ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πρόγραμμα μετά τον γυρισμό από το σχολείο (Δωρεάν εκτυπώσιμο)

    Η εκτυπώσιμη λίστα για τα παιδιά μετά τον γυρισμό τους από το σχολείο μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ακόμη κι αν τα παιδιά σας είναι μικρά και δεν ξέρουν να διαβάζουν. Τα βοηθάει να δουν ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουν μετά την επιστροφή τους στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε συνεχώς παρατηρήσεις. Κρέμασε το μπουφάν, τακτοποίησε τα παπούτσια και την τσάντα, πλύσου κι έλα να φας. Τι άλλο χρειάζεται; Μια ρουτίνα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά και να την κάνουν κάθε μέρα! Έτσι, δεν θα γίνεται το σπίτι άνω κάτω μέσα σε 5 λεπτά κι εκείνα θα μάθουν να είναι τακτικά.

    Είχα βαρεθεί κάθε μέρα με το που γυρνάνε από το σχολείο το ίδιο βιολί! “Βγάλτε τα μπουφάν σας”, “Mην τα αφήνετε στο πάτωμα”, “Tα παπούτσια στην θέση τους”, “Tις τσάντες εδώ θα τις αφήσετε;”, “Mε άπλυτα χέρια δεν τρώμε!”! Αυτές και πολλές άλλες ατάκες επαναλαμβάνονται καθημερινά στην προσπάθειά μου να υπάρχει μία τάξη στο σπίτι και να αποκτηθούν σωστές συνήθειες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθούν τα καημένα! Αλλά τα μισά τα ξεχνούν, το μυαλό τους είναι στο παιχνίδι κι εγώ συνέχεια κήρυγμα! Καμιά φορά κι εγώ δεν μπορώ να με ακούω! Τέρμα όμως!

    Εκτυπώσιμο – Μετά το σχολείο

    Έφτιαξα ένα εκτυπώσιμο που το κόλλησα στην πόρτα της αποθηκούλας-παπουτσοθήκης μας όπου κρεμάμε και τα πανωφόρια μας. Τώρα νομίζω δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Ακόμη κι ο μικρός που ακόμη δεν ξέρει να διαβάζει βλέπει τις εικόνες και καταλαβαίνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να τους υπενθυμίσω να κοιτάξουν τις εικόνες. Άλλωστε έχουμε κάνει συμφωνία!! 

    Πρόγραμμα μετά τον γυρισμό από το σχολείο (Δωρεάν εκτυπώσιμο) 1
    Πρόγραμμα μετά τον γυρισμό από το σχολείο (Δωρεάν εκτυπώσιμο) 3

    Αποθηκεύστε και εκτυπώστε από εδώ:

    Ρουτίνα μετά το σχολείο


    Βρείτε το παραπάνω εκτυπώσιμο και εδώ: (χρειάζεται σύνδεση στο scribd ή σύνδεση μέσω του facebook προφίλ σας)Meta to Sxoleio


    Εκτυπώστε επίσης από το Ανθομέλι δωρεάν εκτυπώσιμα:

    “Ημερήσιο πρόγραμμα”

    “Πριν πάμε στο σχολείο” 


    Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και σε εσάς!  

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα!!!
      Καλά δεν το πιστεύω, την προηγούμενη εβδομάδα έφτιαξα παρόμοια καρτελάκια για την μικρή μου. Το πριν το σχολείο ήταν εύκολο για μας, στο μετά χρειάστηκε αυτό το προγραμματάκι και την Παρασκευή δούλεψε μια χαρά. Καλή επιτυχία και σε εσάς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης