Βέβαια δεν είναι ακριβώς το ίδιο γιατί οι ρόλοι έχουν αλλάξει! Τι εννοώ; Ότι τότε που ήμασταν παιδιά η μόνη μας έννοια από την στιγμή που κλείνανε τα σχολεία ήταν να βλέπουμε έργα και κινούμενα σχέδια με θέμα τα Χριστούγεννα, να βοηθάμε την μαμά να φτιάξει τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο,να διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παίζουμε και να περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη…..ενώ τώρα… εμείς ήμαστε αυτές που θα φτιάξουμε τα γλυκά, που θα σκουπίσουμε το σπίτι μετά το στολισμό του δέντρου, που θα κάνουμε τις λίστες, τα ψώνια, και την ετοιμασία για τα εορταστικά τραπέζια (ευτυχώς βοηθάνε και οι σύζυγοι πολύ, δεν μπορώ να πω!).
Kathy
Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.
Θέλησα να σας γράψω εδώ, πρώτον γιατί δεν υπάρχουν άλλα σχόλια και δεύτερον γιατί… ναι ναι, ο τίτλος είναι επίκαιρος και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πάλι!
Ένας χρόνος μετά λοιπόν γλυκά μου Ανθομελάκια, ο οποίος δεν φόρτωσε μόνο μέρες στην πλάτη μας, αλλά μας γέμισε με νέους φίλους και χαρές και εμπειρία και πολλή πολλή έμπνευση!!! Χαίρομαι που πριν 1 χρόνο πήρατε την απόφαση να γίνετε bloggers!
Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου!