ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ένα σοκολατόσπιτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους

    Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις ένα σοκολατόσπιτο από πλάκες σοκολάτας. Τα υλικά εύκολα και οι δοσολογίες δεν είναι τόσο απαραίτητες. Λίγη φαντασία χρειάζεται και υπομονή. Παραμονή των Χριστουγέννων του 2010 ήταν όταν ο άντρας μου μας έφερε ένα χειροποίητο σοκολατόσπιτο χειροποίητο, δώρο από μια φίλη που το έφτιαξε μας , που μας ενθουσίασε όλους! 

    Πώς είναι φτιαγμένο το σοκολατόσπιτο

    Είναι εύκολο να το φτιάξει κανείς φτάνει να υπολογίσει πόσες σοκολάτες χρειάζεται για το «χτίσιμό» του. Το “δέσιμο” των σοκολατένιων τοίχων έγινε με λιωμένη σοκολάτα. Οι “πάγοι” ήταν φτιαγμένοι από άσπρο γλάσο (άχνη και σταγόνες λεμονιού) και ήταν πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη για να φαίνεται χιονισμένο. Το εσωτερικό του δε… ήτανε γεμάτο με ζαχαρωτά. Τοποθετημένο πάνω σε μια σοκολατένια βάση και αμέσως μετά πάνω σ ένα δίσκο χάρτινο, από αυτούς που βάζουνε τις τούρτες, ήταν σαν να το αγοράσαμε από ζαχαροπλαστείο!

    Ένα σοκολατόσπιτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους
    Ένα σοκολατόσπιτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους 3

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Φτιάχνουμε μικρά μπισκοτόσπιτα και τα διακοσμούμε!

    Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόσπιτο (Gingerbread House)

    Το πρώτο μας μπισκοτόσπιτο

    Ένα σοκολατόσπιτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους
    Ένα σοκολατόσπιτο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους 4

    Είναι μια όμορφη λύση για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο δια χειρός που θα εντυπωσιάσει! 

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Με στειλατε τωρα. Αυτο δεν ειναι κατασκευη ειναι πειρασμος. Που να στολιστει και να μεινει αθικτο. Ωραια ιδεα και για δωρο. Γιατι να παρεις γλυκο οταν κατι τετοιο θα ενθουσιασει μικρους και μεγαλους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης