ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα

    Όχι, μην σας ξεγελάει η φωτογραφία! Δεν έχω τα γενέθλιά μου! Αλλά σήμερα έχει τα γενέθλιά του το Ανθομελάκι μας! Με έμπνευσή μας, λοιπόν, τα γενέθλια του blog μας που πάντα τα γιορτάζουμε με δόξα και τιμή αλλά και το πόσο ξεχωριστό νιώθει το κάθε παιδί, ή ενήλικας, την ημέρα της γέννησής του σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε στο εργαστήριό μας μία πινιάτα τούρτα αλλά και στέκες που έχουν επάνω τους μικρές πινιατατοτούρτες για να τις φοράνε τα κορίτσια που έχουν γενέθλια την ώρα που θα σβήσουν τα κεράκια αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτυ τους! Πώς σας φαίνεται η ιδέα μας;

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα

    Πινιάτα τούρτα γενεθλίων

    Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να έχουν τα πάρτυ των παιδιών κάποιο θέμα. Πάνω σε αυτό το θέμα στήνεται φυσικά όλο το πάρτυ από τη διακόσμηση και την τούρτα ως τα πιατάκια, τον μπουφέ, τα παιχνίδια αλλά και την πινιάτα. 

    Αν και ξένο έθιμο η πινιάτα είναι ένα παιχνίδι που απασχολεί για αρκετή ώρα τα παιδιά σε ένα πάρτυ, ειδικά αν είναι πινιάτα We Love Pinata handmade by anthomeli που φημίζονται για το πόσο γερές είναι κάνοντας το παιχνίδι να διαρκεί και τα παιδιά να το ευχαριστιούνται ακόμα περισσότερο! Ακόμη κι αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε κάποιον ανιματέρ και έχετε αποφασίσει να απασχολήσετε εσείς οι ίδιοι τα παιδιά στο πάρτυ γι αυτό η πινιάτα είναι μια δραστηριότητα που θα λατρέψουν οι μικροί σας καλεσμένοι. 

    Δεν θέλετε θεματικό πάρτυ; Η πινιάτα σε σχήμα τούρτας θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση να βρείτε κάποιο θέμα στο πάρτυ για τα γενέθλια του παιδιού σας. Τοποθετήστε την στον μπουφέ ή κρεμάστε την από κάπου (σε περίπτωση που είστε σε εξωτερικό χώρο) στην αρχή του πάρτυ και λίγο πριν σβήσετε τα κεράκια δώστε της να καταλάβει! Οι πινιάτες μας σπάνε με ξύλινο μπαστούνι το οποίο στολίζουμε με κορδέλες! 

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα
    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα
    Χρόνια πολλά Ανθομέλι!!

    Στέκα τούρτα

    Αχ! Αυτές τις γλυκές ζαχαρένιες στέκες τις λάτρεψα! Είναι απόλαυση να τις φτιάχνω! Μα πείτε μου δεν σε κάνουν να θέλεις να τις φας; Με τα κροσάκια τους, του τούλι τους, τα λουλουδάκια τους αλλά και το κεράκι με την φλογίτσα! 

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα

    Εάν η μικρή σας εορτάζουσα, γενεθλιάζουσα καλύτερα να πω, θέλει να ξεχωρίζει στο πάρτυ της μπορεί να φοράει μια στέκα σε σχήμα τούρτας. Ακόμη όμως κι αν πιστεύετε πως δεν θα νιώθει άνετα μπορείτε να της προτείνετε να υποδεχθεί με αυτήν τους καλεσμένους της στην αρχή του πάρτυ και μετά να την ξαναφορέσει την ώρα που θα σβήνει τα κεράκια! Σίγουρα στις φωτογραφίες θα είναι μία γλύκα! 

    Τα κορίτσια μας, η Μελίτα και η Μαρία, φωτογραφήθηκαν με τις στέκες για να μπορέσετε να δείτε καλύτερα την εφαρμογή τους. Είναι φτιαγμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, όπως άλλωστε και όλες οι δημιουργίες μας We Love Pinatas! 

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα
    Υπέροχη ιδέα και για δύο δίδυμα κορίτσια που έχουν τα γενέθλιά τους!

    Στέκα γενεθλίων με ροζ τούρτα

    Στέκα για γενέθλια με βεραμάν τούρτα

    2 στέκες γενεθλίων μαζί σε χαμηλότερη τιμή!

    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα

    Τις πινιάτες μας We Love Pinatas αλλά και τις υπέροχες στέκες μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στο market place jamjar.gr! 

    To κατάστημα του Ανθομέλι με τις πινιάτες welovepinatas

    Δείτε τα σχέδια από τις πινιάτες μας στο παραπάνω link αλλά μην ξεχνάτε ότι αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ό,τι σχέδιο θέλετε για κάθε είδους εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας και στο e-mail: info[at]anthomeli.com και να είστε σίγουροι πως θα φτιάξουμε για σας τα καλύτερα!

    Ακoλουθήστε μας στα social media (instagram , facebook, pinterest) για να ενημερώνεστε για τα νέα σχέδια, εκπτώσεις, προσφορές αλλά και διαγωνισμούς!


    Πάρτυ γενεθλίων με πινιάτα και στέκα τούρτα

    Βρείτε ακόμη στο We Love Pinatas και άλλα χειροποίητα αξεσουάρ όπως στέκα μονόκερου σε χρυσό και μικρά χειροποίητα δωράκια για τους καλεσμένους σας

    Αν σας άρεσε PIN IT!

    Pinatas_birthday_cake

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης