ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χρονια πολλά Κατερίνα

    Όταν ήμουν μικρή έκλαιγα όταν άκουγα νανουρίσματα. Επίσης σιχαινόμουν να ακούω τραγούδια που ανέφεραν το όνομά μου. Ειδικά το τραγούδι “Πάμε για ύπνο Κατερίνα” του Πουλόπουλου με έκανε να κλείνω τ αυτιά μου! Πέρασαν πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω και δεν είμαι και σίγουρη αν το έχω ξεπεράσει ακόμα! Γιατί όταν η μαμά μου έμαθε το τραγούδι “πάμε για ύπνο Κατερίνα” στην κόρη μου και μου το τραγούδησε, με πολύ κόπο κρατήθηκα να μην ξεσπάσω σε κλάματα. Κι όταν εκείνη με ρώτησε “μαμά γιατί δάκρυσαν τα μάτια σου;”, δεν μπορούσα να της εξηγήσω!Σήμερα για χάρη του Ανθομέλι αφιερώνω στον εαυτό μου αλλά και σε όλες τις Κατερίνες τραγούδια για το όνομά τους. Χρόνια μας πολλά κι ευτυχισμένα γεμάτα υγεία! 

    Κι άλλα τραγούδια για την Κατερίνα

    Κατερίνα, Κατερινάκι (Πασχάλης)
    Ρίνα Κατερίνα (Μπίγαλης)
    Κατερίνα, Καρδερίνα
    Η Κατερίνα (Παπαμιχαήλ)

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Το Κατερίνα Κατερινάκι είναι από τα αγαπημένα μου! Άντε πλησιάζει πάλι η γιορτή σου 🙂
      Εδώ θα είμαστε να ευχηθούμε! Τελικά θέλεις τραγούδι με το όνομά σου ή όχι ;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης