ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου

    Έφτασε Τετάρτη και δεν κατάφερα ακόμα να μοιραστώ μαζί σας τις όμορφες στιγμές που πέρασα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Νομίζω ότι επιτέλους κατάφερα να αισθανθώ Χριστούγεννα! Το Σάββατο ήταν αφιερωμένο στην μικρότερη βαφτισιμιά μου, η οποία έχει την τύχη να με έχει κοντά της περισσότερο από τα άλλα μου τα βαφτισίμια. Τα δύο βλέπετε μένουν μακριά και η τρίτη έχει πια μεγαλώσει τόσο ώστε να μην είναι δυνατόν να την βλέπουμε όσο παλιότερα. Η απόφαση για την απογευματική μας έξοδο είχε παρθεί  από πολύ νωρίς καθώς πριν περίπου ένα μήνα απέκτησε αδερφούλα και η μαμά της δεν έχει την ευκαιρία να την βγάζει πολύ συχνά έξω. Οπότε υποσχεθήκαμε να την πάρουμε να περάσουμε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο απόγευμα.

    Βόλτα με τη βαφτισιμιά μου

    Η επιλογή μας ήταν να πάμε στο Golden Hall και πραγματικά μας δικαίωσε. Παρόλο που γινόταν ο μέγας χαμός λόγο κόσμου η μικρή δεν ήθελε να φύγει και με ρωτούσε συνεχώς όλο αγωνία τι ώρα είναι (της είχα πει ότι κατά τις οχτώ θα φεύγαμε γιατί έπρεπε να κοιμηθεί η άλλη ζουζούκα, η μικρή μου).

    Τα happening ήταν αρκετά. Καταρχάς απολαύσαμε το καρουζέλ, στο οποίο ανέβαινες δωρεάν εάν είχες μια απόδειξη 10 ευρώ και άνω από το εμπορικό- πράγμα εύκολο γιατί εννοείται ότι το κάτι τις μας το πήραμε. Η μικρή ανέβηκε τρεις φορές… στο αλογάκι, στην άμαξα και στο γύρω-γύρω όλοι. Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο και έτσι ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα χωρίς συνωστισμό. Στον αυλόγυρο του εμπορικού είχε επίσης κάτι πολύ όμορφα στολισμένα σπιτάκια, στα οποία μοιράζανε διάφορα προϊόντα, από γιαούρτια και αναψυκτικά μεχρι κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να τα γευτούμε όλα. Το χρωματιστό συντριβάνι (το λατρεύω), τα στολισμένα δέντρα και τα “ανθρώπινα” ζωάκια που κυκλοφορούσαν γύρω μας συμπλήρωναν την χριστ. ατμόσφαιρα.

    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου
    Αυτό το συντριβάνι μου αρέσει πολύ!

    Διαβάστε στο Ανθομέλι: Η Νονά που πραγματοποιεί επιθυμίες!

    Στο κέντρο του εμπορικού, ένα μεγάλο σκηνικό με κεντρικό ήρωα τον Άγιο Βασίλη περίμενε τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Η βαφτισιμιά μας δυστυχώς τον φοβήθηκε (παρόλο που ήταν πολύ ωραίος) και δεν θέλησε να βγάλει φωτογραφία μαζί του. Έτσι του δώσαμε μόνο τη μικρή μας και αυτή απόλαυσε την αγκαλιά του πιπιλώντας με ευχαρίστηση τα δάχτυλά της. Φυσικά δεν έλειπαν τα μπαλόνια που με χαρά κρατούσε η βαφτισιμιά μας σχεδόν σε όλη τη βόλτα. Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν το face painting που την ξετρέλανε και δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουμε χωρίς να κάνει – ψάχναμε άλλωστε το σπιτάκι σε όλο Golden. H κοπέλα την έβαψε γατούλα βάζοντας και μια πινελιά χρυσόσκονη στη μύτη της κάνοντάς την να λάμψει από χαρά. Φαντάζομαι ότι θα δυσκολεύτηκε η μαμά της να την πείσει να ξεβαφτεί πριν πάει για ύπνο.

    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου
    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου 4

    Διαβάστε στο Ανθομέλι: Τα πρώτα Χριστούγεννα της νονάς μας!

    Φυσικά, βόλτα χωρίς δώρο θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παρόλο που το συγκεκριμένο εμπορικό δεν έχει πολλά παιχνιδάδικα διάλεξε μόνη της το δώρο της (ευτυχώς ήταν εντός μπάτζετ) από το σταντ της Disney. Της άρεσαν τόσο πολύ τα παιχνίδια που παρόλο που της προτείναμε να πάμε και αλλού μου είπε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βρει δώρο από εκεί γιατί τα πάντα ήταν υπέροχα. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της το έδειξε όλο χαρά στους γονείς της, οι οποίοι φυσικά έσπευσαν να την βοηθήσουν να το ανοίξει αμέσως. 

    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου
    Χριστουγεννιάτικο απόγευμα με τη βαφτισιμιά μου 5

    Διαβάστε στο Ανθομέλι: Νονά μου σ’ αγαπώ!

    Στην επιστροφή για το αυτοκίνητο σκεφτόμουν ότι τελικά τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένα. Όσο κι αν σας ακούγεται παράξενο, νομίζω ότι τελικά δεν ήταν το δώρο που την έκανε χαρούμενη, αλλά το γέλιο, η χαρά και η αγάπη που δέχτηκε από εμάς. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της κρατιόταν με το ζόρι να μην κοιμηθεί για να μπορέσει να πει στη μαμά της πως είχε περάσει τέλεια. Δεν ξέρω τελικά τι ώρα κοιμήθηκε αλλά σίγουρα τα όνειρά της θα ήταν γεμάτα φωτάκια, μουσικές και αγάπη.

    Callie 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης