Πρόγραμμα μετά τον γυρισμό από το σχολείο (Δωρεάν εκτυπώσιμο)

Η εκτυπώσιμη λίστα για τα παιδιά μετά τον γυρισμό τους από το σχολείο μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ακόμη κι αν τα παιδιά σας είναι μικρά και δεν ξέρουν να διαβάζουν. Τα βοηθάει ώστε να δουν ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουν μετά την επιστροφή τους στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε συνεχώς παρατηρήσεις. Κρέμασε το μπουφάν, τακτοποίησε τα παπούτσια και την τσάντα, πλύσου κι έλα να φας. Τι άλλο χρειάζεται; Μια ρουτίνα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά και να την κάνουν κάθε μέρα! Έτσι δεν θα γίνεται το σπίτι άνω κάτω μέσα σε 5 λεπτά κι εκείνα θα μάθουν να είναι τακτικά.ektiposimo_meta_to_sxoleio
 
Είχα βαρεθεί κάθε μέρα με το που γυρνάνε από το σχολείο το ίδιο βιολί! “Βγάλτε τα μπουφάν σας”, “Mην τα αφήνετε στο πάτωμα”, “Tα παπούτσια στην θέση τους”, “Tις τσάντες εδώ θα τις αφήσετε;”, “Mε άπλυτα χέρια δεν τρώμε!” ! Αυτές και πολλές άλλες ατάκες επαναλαμβάνονται καθημερινά στην προσπάθειά μου να υπάρχει μία τάξη στο σπίτι και να αποκτηθούν σωστές συνήθειες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθούν τα καημένα! Αλλά τα μισά τα ξεχνούν, το μυαλό τους είναι στο παιχνίδι κι εγώ συνέχεια κήρυγμα! Καμιά φορά κι εγώ δεν μπορώ να με ακούω! Τέρμα όμως! Έφτιαξα ένα εκτυπώσιμο που το κόλλησα στην πόρτα της αποθηκούλας-παπουτσοθήκης μας όπου κρεμάμε και τα πανωφόρια μας. Τώρα νομίζω δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Ακόμη κι ο μικρός που ακόμη δεν ξέρει να διαβάζει βλέπει τις εικόνες και καταλαβαίνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να τους υπενθυμίσω να κοιτάξουν τις εικόνες. Άλλωστε έχουμε κάνει συμφωνία!! 

Αποθηκεύστε και εκτυπώστε από εδώ:

Ρουτίνα μετά το σχολείο


 

Βρείτε το παραπάνω εκτυπώσιμο και εδώ: (χρειάζεται σύνδεση στο scribd ή σύνδεση μέσω του facebook προφίλ σας)

Meta to Sxoleio
 


Εκτυπώστε επίσης από το Ανθομέλι δωρεάν εκτυπώσιμα:

 
Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και σε εσάς!
 
Kathy

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα!!!
    Καλά δεν το πιστεύω, την προηγούμενη εβδομάδα έφτιαξα παρόμοια καρτελάκια για την μικρή μου. Το πριν το σχολείο ήταν εύκολο για μας, στο μετά χρειάστηκε αυτό το προγραμματάκι και την Παρασκευή δούλεψε μια χαρά. Καλή επιτυχία και σε εσάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης