ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συμβουλές για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

    Πόσες φορές έχετε πει, “Θα τα βροντήξω όλα και θα φύγω” ή “Θα μπω στο πρώτο αεροπλάνο που θα βρω” ή ακόμα και “Ταξίδι να ‘ναι κι όπου να ‘ναι! Ή μήπως ήσασταν από αυτούς που στα νιάτα τους πήγαιναν στο αεροδρόμιο και έπαιρναν την πρώτη φτηνή πτήση που έβρισκαν με ένα σακίδιο στον ώμο (κυρίως αν σπουδάζατε στο εξωτερικό). Εγώ δεν είμαι κανένας από τους παραπάνω τύπους αλλά σίγουρα θα ήθελα να μπορώ να έχω την άνεση να κάνω κάτι τέτοιες τρέλες (όχι μόνη καλέ μαζί με τη φαμίλια μου!). Πριν αρκετό καιρό είχα την χαρά να παρευρεθώ σε ένα press event της Skyscanner που μου έμαθε πολλά και έτσι αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας ώστε να διοργανώσετε το επόμενο αεροπορικό σας ταξίδι στην υγειά μου! 

    Καταρχάς να σας πω ότι η Skyscanner είναι ένα ταξιδιωτικό site αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων (travel search engine) – και όχι μόνο. Είναι δωρεάν και φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή (app) από το app store. Εγώ προσωπικά έχω ενθουσιαστεί με τα εργαλεία της και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω. Λοιπόν, πάμε να τα δούμε παρέα:

    • Θέλετε να πάτε συγκεκριμένα σε ένα μέρος πάση θυσία (π.χ. Παρίσι) αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη, οικονομικά μιλώντας πάντα, περίοδος. Με το εργαλείο”ειδοποίηση τιμής” θα σας έρθει email που θα σας ενημερώνει πότε τα εισιτήρια μειώνονται (ή αυξάνονται) για να λάβετε τα μέτρα σας και να αρχίσετε να πακετάρετε. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το εργαλείο “Φθηνότερος μήνας” και έτσι να κάνετε ακόμα πιο συγκεκριμένη την έρευνά σας και φυσικά το ταξίδι σας πιο οικονομικό.
    • Έχετε άδεια συγκεκριμένο μήνα το χρόνο αλλά κάθε φορά σπάτε το κεφάλι σας πού να πάτε; Το εργαλείο “Ολόκληρος μήνας” σας βοηθάει να δείτε εκείνον τον μήνα που κυμαίνονται οι τιμές και έτσι να κλείσετε τις ημέρες που έχει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.
    symvoules-gia-na-vreite-fthina-aeroporika-eisitiria
    • Είστε από αυτούς που γυρνάτε την υδρόγειο και εκεί που σταματήσει το δάχτυλό σας είναι ο επόμενος προορισμός σας; Τότε το εργαλείο “Χάρτης” σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή ποια χώρα είναι η περισσότερα συμφέρουσα να ταξιδέψετε. 
    symvoules-gia-na-vreite-fthina-aeroporika-eisitiria (3)
    Φυσικά ένα ταξιδιωτικό press event δεν θα μπορούσα να μην γίνει σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, το @Athenswas με την υπέροχη θέα του

    Φυσικά μέσα της Skyscanner μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Μέσω της εγγραφής στο site μπορείτε να εξατομικεύσετε την αναζήτηση (συγκεκριμένα αεροδρόμια, πολλαπλή προορισμοί κ.α.) και έτσι να κάνετε ακόμα πιο αποτελεσματική την έρευνά σας και να βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Προσοχή όμως γιατί το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να αποδειχτεί αρκετά εθιστικό!!!

    symvoules-gia-na-vreite-fthina-aeroporika-eisitiria (2)
    Με τις φίλες travel bloggers Χρυσούλα από το @travelpassionate, Τζίνα από το @Εικόνες και Ψίθυροι και Έλενα από το @Passion for Greece

    Θα χαρώ να μάθω αν έχετε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο site κι αν υπήρξε αποτελεσματικό. Εμείς βάλαμε έναν μικρό στόχο με τον Κώστα και παρόλο που κρατάω μικρό καλάθι λέω να είμαι αισιόδοξη για το δεύτερο μισό του 2018. 

    Σας φιλώ και σας εύχομαι κυρίως Καλά Ταξίδια!

    Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης