ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα μου; Μια ξεχωριστή ιδέα!

    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα; Δεν είναι λίγες οι φορές που μας ρωτάτε με τι μπορείτε να γεμίσετε την πινιάτα σας! Παλιότερα σας προτείναμε εκτός από καραμέλες και άλλα γλυκίσματα αρκετές ιδέες για το γέμισμά της πινιάτας! Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για ένα πάρτυ παιδιού στην προεφηβεία ή την εφηβεία; Η πινιάτα είναι σίγουρα μια ωραία έκπληξη που διασκεδάσει τους καλεσμένους αλλά και το παιδί που γιορτάζει αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν θα τους ευχαριστούσαν απλά τα… ζελεδάκια! Με τι άλλο, λοιπόν, θα μπορούσατε να γεμίσετε την πινιάτα για ένα 11χρονο ή 13χρονο που όμως να μην αποτελέσει ρίσκο να σπάσει η πινιάτα από το βάρος πριν την σπάσουν τα ίδια τα παιδιά; 

    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα μου; Μια ξεχωριστή ιδέα! Γέμισμα πινιάτας.
    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα μου; Μια ξεχωριστή ιδέα! 4

    Η πινιάτα μπορεί να έχει πολλούς ρόλους στο πάρτυ

    Σε αυτό το δίλημμα βρέθηκα το φετινό καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών μας! Η σχεδόν 12 ετών κόρη μου θα γιόρταζε με τις φίλες της τη γιορτή της στο beach bar. Φυσικά δεν γινόταν να λείπει η πινιάτα η οποία έπαιξε πολλούς ρόλους σε αυτό τον εορτασμό. Διακοσμητικό στοιχείο στην αρχή, photo prop αργότερα στη φωτογράφιση των κοριτσιών και πινιάτας στο τέλος φυσικά!

    Μια ξεχωριστή ιδέα για γέμισμα πινιάτας

    Έσπασα το κεφάλι μου να δω τι θα μπορούσα να βάλω μέσα στην πινιάτα που να αρέσει στα κορίτσια των οποίων οι ηλικίες ήταν από 10 ως 15 ετών. Καραμέλες και ζαχαρωτά μόνο; Μπααα!!! Χρειαζόμουν κάτι άλλο! Κάτι διαφορετικό που να το αντέξει όμως και η πινιατούλα μου χωρίς να σπάσει πριν της ώρας της από το βάρος. Να τι σκέφτηκα να κάνω! 

    • Αγόρασα ένα πακέτο με γλυκά σε μικρά σακουλάκια.
    • Αγόρασα και κάποια δώρα για τα κορίτσια (ένα για την κάθε μία).
    • Μετά έγραψα μια λίστα με τα δώρα δίνοντας στο καθένα έναν αριθμό.
    • Έπειτα, καρφίτσωσα με τη βοήθεια του συρραπτικού σε κάποια από τα σακουλάκια με τις καραμέλες από ένα χαρτάκι με έναν αριθμό (τόσοι αριθμοί όσα και τα δώρα).

    Όταν έσπασε η πινιάτα και έπεσαν τα σακουλάκια έπρεπε να ανταλλάξουν “τα λάφυρα” έτσι ώστε η κάθε μία να έχει τουλάχιστον ένα σακουλάκι με χαρτάκι. Ανάλογα με τον αριθμό που είχε η κάθε μία “κέρδιζε” ένα από τα δώρα της λίστας (που είχα κρυμμένα σε μία σακούλα) . 

    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα μου; Μια ξεχωριστή ιδέα! Γέμισμα πινιάτας.

    Τα δώρα της πινιάτας

    Ποια ήταν τα δώρα; Ως μεγαλύτερα κορίτσια που πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους και να νιώθουν όμορφες επέλεξα γι αυτές αφρόλουτρο, αποσμητικό, όζες, lip gloss, κρέμα σώματος, σφουγγάρι… ! Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ τους άρεσαν οι επιλογές μου. 

    Πώς σας φάνηκε η ιδέα μου; Εσείς με τι γεμίζετε συνήθως τις πινιάτες; 

    Περισσότερες ιδέες για το τι μπορεί να περιέχει μία πινιάτα μπορείτε να βρείτε εδώ. 

    Που θα βρείτε τις χειροποίητες πινιάτες We Love Pinatas


    Τις πινιάτες μας We Love Pinatas θα τις βρείτε κάνοντας την παραγγελία σας από το online κατάστημά μας στο jamjar.gr

    To κατάστημα του Ανθομέλι με πινιάτες we love pinatas

    Δείτε τα σχέδια από τις πινιάτες μας στο παραπάνω link αλλά μην ξεχνάτε ότι αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ό,τι σχέδιο θέλετε για κάθε είδους εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

    Ακoλουθήστε μας στο instagram και στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα σχέδια, εκπτώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς!


     

    Με τι θα γεμίσω την πινιάτα μου; Μια ξεχωριστή ιδέα! Τι περιέχει μια πινιάτα

    Τα ξαναλέμε σύντομα! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης