ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα δώρα

    Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη είναι μια σημαντική παράδοση για τα Χριστούγεννα για τις οικογένειές μας. Οι συζητήσεις για το τι δώρο θα ήθελε να τους φέρει ξεκινάνε μήνες πριν! Είναι πολύ όμορφο να κάνουμε εμείς οι γονείς τη διαδικασία πιο επίσημη φτιάχνοντας το τραπέζι που θα γράψουν, δίνοντάς τους ένα ωραίο επιστολόχαρτο κι έναν φάκελο, χρωματιστά στυλό, μαρκαδόρους και μπλοκ ζωγραφικής αν θελήσουν να στείλουν και μία ζωγραφιά. Μπορούμε να βάλουμε χριστουγεννιάτικη μουσική για να μπούνε περισσότερο στο κλίμα! Παρακάτω θα βρείτε και δωρεάν εκτυπώσιμα επιστολόχαρτα για να γράψουν τα μικρούλια σας (προσχολικής ηλικίας) γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

    Το κοριτσάκι μου ήθελε φέτος να γράψει η ίδια το γράμμα της στον Άγιο Βασίλη. Όμως πάει μόνο στο νηπιαγωγείο… δεν ήξερε δεν ρώταγε; Ξεκίνησα να γράφω εγώ σ’ ένα πρόχειρο χαρτί όλα όσα ήθελε να πει. Ήταν και πολλά! Όταν όμως ήρθε η σειρά της να γράψει κουράστηκε αφόρητα γράφοντας ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ! Έτσι μισό θα το αφήναμε; Δεν είχε προλάβει ακόμα να γράψει για το δώρο! Το κουτσουρέψαμε από δω, το κουτσουρέψαμε από κει και να τι απέμεινε.

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

    Βέβαια φέτος που το Μαράκι μας πηγαίνει στο νηπιαγωγείο έγραψε κι άλλο γράμμα! Σ’ εκείνο νομίζω δεν δυσκολεύτηκε και τόσο πολύ!

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
    Αυτό το γράμμα το γράψανε στο σχολείο. Πολύ ωραία ιδέα για μικρά παιδιά!

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Να και οι φάκελοι που ζωγράφισε για να στείλει το γράμμα της.

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

    Και φυσικά το μικράκι μας, o Θάνος, δεν μπορούσε να γράψει γράμμα αλλά μόνο να στολίσει τον φάκελο, οπότε το έγραψα εγώ για εκείνον! Δεν πειράζει κάθε χρόνο και καλύτερα! Στη διακόσμηση πάντως του φακέλου δεν γκρίνιαξε καθόλου!

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

    Δωρεάν εκτυπώσιμο γράμμα για παιδιά νηπιαγωγείου

    Εμπνευσμένη από το επιστολόχαρτο στο οποίο έγραψαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη στο νηπιαγωγείο έφτιαξα ένα νέο εκτυπώσιμο γράμμα το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας κάνοντας απλά εγγραφή στο newsletter του Ανθομέλι.

    Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα και δωρεάν εκτυπώσιμο γράμμα για σας (νήπια, νηπειαγωγείο)
    Δείτε παρακάτω πώς θα το εκτυπώσετε με τέλεια ανάλυση

    Περισσότερα δωρεάν εκτυπώσιμα επιστολόχαρτα για να γράψετε το γράμμα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη μπορείτε να βρείτε εδώ κι εδώ, εδώ. (Αναζητήστε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στην ηλικία των παιδιών σας).

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι* και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Κατεβάστε το εκτυπώσιμο μας από τον παρακάτω σύνδεσμο αμέσως μετά την εγγραφή σας στο newletter.


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης