Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Kathy & Callie
Χριστούγεννα!! Η πιο όμορφη γιορτή του κόσμου! Την περιμέναμε με τρελή ανυπομονησία από τότε που ήμασταν παιδιά. Την περιμένουμε το ίδιο ανυπόμονα και τώρα.
 

Βέβαια δεν είναι ακριβώς το ίδιο γιατί οι ρόλοι έχουν αλλάξει! Τι εννοώ; Ότι τότε που ήμασταν παιδιά η μόνη μας έννοια από την στιγμή που κλείνανε τα σχολεία ήταν να βλέπουμε έργα και κινούμενα σχέδια με θέμα τα Χριστούγεννα, να βοηθάμε την μαμά να φτιάξει τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο,να διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παίζουμε και να περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη…..ενώ τώρα… εμείς ήμαστε αυτές που θα φτιάξουμε τα γλυκά, που θα σκουπίσουμε το σπίτι μετά το στολισμό του δέντρου, που θα κάνουμε τις λίστες, τα ψώνια, και την ετοιμασία για τα εορταστικά τραπέζια (ευτυχώς βοηθάνε και οι σύζυγοι πολύ, δεν μπορώ να πω!).

Δεν παραπονιέμαι… αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε ρόλος έχει την δικιά του γλύκα! 
Τώρα περιμένω πως και πως να δω την χαρά στα μάτια των παιδιών μου την ώρα που κατεβάζω τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα από την σοφίτα. Τι μπορεί να πει κανείς για την ώρα που το δέντρο είναι στολισμένο! Τώρα αυτή είναι η πραγματική ευτυχία για μένα!

Kathy