ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας

    Ακόμη μια χρονιά πέρασε! Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω πλέον πως να μετράω την χρονιά, ανά έτος, ανά σχολικό έτος ή ανά ανθομελικό έτος! χεχε! Όπως και να ‘χει, η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί “αντέξαμε” ακόμη μία χρονιά! Όχι, όχι, η λέξη “αντέξαμε” δεν είναι αυτή που ταιριάζει εδώ. Διασκεδάσαμε για ακόμη μία χρονιά! Εμπνευστήκαμε για ακόμη μία χρονιά! Δώσαμε τον είναι μας για ακόμη μία χρονιά! Γνωριστήκαμε καλύτερα, ήρθαμε πιο κοντά μαζί σας, η παρέα μας μεγάλωσε κι εμείς φουσκώναμε από την περηφάνια γιατί τα λόγια σας πλέον γίνονταν όλο και πιο εγκωμιαστικά αλλά και φιλικά και οικογενειακά μην πω! 

    Επτά Χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια που το bloggoσπιτάκι μας δέχεται τις επισκέψεις σας, τα λόγια σας και τις ιδέες και προτάσεις σας. Μας λέτε τα δικά σας, τα οικογενειακά σας, τα όνειρά σας, ζητάτε συμβουλές ή απλά λίγες όμορφες κουβέντες. Κι εμείς προσπαθούμε να αφιερώνουμε ίσα τον χρόνο μας σε όλους και να μην αφήνουμε κανένα δυσαρεστημένο… και ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει! Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας εδώ και επτά χρόνια (το λέω και δεν το πιστεύω!) και μακάρι να μείνετε για άλλα τόσα και τόσα και τόσα! 

    epta_chronia_anthomeli (4) Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας

    7 χρόνια και φέτος ίσως είναι και η πρώτη φορά που δεν ετοιμάσαμε μεγάλους διαγωνισμούς και τυμπανοκρουσίες για να το γιορτάσουμε. Μμμμ, τι άλλο μας έμεινε να κάνουμε πια; Όλα τα κάναμε! Φωτογραφίσεις, αναφορές σε αγαπημένα σχόλια, ονοματοδοσία και νέο λογότυπο, λεπτομέρειες γύρω από το blog και το όνομά του, ευχαριστίες, στάση ζωής… όλα τα ξέρετε και όλα υπάρχουν καταγραμμένα στο blog. (Βρείτε όλες τις επετειακές μας αναρτήσεις στην κατηγορία Οικογένεια-To Blog Ανθομέλι)  Έτσι, είπαμε μιας και η χρονιά μας κατακλύστηκε από τις πινιάτες (και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό!) να γιορτάσουμε με την παρουσίαση της νέας μας εορταστικής πινιάτας και με δύο διαγωνισμούς. 

    epta_chronia_anthomeli, Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας


    Τον ένα διαγωνισμό θα τον βρείτε στο instagram και σας κάνει δώρο μία στέκα πινιάτα-τούρτα για τα μικρά κορίτσια της παρέας 

    και έναν διαγωνισμό εδώ στο blog (θα πρέπει να δηλώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω) με δώρο μία στρογγυλή πινιάτα με τύπωμα της αρεσκείας σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18-11-2018 στις 12 το βράδυ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο blog γιατί θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας ακόμα και αυτούς που δεν έχουν social media! 

    epta_chronia_anthomeli


     Αααα κι αν θέλετε να μας κάνετε κι εσείς ένα δώρο, μην ξεχάσετε να διαβάσετε αυτή εδώ την ανάρτηση: Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    epta_chronia_anthomeli (3), Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας
    epta_chronia_anthomeli (2), Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας
    Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας

    Let’s get social

    Βρείτε μας στο facebook εδώ με το όνομα Ανθομέλι αλλά και στο We Love Pinatas

    Γίνετε μέλη της ομάδας μας που λατρεύει τα ταξίδια στο facebook, Ταξίδια με το Ανθομέλι

    Βρείτε μας στο instagram @anthomeli αλλά και Greek Travel Family και χρησιμοποιώντας #anthomeli

    Ακολουθήστε μας στο Pinterest από εδώ και εδώ.

    Αναζητήστε τις πινιάτες μας με το όνομα #WeLovePinatas και δείτε τα σχέδια εδώ. Παραγγείλτε τις δικές σας πινιάτες μέσω του www.jamjar.gr/store/welovepinatas

    Γραφτείτε στο NEWSLETTER του Ανθομέλι 


    Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ακόμη μία ανάρτηση για την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και μετά τα πράγματα (όπως κάθε χρόνο!) θα πάρουν τον… χριστουγεννιάτικο δρόμο τους με αναρτήσεις για να εμπνευστείτε και να μεταμορφώσετε τις γιορτές στις πιο μαγικές μέρες της ζωή σας! 

    Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε!

    Κατερίνα και Κάλη


    Νικήτρια του Διαγωνισμού μέσω της Φόρμας Συμμετοχής η κ.: Ελένη Βικελούδα

    Νικήτρια του Διαγωνισμού μέσω του Instagram: Μαρία Ζαρναβέλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. keep up girls! είστε από τα blogs που γράφουν ουσιαστικά posts και όχι “ξεφορτωσιάρικα” όπως άλλα 😉
      περιμένουμε και εκείνη την ανταπόκριση από Παρίσι μεριά 🙂

      • Μια τέτοια περίεργη λέξη όπως το ξεφορτωσιάρικα κι όμως λέει τόσα πολλά! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό! Ασε αυτό το Παρίσι θα με βρίσει και αυτό στο τέλος. Αλλά τώρα ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο!

    2. Χρόνια σας πολλά!!! Ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για τις υπέροχες ιδέες που μας δίνετε για τα παιδάκια μας (και για εμάς) !!! Να είστε πάντα καλά εσείς και οι οικογένειες σας και εύχομαι να μας κρατάτε συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!

      • Μαρία μου τι όμορφα λόγια! Σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι στην ανθομελένια παρέα μας και ελπίζουμε να βρίσκουμε συνέχεια νέα πράγματα και ιδέες για να μην βαριέστε και να τις αξιοποιείτε όμορφα με την οικογένειά σας!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης