ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    Τελικά εμείς οι blogger είμαστε πολύ ενθουσιώδη άτομα και μπορεί να χαρούμε ακόμη και με την πιο μικρή λεπτομέρεια. Κι αν με ρωτάτε, αυτό νομίζω κάνει ξεχωριστή μία lifestyle blogger. Μπορούμε να χαρούμε με οτιδήποτε τι μικρό, όπως ένα σημειωματάριο με ένα χαριτωμένο φλαμίνγκο να κολυμπάει στα ανοιχτά, μια κούπα με ευφάνταστο λογότυπο και μπόλικο γκλίτερ που θα γίνει άμεσα πρωταγωνιστής στις φωτογραφίες μας ή για το καρώ πετσετάκι πώς θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στη φωτογράφιση της επόμενης συνταγής μας! Κάθε τι γίνεται στο μυαλό μας μέρος της επόμενης ανάρτησής μας! Το νου σας, λοιπόν, γιατί όπως παλιά λέγανε ότι  εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Πλέον αυτοί οι παράξενοι, συνεχώς κεφάτοι άνθρωποι με μια φωτογραφική στο χέρι, είναι οι lifestyle bloggers.  

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του
    Οι φωτογραφίες είναι από την επετειακή φωτογράφιση που κάναμε για τα 6α γενέθλια του Ανθομέλι. Θα ακολουθήσει και χιουμοριστικό backstage! 

    Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που φτάνουμε στα όρια της ψυχεδέλειας! Όπως όταν είναι να κάνουμε ένα ταξίδι κι εγώ σκέφτομαι τι ρούχα να πάρω μαζί μου για να ταιριάζουν στις φωτογραφίες και στο τοπίο ή όταν πάμε επίσκεψη σε ένα μουσείο και χάνουμε τα μισά αγάλματα επειδή μέσα στο μυαλό μας γράφουμε ήδη την επόμενη viral ανάρτηση. Για να μην πω για τα πάρτυ που τα διοργανώνουμε  μήνες με την ελπίδα ότι κάποιον θα εμπνεύσουμε και γιατί όχι ότι κάποιος θα μας πει, “Ουάου, το καλύτερο πάρτυ ever”!  Γιατί εντάξει για να είσαι lifestyle blogger πρέπει να είσαι και λίγο ψώνιο. Ναι, ναι, να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αααα, εγώ είμαι δασκάλα και τα λέω τσεκουράτα! 

    HAPPY BIRTHDAYANTHOMELI

    Όλα αυτά όμως τελικά είναι και τα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο πικάντικη και τολμώ να πω ότι μας κάνουμε και πιο ευτυχισμένες. Λίγο ότι δεν έχουμε χρόνο να πάρουμε ανάσα, λίγο ότι αυτά με τα οποία συνήθως ασχολείται μια lifestyle blogger είναι χαρούμενα πράγματα, βλέπε ταξίδια, οικογένεια, φωτογραφίσεις, διακοσμήσεις, πάρτυ, φαγητά κ.α., λίγο το ψώνιο μας, περνάνε όμορφα οι μέρες και φτάνουμε στο σήμερα που κλείνουμε, όπως σας είπαμε εδώ στη γενέθλια ανάρτησή μας, έξι χρόνια δημιουργικής τρέλας.

    Μια ευτυχισμένη family lifestyle blogger

    Και τι ακόμα είναι αυτό που κάνει μία γενεθλιάζουσα family lifestyle blogger ευτυχισμένη; Τα δώρα φυσικά! Αλλά όχι οποιαδήποτε δώρα… δώρα που μόνο μια blogger μπορεί να καταλάβει την αξία τους! Και μιας και διανύουμε την εβδομάδα των γενεθλίων μας, τι θα λέγατε να μας κάνετε κι εσείς ένα τέτοιο δωράκι; 

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    1) Χαρίστε μας ένα σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μας. Ναι ναι, κι εσείς που δεν το έχετε κάνει ποτέ ως τώρα… άλλωστε πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Ω, ναι! Η τροφή του ηθοποιού μπορεί να είναι το χειροκρότημα αλλά όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο του blogger μπορεί να είναι ένα απλό και ταπεινό σχόλιο.

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    2) Κάντε share/κοινοποίηση στο facebook μια ανάρτησή μας! Κατανοώ ότι όταν πρόκειται για διαγωνισμό είστε υποχρεωμένοι να κοινοποιήσετε αλλά δεν μπορεί… θα σας αρέσει και κάποια άλλη ανάρτησή μας που να είναι άξια κοινοποίησης. 

    3) Πατήστε πάνω στα μπάνερ με τις διαφημίσεις μας ή ψωνίστε μέσα από τα affiliate link μας. Και όχι μην σας φαίνεται παράξενο αυτό που σας λέω. Ο σκοπός δεν είναι το κέρδος αλλά η συντήρηση του blog αυτού που πλέον δεν είναι δωρεάν. Υπάρχει και είναι απαραίτητη η τεχνική υποστήριξη, η ανανέωσή του, η συντήρησή του, η διατήρηση του ονόματος… που καταλήγουν σε ένα μεγάλο κόστος. Αν, λοιπόν, θέλετε να κλείσετε εισιτήρια ή να ψωνίσετε από κάποιο e-shop γιατί να μην το κάνετε μέσα από τα δικά μας μπάνερ και affiliate link; Εξάλλου δεν σας χρεώνουμε με κάτι εξτρά!

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    4) Εγγραφείτε στο newsletter μας. Το λέμε και το ξαναλέμε. Το facebook δυστυχώς οδεύει τους bloggers διαρκώς προς τις χορηγούμενες διαφημίσεις και δεν μας στηρίζει καθόλου. Οπότε με το newsletter έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο. Κι εσείς ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα και εμείς ξέρουμε ότι τα νέα μας έχουν φτάσει στους αποδέκτες τους! Φυσικά υπάρχει για σας και exclusive περιεχόμενο ή δωρεάν εκτυπώσιμα!

    5) Ακολουθήστε μας στα social media. Ω ναι! Ψηφιακή εποχή και τέτοια. Πόσο cool είσαι αν δεν έχεις Instagram τη σήμερον ημέρα, χαχα! Έχετε facebook; Τι μόνο τον Ζούκεμπεργκ θα κάνουμε πλούσιο; Ας κερδίσει και κάποιος άλλος. Εμείς πάντως στηρίζουμε instagram και pinterest! Με το tweeter είμαστε μαλωμένες χρόνια τώρα! Οπότε ξέρετε εσείς… folllow εδώ

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    6) Μιλήστε στους φίλους σας για εμάς. Τι καλύτερη διαφήμιση από αυτή που γίνετε στόμα με στόμα.  Πείτε στη φίλης σας από πού εμπνευστήκατε για τη φωτογράφιση με τα παιδιά σας, το πάρτυ του γιου σας  ή που είδατε αυτό το ωραίο ξενοδοχείο που επισκεφτήκατε.  Αν μη τι άλλο δεν σας δυσκολεύουμε καθόλου. Υπάρχει πιο εύκολη λέξη από το Ανθομέλι; Ο τόνος στο μέ παρακαλώ! Δεν ξεχνιέται εύκολα σας λέω! Αρκεί να μην νομίζουν ότι πουλάμε μέλι. Εκεί δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, χεχε!

     

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    7) Και φυσικά επισκεφτείτε μας! Γιατί μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι σημαντικά αλλά κακά τα ψέματα και χωρίς αυτά ξέρουμε ότι είστε δίπλα μας και μας συντροφεύετε εδώ και 6 χρόνια. Σίγουρα η θεματολογία μας άλλαξε λιγάκι, εξελιχθήκαμε, τα παιδιά μας μεγάλωσαν, μπήκαν τα social media στη ζωή μας, νέα προϊόντα προς προώθηση αλλά εμείς, η Κατερίνα και η Κάλη μένουμε πάντα οι ίδιες, παλεύουμε για να σας δίνουμε τις καλύτερες ποιοτικά αναρτήσεις, αυθεντικές, δημιουργικές, εμπνευστικές και πάνω απ’ όλα με συναίσθημα

    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    Let’s get social

    Βρείτε μας στο facebook εδώ με το όνομα Ανθομέλι 

    Βρείτε μας στο instagram @anthomeli και χρησιμοποιώντας #anthomeli, #ανθομέλι 

    Ακολουθήστε μας στο Pinterest από εδώ και εδώ.

    Αναζητήστε τις πινιάτες μας με το όνομα #WeLovePinatas και  κάντε like στην σελίδα μας στο fb 

    Γραφτείτε στο NEWSLETTER του Ανθομέλι 


    Πώς να κάνετε έναν blogger ευτυχισμένο στα γενέθλιά του blog του

    Και επειδή ξέρουμε ότι θα κάνετε όλα τα παραπάνω, σας έχουμε και δωράκι με διαγωνισμό που τρέχει ήδη στο fb (έρχονται και άλλοι σε blog και youtube) για να κερδίσετε ένα μεγάλο παζλ με θέμα τη Γη από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 

    Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας σε blog και social media!!!

    Κάλη και Κατερίνα 

    Σχετικά με εμάς

    Αν είστε καινούργιοι αναγνώστες μας, μάθετε τα πάντα για εμάς διαβάζοντας τις παλιότερες εορταστικές μας αναρτήσεις:

    Εμείς είμαστε super girls! Εσείς;

    Πέντε χρόνια Ανθομέλι με δύο Super Girls

    Τελικά τι είναι bloggers; Και τι είδους bloggers είμαστε εμείς όταν γράφουμε για τόσα πολλά θέματα; Μετά 4 χρόνια καταφέραμε να μας δώσουμε… έναν τίτλο:

    4 χρόνια Ανθομέλι!

    Τι μας είχε προσφέρει το Ανθομέλι στα 3 χρόνια ύπαρξής του…

    Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια; Χρόνια μας πολλά

    Μια μικρή ιστορία για εμάς και τη μαμά μας (την ταξιδιάρα μαμά Μαρία) αλλά και το δίχρονο τότε διαδικτυακό παιδί μας, το Ανθομέλι!

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!

    Εδώ θα βρείτε τον λόγο για τον οποίο δώσαμε το όνομα Ανθομέλι στο blog μας αλλά και γιατί ο αριθμός 11 (τα γενέθλια του Ανθομέλι) είναι τόσο ξεχωριστός για εμάς.

    1 χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    15 ΣΧΟΛΙΑ

      • Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε στον αέρα δεν υπάρχει και λόγος να κρατάει κάτι κρυφό! Ο κόσμος που μας διαβάζει μόνιμα μας ξέρεις πολύ καλά άλλωστε! Καλή αρχή Μαρία μου και σε σένα. Κάλη

    1. Έχετε κότσια και αλήθεια και αυτό το εκτιμώ χρόνια τώρα!!! Λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν τόση ντόμπρα ανάρτηση και για μένα αυτό λέει πολλά. Σας αγαπώ τρελοκόριτσά!!! Συνεχίστε τόσο δυναμικά και αληθινά.

      • Ευχαριστούμε Δήμητρά μου γιατί μας στηρίζει πάντα με τα σχόλιά σου παρά τον μηδενικό ελεύθερο χρόνο σου και αυτό το εκτιμούμε πολύ! Σε αγαπάμε ακριβώς για τον ίδιο λόγο… είσαι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και πάντα το κάνεις με αγάπη!

    2. Ευχαριστούμε πάρα πολυ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια. Νομίζω ωστόσο ότι επειδή κι εμείς μαθαίνουμε ακόμα (όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο μετά από τόσα χρόνια) δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γράψω μια ανάρτηση. Ωστόσο γιατί όχι. Ασε με να το σκεφτώ λιγάκι. Θα μπω και στο δικό σου blog!

    3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά για να μην ταλαιπωρηθεις ,δεν blog, χιουμοριστικα το γράφω. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω κ εγώ το δικό μου

    4. Χρόνια πολλά κορίτσια στο μπλογκ σας μακάρι να είστε δίπλα μας για πολλά πολλά πολλά χρόνια και να μας φτιάχνετε το κέφι με τις όμορφες αναρτήσεις σαν την σημερινή και φυσικά να μαθαίνουμε από τις αναρτήσεις σας.Συνεχίστε έτσι…..

      • Νάσια σ’ ευχαριστούμε με τις ευχές! Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις πως εμπνέεις κάποιους ανθρώπους έστω κι αν δεν τους γνωρίζεις! Τα φιλιά μας!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης