ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ημέρα γιορτής!

     Σήμερα είναι 20 Ιανουαρίου!!Για κάποιους μπορεί να είναι μια συνηθισμένη μέρα. Για την δική μου οικογένεια όμως είναι ημέρα γιορτής γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή, η Κάλη!
     
                                            Να ζήσεις Καλίτσα και χρόνια πολλά,
                                               μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά,
                                          παντού να σκορπίζεις της νιότης το φως
                                                    και όλοι να λένε να μία σοφός.

                                             Κάνε μια ευχή! Καιιιιιιιιιιιι φύσααααααα!
     Ημέρα γιορτής! 1
                                                Να σου δώσω και το δώρο σου; 

                               Τώρα δεν μπορώ να στο δώσω! Το βράδυ θα το έχεις!

                              Να πας στο αεροδρόμιο  για να ΜΕ παραλάβεις! 

                            Έτσι φέτος θα σε βοηθήσω κι εγώ να σβήσεις τα κεράκια!   Ημέρα γιορτής! 3

    Πέραν της πλάκας αδελφούλα μου, σου εύχομαι μέσα από το Ανθομέλι να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου και το μωράκι σας, και να είστε υγιείς για να το δείτε να μεγαλώνει! Εύχομαι ακόμα πολλές πολλές  επαγγελματικές επιτυχίες! Όσο για το δώρο ισχύει!

    Σ΄αγαπώ πολύ

    η αδελφή σου

    Κατερίνα

     

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια θα είμαστε επιτέλους μαζί στα γενέθλιά μου! Γιούπι! Ευχαριστώ για το πρωινό κλάμα. Ε, άλλωστε ένα κλάμα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!χιχι! Σε περιμένω σήμερα με τρελή αγωνίαααααα και χαράααααα!

    2. Κατερινάκιιιιι να χαίρεσαι το αδερφάκι!
      Κοίτα σύμπτωση: η μεγάλη μου αδερφή ΚΑΤΕΡΙΝΑ, γιορτάζει ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!! Εγώ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ… γιοκ (19 Ιουλίου αλλά ούτε εγώ το ήξερα…)!
      Γι αυτό πρέπει να κάνετε ΧΑΜΟ στα γενέθλιά μας. Ευχαριστώ χεχε
      Να είστε γερές κι ευτυχισμένες!
      Να την χαίρεστε

      • Λιτσάκι μου είδες συμπτώσεις! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και που ξέρεις, ίσως να τα πούμε κι από κοντά μια μέρα. Θα το χαρώ πολύ. Προς το παρόν αναμένετε ανάρτηση από την κοσμοιστορική συνάντηση που θα γίνει με την αδερφή μου αυτές τις μέρες. Εχω να την δω και τρεις μήνες!Ουφ, επιτέλους έφτασε ο καιρός! Φιλάκια στα φραουλένια σου μαγουλάκια!

    3. ΚΕΛΛΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ…ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    4. Να ζησεις και να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη.Να εισαι γερη και με δυναμη για να μεγαλωσετε μαζι με τον Κωστα την μονακριβη κορουλα σας.Εμεις θα ειμαστε παντα διπλα σας εστω και αν βρισκομαστε μακρια σας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαμα Μαρια

    5. Κορακλα μου πολυχρονη,νασαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη και φυσικα με πολλη υγεια,ωστε να μπορεις να ανταποκτινεσαι στις μεγαλες σου υποχρεωσεις.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ .ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ. ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    6. Τι καλοί που είστε όλοι!!! Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και ειδικά εγώ!!! Πωπω, πέρασε μόνο ένας μήνας και κάτι και μου φαίνεται ότι πέρασαν χρόνια από τη συνάντησή μας. Αντε κι αυτό το Πάσχα, πότε θα μας έρθει να σας ξαναδώ!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης