Ανθομέλι;

Kathy & Callie
Θέλετε να είστε σε επαφή με το Ανθομέλι; Τότε μπορείτε να το κάνετε με πολλούς τρόπους!

Ο πρώτος τρόπος είναι να επισκέφτεστε την σελίδα μας anthomeli.blogspot.com  φυσικά! Αλλά είναι σίγουρα τόσο πολλά τα blog που σας ενδιαφέρουν και μπορεί κάποια στιγμή να μας ξεχάσετε!  

Προτείνουμε λοιπόν αν έχετε facebook  να μας βρείτε εκεί, να κάνετε like στην σελίδα μας και έτσι θα έχετε στον τοίχο σας όλες τις νέες μας αναρτήσεις!

Πατήστε εδώΑν πάλι  δεν έχετε ή δεν μπαίνετε συχνά στο facebook, τί θα λέγατε να σας στέλνουμε  κατευθείαν στο μέιλ σας ό,τι καινούργιο γράφουμε για να το μοιραστούμε μαζί σας; Τότε, δεν έχετε παρά να μας γράψετε το email σας στο ανάλογο κενό που υπάρχει στην δεξιά στήλη του blog μας και να πατήσετε submit! Η υπηρεσία είναι αυτόματη κι εμείς δεν θα γνωρίζουμε το mail σας σε περίπτωση που δεν θέλετε να το γνωστοποιήσετε!
Και για όσους χρησιμοποιούν σελίδα igoogle (αν έχετε google mail) ή κάτι παρόμοιο μπορείτε  και πάλι να βλέπετε τις τελευταίες μας αναρτήσεις! Στην δεξιά στήλη του Ανθομέλι εκεί που γράφει Εγγραφή στο Ανθομέλι, πατήστε στο Αναρτήσεις και επιλέξτε πχ add to google (αν αυτό χρησιμοποιείτε και είστε έτοιμοι!) κι έπειτα πατήστε προσθήκη στο igoogle. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να έχετε όχι μόνο τις δικές μας αναρτήσεις  αλλά και όλων των άλλων blog που σας ενδιαφέρουν. 

Τέλος, θα χαρούμε πολύ αν γίνετε και μέλη μας! Πως γίνεται αυτό; Κοιτάξτε και πάλι στην δεξιά στήλη μας εκεί που λέει Αναγνώστες. Πατήστε στο Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου κάντε κλικ στην επιλόγή σας google, yahoo, ή twitter πληκτρολογήστε τους κωδικούς σας για να συνδεθείτε, πατήστε παρακολούθηση αυτού του ιστολογίου, πατήστε Τέλος και είστε έτοιμοι! Φυσικά οι κωδικοί σας δεν θα γίνουν γνωστοί σε κανέναν από εμάς!

Διαβάστε επίσης την ανάρτησή μας:
Tα δικά σας σχόλια είναι η δική μας χαρά!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Μείνετε μαζί μας γιατί σε λίγο έρχονται και διαγωνισμοί  !!!!!!!!!