Πως να μεγαλώσουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς ενώ σερφάρουμε

Πολλές φορές μου έχει τύχει να “σερφάρω” στο διαδίκτυο και να αναθεματίζω αυτούς που γράφουν με μια πολύ μικρή γραμματοσειρά. Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μάτια μου! Αλλά όταν θέλω να διαβάσω πολλές φορές κάτι στα γρήγορα και όταν μάλιστα είναι ένα κείμενο μεγάλο και ίσως χωρίς εικόνες, να σπάνε την μονοτονία, τότε κουράζομαι. Το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι τελικά να μην διαβάζω αυτό ήθελα. Υπάρχει λόγος; Όχι, βέβαια! Γιατί υπάρχει λύση!
 
 
Έτσι λοιπόν έψαξα και βρήκα κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσα!
 
Πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο ctr και το πλήκτρο +  μεγαλώνει η γραμματοσειρά.
 
Το αντίθετο συμβαίνει με το ctr και το πλήκτρο – !
 
Για να επαναφέρουμε στο αρχικό μέγεθος πατάμε ctr και 0 (μηδέν).
 
 
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην μαμά και τον μπαμπά μου για να σερφάρουν με ευκολία!

 

 

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης