Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα δώρα

Kathy

Το κοριτσάκι μου ήθελε φέτος να γράψει η ίδια το γράμμα της στον Άγιο Βασίλη. Όμως πάει μόνο στο νηπιαγωγείο… δεν ήξερε δεν ρώταγε; Ξεκίνησα να γράφω εγώ σ’ ένα πρόχειρο χαρτί όλα όσα ήθελε να πει. Όταν όμως ήρθε η σειρά της να γράψει κουράστηκε αφόρητα γράφοντας ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ! Έτσι μισό θα το αφήναμε; Δεν είχε προλάβει ακόμα να γράψει για το δώρο! Το κουτσουρέψαμε από δω, το κουτσουρέψαμε από κει και να τι απέμεινε.

Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

Βέβαια φέτος που το Μαράκι μας πηγαίνει στο νηπιαγωγείο έγραψε κι άλλο γράμμα! Σ’ εκείνο νομίζω δεν δυσκολεύτηκε και τόσο πολύ!

Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
Αυτό το γράμμα το γράψανε στο σχολείο. Πολύ ωραία ιδέα για μικρά παιδιά!

Να και οι φάκελοι που ζωγράφισε για να στείλει το γράμμα της.

Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Και φυσικά το μικράκι μας δεν μπορούσε να γράψει γράμμα αλλά μόνο να στολίσει τον φάκελο, οπότε το έγραψα εγώ για εκείνον! Δεν πειράζει κάθε χρόνο και καλύτερα! Στην διακόσμηση πάντως του φακέλου δεν γκρίνιαξε καθόλου!

Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα
Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα

Δωρεάν εκτυπώσιμο γράμμα

Εμπνευσμένη από το επιστολόχαρτο στο οποίο έγραψαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη στο νηπιαγωγείο έφτιαξα ένα νέο εκτυπώσιμο γράμμα το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας κάνοντας απλά εγγραφή στο newsletter του Ανθομέλι.

Το φετινό γράμμα των παιδιών στον Άγιο με τα  δώρα και δωρεάν εκτυπώσιμο γράμμα για σας (νήπια, νηπειαγωγείο)
Δείτε παρακάτω πώς θα το εκτυπώσετε με τέλεια ανάλυση

Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι* και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

Κατεβάστε το εκτυπώσιμο μας από τον παρακάτω σύνδεσμο αμέσως μετά την εγγραφή σας στο newletter.

Περισσότερα δωρεάν εκτυπώσιμα επιστολόχαρτα για να γράψετε το γράμμα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη μπορείτε να βρείτε εδώ κι εδώ, εδώ. (Αναζητήστε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στην ηλικία των παιδιών σας).