ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εφηβικό πάρτυ με γεύση γρανίτα λεμόνι

    Αν και η ανάρτηση αυτή ήταν έτοιμη εδώ και αρκετές μέρες ο κακός καιρός με έκανε να μην μπορώ να πατήσω το κουμπί “Δημοσίευση”. Κι αν ακόμη όμως που και σήμερα ο καιρός είναι αρκετά βελτιωμένος η αλήθεια είναι πως πλέον οδεύουμε επίσημα προς την καρδιά του φθινοπώρου και ίσως να μην είναι τόσο επίκαιρο το θέμα της. Εγώ όμως θα τολμήσω να κάνω το “κλικ” και να μοιραστώ μαζί σας το πάρτυ της κόρης μου για τη γιορτή της. Εξάλλου σας το είχα υποσχεθεί στην χθεσινή ανάρτησή μου σχετικά με ένα πρωτότυπο γέμισμα πινιάτας. Πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή όμως;EFIVIKO_PARTY

    Μετά το περυσινό πάρτυ στην παραλία τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε πως θα είναι και το τελευταίο πάρτυ για τη γιορτή της. Όχι πως δεν θα το γιορτάζουμε το ονοματάκι της αλλά να, πλέον μεγάλωσε και θέλει να γιορτάζει διαφορετικά! Πλέον αυτό που θέλει είναι να είναι παρέα με τις συνομήλικες φίλες της. Έτσι φέτος κάλεσε μόνο τις κολλητές των καλοκαιρινών διακοπών και τις κέρασε στο beach bar! Εντάξει, δεν είμαστε και τοοόσο προοδευτικοί να τις αφήσουμε μόνες τους. Κάπου εκεί ήμασταν κι εμείς και πίναμε το καφεδάκι μας καθώς το κέρασμα ήταν απογευματινό.  

    Αρχικά διαλέξαμε ένα ψηλό μπαράκι και τοποθετήσαμε την πινιάτα ως διακοσμητική. Παραγγείλαμε γρανίτες και club sandwich ενώ τα κορίτσια τα λέγανε! Τα λέγανε…. Λέμε τώρα… γιατί με τα κινητά στα χέρια πόσα να πούνε; Στο τέλος αναγκάστηκα να τους πάρω τα κινητά και γλυτώσαμε τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους! Άλλη γενιά αυτά τα παιδιά, όπως και να το κάνουμε! Αλλά τα κορίτσια είναι πάντοτε κορίτσια! Τρώγονται μεταξύ τους! Χαχα! party_efiviko
    party_efiviko_kalokairino

    Λίγο αργότερα υπήρχαν δύο επιλογές και οι δύο χωρίς αλκοόλ. Εμείς επιλέξαμε ένα ομαδικό κοκτέιλ passion fruit που ήπιαν τα κορίτσια με τα τεράστια καλαμάκια του! Οπότε είχε και τον τσερτζελέ του το θέμα. Και παρόλο που τελικά ήπιαν ποτό τύπου χυμό… εκείνες ένιωθαν πολύ όμορφα μόνο και μόνο που ήταν στο μπαρ και όλα αυτά τα έκαναν παρέα!beachparty_efiviko_party

    Βρείτε και άλλες ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ εδώ

    Φυσικά έβαλα κι εγώ τις πινελιές μου! Το κορίτσι μου ήθελε οπωσδήποτε και μια πινιάτα κι εγώ το προχώρησα λίγο ακόμη και έφτιαξα κι ένα photobooth στα ίδια χρώματα! Και μιας και θα έπιναν γρανίτες το θέμα μας ήταν γρανίτα λεμόνιpiniata_photobooth_lemonada

    Βγάλαμε και φωτογραφίες! Όχι πολλές! Όχι όσες θα ήθελα δηλαδή… γιατί το ξέρετε πόσο τρελή είμαι με τις φωτογραφίες! Αλλά τουλάχιστον τα κορίτσια συνεργάστηκαν άψογα κι αυτές που βγήκαν ήταν υπέροχες! Κρίμα που δεν μπορώ να σας δείξω τις φατσούλες τους που δείχνουν τη ζωντάνια και την τρέλα τους! Η πινιάτα άφησε τον διακοσμητικό ρόλο της και ανέλαβε ρόλο γιγάντιου photo prop παρέα με το photo booth! Τι ενθουσιασμός! 

    lemonade_party_1

    we_love_pinatas_photobooth

    Και μετά σειρά είχε το σπάσιμο της πινιάτας; Γιατί άλλωστε αυτός δεν είναι ο βασικός της ρόλος; Εκεί ανέλαβε ο μπαμπάς να την κρεμάσει από το κλαδί ενός δέντρου. Σε αυτό τον βοήθησε ένα πλαστικό μπουκάλι με λίγο νερό. Έδεσε στο στόμιό του το σχοινί και το πέταξε ψηλά να περάσει κάτω από το κλαδί. Και η βαρύτητα φυσικά το οδήγησε στα χέρια του. Μετά τα πράγματα ήταν εύκολα και το σχοινί πέρασε από το σχοινί της πινιάτας! Στην αρχή, για να προλάβουν όλα τα κορίτσια(και επειδή είναι μεγάλα σε ηλικία και χτυπάνε δυνατά), τους έκλεισα τα μάτια καθώς χτυπούσαν.

    https://www.instagram.com/p/BnA3fbfH1wW/?taken-by=anthomeli

    Τις περισσότερες φορές μας ρωτάτε τι μπορεί να περιέχει μία πινιάτα. Αυτή η πινιάτα μας λόγω της ηλικίας των παιδιών ήταν λίγο ξεχωριστή. Επειδή όμως δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος των δώρων που ήθελα να τους χαρίσω αποφάσισα να την γεμίσω με καραμέλες και κάποια… δωροκουπόνια. 

    https://www.anthomeli.com/2018/10/ti-tha-gemiso-tin-piniata-mou-mia-ksechoristi-idea.html

    Το πάρτυ μας τελείωσε με μια βουτιά στο ηλιοβασίλεμα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε! Τα παιδιά μεγαλώνουν και πολλά αλλάζουν αλλά μερικά πράγματα μένουν ίδια! Ίδια επίσης μένει και η αγάπη μας γι’ αυτά που δεν τελειώνει ποτέ! Εύχομαι στο κοριτσάκι μου κάθε χρόνο να είναι τόσο γελαστή κι ευτυχισμένη όσο ήταν εκείνη την ημέρα! 

    lemonade_party_finale

    Δείτε εδώ ιδέα για φωτογράφιση μέσα στην θάλασσα

    Περισσότερα για το φετινό καλοκαίρι μας ως οικογένεια θα βρείτε στην ανάρτησή μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια και τις ευχές σας για την κόρη μου και περιμένω να μου πείτε εσείς τι κάνετε στο πάρτυ των παιδιών σας που βρίσκονται στην προεφηβεία. 

    Κατερίνα


     Pin it for laterrenault_kadjar_pinterest (2)

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης