ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τορτίγιας με λακέρδα

    Θέλω εδώ και καιρό να σας δείξω μια συνταγή για ένα ιδιαίτερο ορεκτικό που δοκίμασα σε ένα τραπέζι που ετοίμασε η μητέρα μας. Είναι ένας καταπληκτικός ουζομεζές και ένα τέλειο ορεκτικό για ένα νηστίσιμο τραπέζι ή ένα τραπέζι με ψαρικά και θαλασσινά. Οι τορτίγιας το κάνουν πολύ ιδιαίτερο και εμφανίσιμο και πιστέψτε πως ο συνδυασμός των υλικών της γέμισης ταιριάζει απόλυτα. Τορτίγιας με λακέρδα και καρύδια λοιπόν!

    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι: νηστίσιμο γλυκό προτιμήστε Λουκούμαδες με μελάκι και νηστίσιμη πάστα φλώρα:

    ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΜΕ ΛΑΚΕΡΔΑ

    Tortigias_me_lakerda

    Βρείτε στο Ανθομέλι και άλλες νηστίσιμες συνταγές: Γαύρος μαρινάτος  – ντολμαδάκια γιαλαντζί  – καλαμαράκια με κους-κους – σουπιές στιφάδο


    Σε ένα τραπέζι με νηστίσιμα θα πρότεινα επίσης και τον ταραμά αλλά και μια ωραία μελιτζανοσαλάτα. Εμείς συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τη συνταγή της μικρασιάτισσας γιαγιάς μας που θα τη βρείτε φυσικά στο Ανθομέλι αλλά σας υπόσχομαι πως σύντομα θα σας δώσω και την συνταγή για ταραμά του μπαμπά Χρήστου που κι εκείνος την έχει μάθει από τον παππού του. 

    Δεν ξέρω πόσοι από εσάς νηστεύετε τη Σαρακοστή αλλά νομίζω είστε πολλοί. Γι αυτό θα χαρώ να μου πείτε αν δοκιμάσατε κάποια από τις συνταγές μας και αν σας άρεσαν. Ωστόσο τη συγκεκριμένη μην την περιορίσετε μόνο για περιόδους νηστείας γιατί είναι πεντανόστιμη μαζί με ουζάκι ή τσίπουρο. 

    Κατερίνα 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης