ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πάρτυ με θέμα τα σκυλάκια Paw Patrol

    Πέρυσι το καλοκαίρι οι φίλοι μας στο camping οργάνωσαν ένα πάρτυ για να γιορτάσουν με φίλους και συγγενείς τα 5 χρόνια του γιου τους. Το θέμα που επέλεξε ο μικρός τους ήταν τα σκυλάκια paw patrol και η μαμά του έσπευσε να οργανώσει πάρτυ paw patrol και τα ήθελε όλα στην εντέλεια! Μέρες πριν εκτύπωσε τα διακοσμητικά μπάνερ και ασπίδες, την πρόσκληση, τις μάσκες και τα μενταγιόν για τους μικρούς προσκεκλημένους και έφτιαξε χειροποίητα δωράκια για όλα τα παιδιά. Πάμε όμως να τα δούμε όλα με τη σειρά!

    party_paw_patrol

    Πάρτυ Paw Patrol

    Διακόσμηση – Μπουφές

    Τι δεν ετοίμασε η οικοδέσποινα για το θεματικό αυτό πάρτυ! Διακοσμητικές ασπίδες, μάσκες και κρεμαστές χάρτινες ασπίδες για να κρεμάσουν στο λαιμό τους τα μικρά σκυλάκια… εεε… εννοώ παιδάκια!

    party_paw_patrol (7)

    Και φυσικά έναν μπουφέ, ο οποίος μπορεί να ήταν απλός αφού το πάρτυ έλαβε χώρα στο camping, αλλά είχε πολλές όμορφες σκυλίσιες πινελιές όπως τα σαντουϊτσάκια σε σχήμα κόκαλου, τα κριτσίνια  μέσα σε ποτηράκια με τα σκυλάκια paw patrol που παρέπεμπαν σε κροκέτες, τα καλαμάκια με διακριτικό paw patrol, τα hot dog (ζεστός σκύλος λέμε), τα κεφτεδάκια και φυσικά τα αγαπημένα σνακ όλων των παιδιών που δεν είναι άλλα από τα ποπ κορν, τα πατατάκια και πακοτίνια σερβιρισμένα όχι σε απλά μπολ ή πιατέλες αλλά σε πλαστικά πιάτα για… σκύλους ώστε να μοιάζουν με σκυλοτροφή

    party_paw_patrol (5)
    party_paw_patrol (4)
    party_paw_patrol (6)
    party_paw_patrol (8)

    Κάποια εκτυπώσιμα για το θεματικό πάρτυ paw patrol μπορείτε να βρείτε εδώ στον πίνακά μας στο pinterest ή στον πίνακά μας με εκτυπώσιμα αρχεία. 

    Πρόσκληση-Δωράκια

    Η πρόσκληση ήταν μία ασπίδα που από τη μία πλευρά είναι φωτογραφία και έγραφε κουτάβια στον πύργο ενώ από πίσω το κείμενο καλούσε όλα τα παιδιά σε αποστολή! Ομάδα σύσσωμη! 

    party_paw_patrol (1)

    Τα δωράκια δόθηκαν στα παιδιά στην αρχή για να τα χαρούν φορώντας τα στη διάρκεια του πάρτυ αφού ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με το θέμα του. Η μαμά Όλγα είχε φτιάξει με τα χεράκια της βραχιολάκια για κορίτσια και αγόρια. Τα ροζ είχαν ένα σκυλάκι ενώ τα γαλάζια ένα κόκκαλο. Δεν είναι υπέροχα; 

    party_paw_patrol (1)Δραστηριότητες-Παιχνίδια

    Οι ηλικίες των παιδιών ποικίλαν αλλά στο camping τα παιδιά ξέρουν πώς να συνεργαστούν και να περάσουν καλά! Βάλαμε το χεράκι μας κι εμείς οι μεγάλοι και όλα πήγαν τέλεια. 

    Μουσικά τετράγωνα 

    Χρησιμοποιήσαμε κιμωλίες δρόμου για να σχεδιάσουμε τετράγωνα (ένα λιγότερο από τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετείχαν).  Όταν σταματούσε η μουσική το κάθε παιδί έμπαινε σε ένα τετράγωνο και το παιδί που έμενε απ’ έξω έβγαινε από το παιχνίδι. Τότε κάναμε με την κιμωλία ένα Χ σε ένα από τα τετράγωνα το οποίο φυσικά δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον επόμενο γύρο. Η διαδικασία συνεχιζόταν ώσπου να μείνει ένα παιδί και να είναι ο νικητής. 

    Το κρυμμένο δώρο ή αλλιώς… Καυτή πατάτα

    Σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται προετοιμασία. Αφού αγοραστεί ένα δώρο, το οποίο καλό θα είναι να είναι unisex, το τυλίγουμε με στρώσεις χαρτιών. (Για δική σας διευκόλυνση χρησιμοποιήστε μονόχρωμα χαρτιά και μετρήστε από πριν πόσες στρώσεις έχετε βάλει. Κάθε στρώση να είναι εναλλάξ διαφορετικό χρώμα.) Τα παιδιά σε κύκλο καθισμένα οκλαδόν. Η μουσική ξεκινάει και τα παιδιά δίνουν στο χέρι του διπλανού του που βρίσκεται στα δεξιά τους το δώρο. Μόλις σταματήσει η μουσική το παιδί που τυχαίνει να το έχει στα χέρια του ξετυλίγει ένα περιτύλιγμα. Το παιχνίδι συνεχίζεται ώσπου να βγει και η τελευταία στρώση χαρτιού. Εκείνο το παιδί θα κερδίσει και το δωράκι. 

    Πινιάτα Paw Patrol

    Ένα παιχνίδι που μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα αλλά γιατί όχι και οι γονείς! Το σχοινί της πινιάτας περάστηκε από ένα κλαδί δέντρου με τη βοήθεια ενός πλαστικού μπουκαλιού. Δεν δέθηκε σε αυτό αλλά υπήρχε η δυνατότητα να μετακινηθεί το σχοινί από έναν έναν ενήλικα ώστε το ύψος της πινιάτας να είναι κάθε φορά κατάλληλο για το παιδί που χτυπάει ανάλογα με το ύψος τους. 

    party_paw_patrol (2)

    Info: Kαλό θα είναι η άκρη του μπαστουνιού να χτυπάει στο κέντρο της όψης της πινιάτας και όχι στο πάνω μέρος της. 


    Τις πινιάτες του Ανθομέλι We Love Pinatas θα τις βρείτε και στο eshop μας στο market place jamjar. Πατήστε εδώ:

    We Love Pinatas handmade by Anthomeli

     

    Επικοινωνήστε μαζί μας είτε με μήνυμα εκεί, είτε στη σελίδα μας στο facebook, είτε ακόμα και με μήνυμα στο info[at]gmail.com για να φτιάξουμε για σας την πινιάτα για το δικό σας θεματικό πάρτυ. Φυσικά πάντα υπάρχει και η επιλογή του instagram


    Και ύστερα από πολύ παιχνίδι και γέλια το πάρτυ τελείωσε με την τούρτα! Η καλύτερη στιγμή για κάθε εορτάζοντα! Χρόνια πολλά! 

    party_paw_patrol (3)

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Αααα παρόλο που ήμουν εκεί, εντυπωσιάζομαι πάλι με όλα αυτά που είχε ετοιμάσει η Όλγα και πραγματικά χαίρομαι πολύ που ο κόπος της δεν πήγε χαμένος καθώς τα παιδιά πέρασαν Υπέροχα!!! Παιχνίδι, φαγητό, σκυλοκαταστάσεις και πολύ γέλιο. Και του χρόνου με υγεία! Δηλαδή και φέτος με υγεία!!! Κάλη

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης