ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    WOGG: Το απόλυτο αθλητικό γεγονός της χρονιάς

    Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 στην Αθήνα έφεραν τη χώρα μας στο προσκήνιο του αθλητικού στερεώματος. Διθυραμβικοί ήταν οι έπαινοι για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση και όλοι φουσκώσαμε από υπερηφάνια. Στα χρόνια που ακολούθησαν οι Έλληνες αθλητές διέπρεψαν στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και μας έκαναν να κλάψουμε από συγκίνηση για τις επιδόσεις τους. Ε, λοιπόν, είστε έτοιμοι για την συνέχεια; Φέτος, δεκαπέντε χρόνια μετά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ακόμα ένα αθλητικό γεγονός που θα φέρει την Ελλάδα στην κορυφή των αθλητικών διοργανώσεων διεθνώς με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, το World Outdoor Gymnastics Gala ή αλλιώς WOGG και είμαστε τόσο περήφανοι που το Ανθομέλι αποτελεί έναν από τους χορηγούς επικοινωνίας

    Το WOGG θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο-Καλλιμάρμαρο στις 07/07/2019 υπό την αιγίδα της ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία), του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού fed HATTA, του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρας καθώς και την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

    The ultimate athletics event in Athens, Greece -WOGG - World Outdoor_gymnastics_gala


    Επισκεφτείτε το site του WOGG εδώ

    WOGG

    και βρείτε τους στο fb εδώ και στο instagram εδώ


    Και τώρα θα μου πείτε, τι το διαφορετικό θα έχει από τις διάφορες άλλες αθλητικές οργανώσεις που γίνονται κατά καιρούς;

    Τα βασικά σημεία της καινοτομίας αυτού του καινούργιου θεσμού που θα γίνεται κάθε χρόνο, είναι τα εξής:

    – 20 Ολυμπιονίκες της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο εκπροσωπώντας 20 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε εξωτερικό χώρο και θα ανταγωνιστούν το WOGGATAR.


    Info: Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Βλάσης Μάρας, Βαρβάρα Φίλιου, Νίκος Ηλιόπουλος, Λίλα Κασάπογλου, Απόστολος Κουταβάς και Ευαγγελία Πλυτά που είναι και οι πρώτοι Gold Ambassadors του event.


     

    – Το WOGGATAR αποτελεί την τέλεια ψηφιακή εκδοχή κάθε αθλητή που εκτελεί το πρόγραμμά του με άψογο τρόπο.

    Για πρώτη φορά παγκοσμίως οι θεατές, μέσω των κινητών τους, θα κρίνουν την εκτέλεση του προγράμματος κάθε αθλητή, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το WOGGATAR και στη συνέχεια θα ψηφίσουν.

    Η κάθε ψήφος έχει συγκεκριμένη χρηματική αξία. Με βάση την ψηφοφορία του κοινού, οι αθλητές θα αμειφθούν με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

    – Τα έπαθλα των αθλητών θα είναι τα υψηλότερα στην Ιστορία της Γυμναστικής.

    – Το Γκαλά θα διαδεχθεί μια σύγχρονη δεξίωση με φιλαθλητικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

    Όπως βλέπετε από όλα τα παραπάνω είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί μιας τέτοιας υψηλής τεχνολογίας αθλητική διοργάνωση και θεωρώ ότι θα πρέπει να το στηρίξουμε όλοι οι Έλληνες. 


    Κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω του Viva.gr εδώ 


    WOGG

    Έχω τη χαρά να είμαι μαμά ενός παιδιού που γυμνάζεται από μικρή ηλικία και έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τα οφέλη της γυμναστικής. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες εκεί έξω που αγαπούν την γυμναστική αλλά και πολλοί άνθρωποι που θέλουν η χώρα μας πάλι να λάμψει και να γίνει το επίκεντρο των θετικών σχολίων ολόκληρου του κόσμου. Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, όλοι στο να διαδοθεί το μήνυμα του αθλητισμού και το  WOGG και ας βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι ώστε να έχει αυτή η διοργάνωση την επιτυχία που της αξίζει. 

    Θα χαρούμε πολύ να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση πατώντας ένα από τα κουμπιά των social media που θα βρείτε παρακάτω ώστε να τη γνωστοποιήσετε στους φίλους σας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

    Σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός και πιστεύω και μερικές εκπλήξεις που θα σας αρέσουν πολύ! 

    Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης