ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    15+1 τρόποι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας

    Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στη μαμά μου και σε όλες τις μαμάδες που, παρ’ όλη την κούραση και τη δύσκολη καθημερινότητά τους, είναι εκεί για εμάς και τις οικογένειές μας, να μας ρωτήσουν τι κάνουμε, να μας φροντίσουν, να μας νοιαστούν και να είναι δίπλα μας ψυχή τε και σώματι αν χρειαστεί.  Όμως εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ, μήπως αξίζει να περάσουμε και λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τη μαμά; Έστω και αν αφορμή είναι η γιορτής της μητέρας;

    Κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας πραγματικά δεν ξέρω γιατί πράγμα θέλω να γράψω. Για εμένα ως μαμά και για όλα όσα βιώνω όλα αυτά τα εξίμιση χρόνια που μεγαλώνω την Μελίτα μου ή για εμένα ως κόρη και όλα αυτά που έχω πάρει από τη δική μου μαμά. Ωστόσο φέτος δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να αποφασίσω τι θέλω να γράψω.

    H μαμά  Μαρία, που τόσο αγαπάτε και πάντα αγκαλιάζετε τις αναρτήσεις της, περνάει λίγο δύσκολη φάση! Και όχι μην ανησυχείτε δεν έχει να κάνει με την υγεία της. Ευτυχώς, προς το παρόν, αν εξαιρέσουμε την εξαντλητική κούραση που έχει πάνω της και μια φλεγμονή στο γόνατο από την κούραση τα υπόλοιπα βαίνουν καλώς. Ωστόσο, διάφορα οικογενειακά ζητήματα έχουν πέσει στην πλάτη της και πραγματικά η έκφραση “τα έχει δει όλα” δεν θα μπορούσε να της ταιριάζει περισσότερο. Εξαιρετικά αφιερωμένο, λοιπόν, στη μανούλα μου!

    15+1 τρόποι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας
    Παρακάτω θα βρείτε και δωρεάν εκτυπώσιμο για να συμπληρώσουν τα δικά σας παιδιά για εσάς.

    Για όλα τα παραπάνω, θέλω να σας ζητήσω μία χάρη. Όσοι από εσάς έχετε τη δική σας μαμά κοντά, μην ξεχάσετε να την κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά, να της πείτε έναν καλό λόγο από καρδιάς και να την χαλαρώσετε με ό,τι πιστεύετε εσείς ότι θα ήταν όμορφο γι αυτήν. Και παρόλο που ένα φιλί ή ένα λουλούδι είμαι σίγουρη ότι αρκετό για τις μανούλες μας, σας ετοίμασα και μερικές όμορφες ιδέες, τις οποίες δεν είναι ανάγκη να τις υλοποιήσετε την ίδια μέρα μιας και πέφτει Κυριακή, για να τις “αμπαλάρετε” μέσα σε μια όμορφη κάρτα και να τους δείξετε ότι περνάτε ακόμα όμορφα μαζί τους.

    15+1 τρόποι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας
    Εγώ με την αδερφή μου και τη μαμά μας, τη μαμά Μαρία

    ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ 

    Πάρτε τις μανούλες σας και απολαύστε μαζί τους:

    • Έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα
    • Ένα brunch στο κέντρο της πόλης
    • Φαγητό στο αγαπημένο σας εστιατόριο
    • Ένα μασάζ σε διπλανά κρεβάτια σε ένα spa center
    • Μια κοινή δραστηριότητα (όπως η γυμναστική)
    • Μια “μπαρότσαρκα” στην πόλη σας
    • Μια μικρή ημερήσια εκδρομή
    • Μια βόλτα στα μαγαζιά
    • Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή σε ένα πάρκο
    • Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή σε μία γκαλερί
    • Ένα σεμινάριο για το αγαπημένο της χόμπι (θα μπορούσε να είναι και ένα wine tasting ή ένα food tour)
    • Μια ταινία στο σινεμά ή μια θεατρική παράσταση
    • Μία συναυλία ή ένα live.
    • Κηπουρική: αγοράστε τα αγαπημένα της λουλούδια για τον κήπο και βοηθήστε την να τα φυτέψει.
    • Μαγειρική: μαγειρέψτε παρέα ή κάντε μαθήματα μαγειρικής
    • Παζλ: Φτιάξτε μαζί ένα παζλ (αρκεί να της αρέσει αυτή η δραστηριότητα)
    • Τεχνολογία: Βοηθήστε της να μάθει να χρησιμοποιεί το κινητό της (σας το ζητάει εδώ και τόσο καιρό) ή βοηθήστε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη χρήση του υπολογιστή. 
    15+1 τρόποι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας
    μαμά και Κάλη

    Επειδή όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε όλοι την μαμά μας πλέον δίπλα μας, τι θα λέγατε να αντλήσουμε αισιοδοξία, χαρά και χαμόγελα από τα δικά μας παιδιά; Για αυτό τον λόγο ετοιμάσαμε και ένα δωρεάν εκτυπώσιμο για να συμπληρώσουν τα παιδιά μας και να μας το χαρίσουν (με τη βοήθεια του μπαμπά) την ημέρα της γιορτής της μητέρας μαζί με ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά. 

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι* και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Κατεβάστε το εκτυπώσιμο μας από τον παρακάτω σύνδεσμο

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).


    Γιορτάστε αυτή την ημέρα με:


    Μαμά μου,

    παρόλο που δεν είμαι εκεί κοντά σου για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί, ξέρω ότι έχω καλό εκπρόσωπο, την Κατερίνα μας. Εγώ θα σε περιμένω πάλι στην Αθήνα να περάσουμε ποιοτικό χρόνο έτσι μόνο όπως εμείς οι δύο ξέρουμε, χεχε! 

    Φυσικά, θέλουμε να πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή της μητέρας σε όλες τις μανούλες που γιορτάζουν αυτή την Κυριακή και να σας ευχηθούμε να περάσετε μια όμορφη μέρα με τα παιδιά σας. 

    Κάλη 


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Χρόνια πολλά34 μανούλες κόρες μου. Μαζί ας γιορτάσουμε την ημέρα αυτή και ας δώσουμε αυτό το όμορφο μήνυμα της σχέσης μας. Ήταν μια ακόμα έκπληξη για μένα το κείμενό σας και φυσικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που κάνουμε μαζί και απολαμβάνουμε τις μοναδικές στιγμές μας. Εύχομαι και είμαι πολύ σίγουρη πως η σχέση αυτή μαμάς και κόρης θα συνεχιστεί και με τα δικά σας παιδιά γιατί αυτή η 0

      χτίζεται πολλά χρόνια από τα μικρά τους χρόνια και τα θεμέλια αυτά τα έχετε βάλει ήδη. Κατερίνα και Κάλη γλυκές μου κόρες σας ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω εις διπλούν τις δικές μου ευχές. Χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες του κόσμου.

      • Μαμά μας ήσουν, είσαι και θα είσαι δίπλα μας για πάντα και μακάρι να δώσουμε στα παιδιά μας όσα μας δώσατε εσείς (και ακόμα περισσότερα!)

    2. Όσοι από εσάς διαβάσετε το κείμενο και φτάσετε έως το τέλος μην παραλείψετε να πατήσετε τα μπλε γράμματα ” έτσι μόνο όπως εμείς οι δύο ξέρουμε” .Είναι λόγια κόρης προς μαμά που θα ήθελε να ακούσει μια μαμά από την κόρη της όχι μόνο στη γιορτή της μητέρας αλλά σε κάθε στιγμή Για μια ακόμα φορά Καλίτσα μου σ ευχαριστώ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης