ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

    Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εκδρομή! Ακόμη κι αν δεν είστε από αυτούς που θέλουν να ξεφαντώσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για ξεκούραση, οπότε τι θα λέγατε να οργανώσετε μια εξόρμηση σε κάποια ελληνική πόλη; Εμείς σε συνεργασία με το site με προσφορές ξενοδοχείων ekdromi.gr σας προτείνουμε 5 προορισμούς στην Ελλάδα που δεν συνδυάζονται απαραίτητα με καρναβαλικές παρελάσεις ή άλλες παραδόσεις.

    Αν νομίζετε πως έχετε ανάγκη από ξεκούραση τώρα είναι η ευκαιρία! Υπέροχα ξενοδοχεία και ξενώνες σας περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν και να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κι εσείς δεν θα έχετε να νοιαστείτε ούτε για το φαγητό! Τι λέτε πάμε να τα δούμε όλα αυτά παρέα; 


    Βρείτε προσφορές ξενοδοχείων

    Το ekdromi.gr είναι ένα site όπου θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές πακέτων ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

    Tip 1: Μελετήστε τα όσα περιλαμβάνει το κάθε πακέτο προσφοράς. Μπορεί μέσα στις προσφορές να βρείτε κάποια από τα παρακάτω: 1-3 γεύματα σε μπουφέ, παιδική απασχόληση ή cine βραδιές, δωρεάν υπηρεσίες spa, massage, δωρεάν χρήση γυμναστηρίου, χρήση εσωτερικής πισίνας και πολλά άλλα! Δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει, αυτό που αναζητάτε εσείς από τις ολιγοήμερες διακοπές σας και κάντε την επιλογή σας. 

    Tip 2: Πατώντας στα link των ξενοδοχείων θα δείτε αρχικά τις προσφορές για 2 ενήλικες και 1 παιδί. Πατώντας όμως το link «+… επιλογές» θα σας ανοίξουν κι άλλες επιλογές για να επιλέξετε ανάλογα με τα μέλη της δικής οικογένειας.


     Προτάσεις για εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 

    Πιερία-Παραλία Κατερίνης

    Η Παραλία Κατερίνης είναι ένα παράλιο χωριό 8 χλμ. μόνο από την πόλη της Κατερίνης. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε τουριστικό κέντρο της περιοχής. Την Καθαρά Δευτέρα, ο κόσμος μαζεύεται απέναντι από το λιμάνι και γίνονται παραδοσιακοί χοροί συνοδευόμενοι από εδέσματα όπως ελιές, τουρσί, σάμαλι, λαγάνα και φασολάδα.

    Το περίφημο Δίον, ο προϊστορκός οικισμός του Μακρύγιαλου, η αρχαία και βυζαντινή Πύδνα, οι γειτονικές Λουλουδιές, τα αρχαία Λείβηθρα είναι οι γνωστότεροι επισκέψιμοι αρχαιολογικοί τόποι. Η περιοχή είναι πολύ κοντά στον Όλυμπο και προσφέρεται και για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως (ορειβασία, ιππασία, ποδηλασία κ.α.)

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Paralia_Katerinis
    Παραλία Κατερίνης

    Πακέτο Προσφοράς για την Κ. Δευτέρα στο Danai Hotel & Spa 

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Διαμονή με Ημιδιατροφή σε μπουφέ, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Αποκριάτικο μασκέ Party το Σάββατο 09/03/19, ελεύθερη χρήση του Υδρομασάζ (Jacuzzi), της Sauna και του Γυμναστηρίου.

    Δείτε κι άλλες προσφορές για την Πιερία


    Ρίο

    Και ενώ όλοι ξέρουν την γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου, λίγοι είναι αυτοί που σταματάνε στο Ρίο ως βασικό προορισμό τους. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα γιατί τα καταλύματα που θα βρείτε είναι ιδανικά για οικογένειες και φυσικά αρκετά πιο οικονομικά από το να μείνετε σε κάποια μεγαλούπολη της περιοχής, όπως η Πάτρα ή η Ναύπακτος. Το Ρίο μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για πολλές εκδρομές. 

    Αν εκτός από το ξεφάντωμα ή την ξεκούραση σας ενδιαφέρει και η ιστορία μπορείτε να επισκεφτείτε και το Κάστρο του Ρίου (ή και Καστέλι της Πάτρας ή Καστέλι του Μοριά), δίπλα από τη γέφυρα. 

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, Gefyra_rio_antirio
    Η γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου

    Πακέτο προσφοράς για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας στο Porto Rio Hotel & Casino

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Διαμονή σε δωμάτιο με πλήρη διατροφή σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτών κατά τη διάρκεια των γευμάτων,  πάρτυ με Dj το Σάββατο 09/03/19, γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή 10/03, παιδική απασχόληση στο Kids Club καθημερινά με ειδικευμένη Ελληνίδα παιδαγωγό.

    Δείτε κι άλλες προσφορές ξενοδοχείων στο Ρίο


    Καρπενήσι

    Ένα κοσμοπολίτικο πανέμορφο χωριό της Στερεάς Ελλάδας που θα το αγαπήσετε. Η διαμονή στη φύση θα σας ηρεμήσει αλλά αν θέλετε και λίγο ξέδωμα είστε στο σωστό μέρος αφού το Καρπενήσι φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή του και φυσικά για το καλό φαγητό! Εννοείται ότι για του λάτρεις του σκι, καιρού θέλοντος φυσικά, υπάρχει και το χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου (δείτε πως περάσαμε εμείς εκεί) αλλά και άλλα υπέροχα χωριά, όπως το Μεγάλο Χωριό, η Βουτύρω και η Προυσσώ με τη Μονή της που αξίζει να επισκεφτείτε. 

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Karpenisi

    Πακέτο Προσφοράς για την Κ. Δευτέρα στο 5*Avaris Hotel

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ, Μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική ή DJ, παιδικό αποκριάτικο party με animateur, Παιδική απασχόληση κάθε απόγευμα στο Play Room του ξενοδοχείου, προβολή παιδικών ταινιών καθημερινά, εκπτώσεις στο Fitness Spa

    Πακέτο Προσφοράς για την Κ. Δευτέρα στο Δασικό Χωριό “Λιβαδάκι”

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Διαμονή σε Ξύλινο Σπιτάκι με πρωινό.

    Δείτε κι άλλες προσφορές καταλυμάτων στο Καρπενήσι 


    Πόρτο Χέλι

    To Πόρτο Χέλι είναι ένας αγαπημένος προορισμός για πολλές οικογένειες καθώς πρόκειται για μια χερσαία πόλη που όμως άνετα μπορείς να την παρομοιάσεις με νησί. Πρόκειται για ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο που συγκεντρώνει πολλούς ιδιοκτήτες θαλάσσιων σκαφών καθώς το λιμάνι του διαθέτει πολύ καλή υποδομή και χωρητικότητα. Αν ωστόσο δεν έχετε σκάφος, μην σας νοιάζει. Νοικιάστε ένα θαλάσσιο ταξί και σε λίγη μόνο ώρα από την Κόστα θα είστε στις Σπέτσες! 

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας Porto_Cheli
    Το λιμάνι στο Πόρτο Χέλι

    Πακέτο Προσφοράς για την Κ. Δευτέρα στο Nautica Bay Hotel

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Διαμονή σε Bungalow με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ), μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική το Σάββατο 09/03/2019.

    Δείτε κι άλλες προσφορές ξενοδοχείων από το ekdromi.gr στο Πόρτο Χέλι


    Βόλος-Πήλιο

    Ο Βόλος συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα. Τη ζωή στην πόλη με τη φύση στο βουνό αλλά και στις παραλίες. Γευτείτε νόστιμα μεζελίκια, βγείτε για ψώνια στην καταπληκτική αγορά του, περπατήστε στην παραλία του ή κάντε τον γύρο του Πηλίου για να γνωρίσετε τα πανέμορφα Πηλιορίτικα χωριά.

    Για το Πήλιο έχουμε γράψει πολλές φορές οπότε μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

    Προτάσεις για Εκδρομή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Volos
    Το λιμάνι του Βόλου

    Πακέτο προσφοράς στο ξενοδοχείο Valis Resort Hotel

    Λίγα από αυτά που περιλαμβάνει η προσφορά: Πρωινό σε μπουφέ, βραδινό (χωρίς ποτά), τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, αποκριάτικο μασκέ πάρτι στο Pool Bar, ένα Αyurveda Massage διαρκείας 15 λεπτών, ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου στον χώρο του Spa, καθημερινή 12ωρη δημιουργική απασχόληση παιδιών, kids cinema, play room για απασχόληση παιδιών άνω των 12 ετών κ.α. 

    Πακέτο προσφοράς στο ξενοδοχείο Hotel Kalloni στις Αλυκές Βόλου

    Διαμονή με πρωινό.

    Δείτε κι άλλες προσφορές ξενοδοχείων στον Βόλο


    Εμείς επιλέξαμε να σας προτείνουμε μόνο 5 πόλεις για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας. Όμως το ekdromi.gr έχει προσφορές και για πολλούς άλλους προορισμούς. Δείτε όλες τις προσφορές ή επιλέξτε από τα φίλτρα τον προορισμό που θέλετε. 

    Για περισσότερες ιδέες για προορισμούς και καταλύματα, διαβάστε εδώ: Εκδρομή: 7 προορισμοί στην Ελλάδα για τις γιορτές

    Σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια όπου και να πάτε! 

    Κατερίνα


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης