ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Eκτυπώσιμα για τους κανόνες της σχολικής τάξης

    Κι αφού φροντίσαμε τους μαθητές και την οργάνωσή τους με τα εκτυπώσιμα που ετοιμάσαμε, σειρά έχουν οι δάσκαλοι και οι δασκάλες! Κάθε χρόνο μου έλεγαν τα παιδιά μου για τις συμφωνίες που έκαναν με τους δασκάλους τους για το πώς πρέπει να φροντίζουν την τάξη τους αλλά και το πώς πρέπει να φέρονται μεταξύ τους. Στις επισκέψεις μου στο σχολείο έβλεπα πως οι μαθητές έγραφαν σε χαρτόνι τους κανόνες και τους αναρτούσαν στον τοίχο της τάξης. Έτσι μας ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε τα εκτυπώσιμα για τους κανόνες της σχολικής τάξης

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για του κανόνες της σχολικής τάξης

    Παρακάτω θα δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε  και να εκτυπώσετε είτε σε χαρτί Α4, είτε σε Α3 τα δωρεάν αρχεία για τους κανόνες. Θα στολιστεί η τάξη και ταυτόχρονα να γίνει ευκαιρία για συζήτηση μεταξύ δασκάλων και μαθητών.

    kanones_taxhs

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι (σε ένα από τα τρία). Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία με την εγγραφή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να σας φανούν χρήσιμα! Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους δασκάλους με την ευχή να υπάρχουν κονδύλια για συντήρηση των τάξεων των δημόσιων σχολείων. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα και η ευχή μου ήταν λίγο ουτοπική, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για μια πιο όμορφη τάξη για τα παιδιά μας. Ας τους διδάξουμε τους κανόνες της ομαδικότητας, της υπευθυνότητας, της καθαριότητας και της αγάπης για την τάξη και τους συμμαθητές τους. 

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης