Ιδέα για παιχνίδι με τον μπαμπά

Kathy & Callie
Τα παιδιά μου περιμένουν τον μπαμπά τους πως και πως να γυρίσει αργά το απόγευμα ή το βράδυ από την δουλειά. Θέλουν να παίξουν μαζί του κρυφτό ή να «τον παλέψουν». Συνήθως όμως αυτές οι ωραίες στιγμές χαλάνε γιατί καταλήγουν σε κλάματα αφού όλο και κάποιος θα χτυπήσει!  Φυσικά και θέλω να παίξουν με τον μπαμπά τους αλλά δεν αντέχω τα κλάματα βραδιάτικα ούτε και τη υπερένταση μετά την πάλη λίγο μετά τον ύπνο. 
Προχθές ο άντρας μου μου λέει «πρέπει να βρούμε ένα πιο ήρεμο παιχνίδι». Συμμαζεύοντας τα ντουλάπια με τα παιχνίδια τους βρήκα δύο αυτοσχέδια memory που είχα φτιάξει. Τα σχέδιά τους τα είχα βρήκα από χαρτοσακούλες δώρων και τα έκανα πλαστικοποίση. Ένα διαχρονικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια που ακονίζει ευχάριστα το μυαλό των παιδιών.
 
Τυπώστε 2 φορές την κάθε ομάδα με σχέδια, κάντε πλαστικοποίηση και κόψτε γύρω γύρω από την κάθε εικόνα. Πως παίζετε; Αναποδογυρίζουμε τις εικόνες και ο κάθε παίχτης όταν έρθει η σειρά του βρίσκει τα ζευγάρια γυρίζοντας 2 μόνο εικόνες κάθε φορά. Αν δεν βρει δύο ίδιες εικόνες τα αναποδογυρίζει πάλι και χάνει την σειρά του.
 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Τι παρακάτω τις έβαλα όλες μαζί για να τις εκτυπώσετε ευκολότερα! Εκτυπώστε δύο φορές! Αν μάλιστα τις πλαστικοποιήσετε θα τις έχετε για πολύ καιρό!

 
Εύχομαι να περάστε όμορφες στιγμές με τις οικογένειές σας!
 
Kathy