ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εορταστικό πρωινό για τα γενέθλια της Μελίτας

    Έξι χρόνια που πέρασαν σαν νερό και ακόμα την κοιτάω και δεν τη χορταίνω. Και κάθε μέρα δένομαι ακόμα περισσότερο μαζί της και κάθε μέρα βλέπω ότι έχουμε τελικά αρκετά κοινά! “Μικρό Καλλιοπάκι” την φωνάζω μερικές φορές όταν τη βλέπω να κάνει σκέρτσα, να ντύνεται μεγαλίστικα και να κάνει μαϊμουτζουλούκια! Γεμάτη ζωή, γεμάτη ζωντάνια (αν και ντροπαλή στον έξω κόσμο), αγαπάει τα πάρτυ και κάθε είδους εκδήλωση με παραμυθένιο σκηνικό. Έτσι, δεν θα μπορούσε να περάσει η μέρα των γενεθλίων της χωρίς να της χαρίσω (εκτός από το πάρτυ της) και ένα ακόμα ονειρεμένο σκηνικό. Ένα πρωινό διαφορετικό από τα άλλα… όχι όσον αφορά το φαγητό αλλά κυρίως το στήσιμο. Ένα εορταστικό πρωινό για τα γενέθλιά της για να είναι όλη της η μέρα ξεχωριστή!

    proino_genethlion_6

    ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

    Όπως πάντα εδώ και χρόνια, σας το λέω και το φωνάζω. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Δεν θέλει πολλά χρήματα θέλει οργάνωση και προετοιμασία. Στην περίπτωση μας τα έξοδα ήταν ελάχιστα. Απλά χρειάστηκα λίγη οργάνωση… δηλαδή να ξυπνήσω λίγο νωρίτερα και να έχω έτοιμες τις αγαπημένες τις, λατρεμένες της μην σας πω, κρέπες! Κρέπες a la anthomeli με μπόλικη μερέντα ενδιάμεσα, σιρόπι σοκολάτας και λίγη τρούφα! Το κεράκι μας συμπλήρωσε την κρεπότουρτα και σβήσαμε και ένα πριβέ κεράκι (πριν το επίσημο) έτσι για τον τζερτζελέ! (Α, ένα έσβησε και όταν ξύπνησε μιας και με φώναξε στο κρεβάτι της να τη σηκώσω εγώ!)proino_genethlion_1

    Στο τραπέζι  μας που ήταν στρωμένο με πουά τραπεζομάντηλο (από παλιό πάρτυ -ΔΕΝ πετάμε τίποτα) και στολισμένο με τα φλαμίνγκο πιατάκια μας από το Living Green Shop. Ροζ ποτηράκια και πιρουνάκια για την χαριτωμενιά και ένα φουσκωτό έξι για να συμπληρωθεί το εορταστικό γενέθλιο πρωινό μας! Αααα και φυσικά δεν ξεχνάμε και την κορώνα μας! Γιατί fashionista fashionista αλλά το μικρόβιο της πριγκίπισσας δεν μπορεί να φύγει με τίποτα από μέσα της!

    proino_genethlion_3

    Και κάπως έτσι περάσαμε το πρωινό των γενεθλίων της. Με κρέπες σοκολάτα, πολλά φιλιά, ευχές, και φυσικά πολλές φωτογραφίες και βιντεάκια για να θυμάμαι τη φωνή της, τα λόγια της και τα έξι της χρόνια που δεν θα ξανάρθουν ποτέ! Φυσικά το βράδυ ακολούθησε και πάρτυ για το οποίο θα σας πω τα πάντα σύντομα! 


    Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις τρέλες μας και να σας δίνουμε έμπνευση, να λέμε μια όμορφη καλημέρα και να σας δείχνουμε όμορφες εικόνες,

    κάντε like στο fb στο Ανθομέλι

    και ακολουθήστε μας στο instagram @anthomeli


    Ας αφήσουμε τις μιζέριες στην άκρη! Το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί. Τα παιδιά μας κι εμείς είμαστε υγιείς και η ηλικία τους δεν θα ξανάρθει ποτέ. Κι αν το πάρτυ σας είναι δύσκολο για πολλούς λόγους, μην ξεχνάτε να τους προσφέρετε πολλές και μικρές στιγμές. Μικρές εκπλήξεις! Οι αναμνήσεις τους είναι πολύτιμες!

    Callie


     

    Pin it for laterproino_genethlion_pinterest

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι υπέροχο πρωινό γεμάτο χρώματα και χαρά!! Σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου!! Χρόνια Πολλά & Καλά!! 🙂 Μαριάνθη, xo

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης