ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πάρτυ στην παραλία με πολύ παιχνίδι!

    Το πάρτυ της κόρης μου για τη γιορτή της γίνεται κάθε χρόνο στο κάμπινγκ. Καθώς μεγαλώνει, οι απαιτήσεις αλλάζουν κι εγώ προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου ευκολότερη ώστε να μην κουράζομαι αλλά και να μην αδειάζω την τσέπη μας. Πέρυσι το καλοκαίρι προσπαθώντας να σκεφτώ πώς θα μπορέσω να συνδυάσω τα παραπάνω και να οργανώσω ένα πάρτυ που να ευχαριστήσει την κόρη μου αλλά και να περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι για τα παιδιά, που σημειωτέων έχουν διαφορετικές ηλικίες, σκέφτηκα να κάνω ένα πρωινό πάρτυ στην παραλία και όχι δίπλα στο τροχόσπιτό μας όπως άλλες χρονιές (βρείτε όλα τα πάρτυ μας στην κατηγορία πάρτυ)proino_party_stin_paralia

    Το πάρτυ μας θέλαμε να έχει ως θέμα το camping και πιο συγκεκριμένα το τροχόσπιτο. Στολισμούς πολλούς δεν είχαμε αφού το πάρτυ θα γινότανε στην παραλία και είπαμε… θέλαμε να το κάνουμε και λίγο πιο οικονομικό! Όμως το θέμα… θέμα! Έτσι, το θέμα μας, όπως θα δείτε παρακάτω, το δηλώσαμε στις προσκλήσεις και στην πινιάτα We Love Pinatas που φυσικά ανέλαβα να φτιάξω εγώ. 


    Δείτε επίσηςΠώς να διοργανώσετε ένα οικονομικό πάρτυ


    Οι προσκλήσεις για το πάρτυ

    Μη έχοντας πολλά υλικά για να φτιάξω προσκλήσεις αλλά και μην έχοντας την ευκολία να βρω υλικά κοντά στο μέρος όπου κάνουμε διακοπές, προσπάθησα να αυτοσχεδιάσω. Χαρτόνι είχα, ξυλομπογιές είχα, κόλλα, μολύβι και στυλό είχα! Σχεδίασα πάνω στο χαρτόνι τόσα τροχόσπιτα όσα και τα παιδάκια που ήταν καλεσμένα (ένα για κάθε οικογένεια για την ακρίβεια), σχεδίασα με μολύβι ένα διαφορετικό σχέδιο για το καθένα και μετά η κόρη μου ανέλαβε το χρωμάτισμα. Εγώ στο τέλος έδωσα έμφαση στο χρώμα σε κάποια σημεία και έγραψα  το κείμενο. 

    Βάλε μαγιό κι αντηλιακό, πάρε πετσέτα κι έλα στην ομπρέλα μας στην παραλία στο πάρτυ που θα κάνω για τη γιορτή μου. 

    Η πρόσκληση περιλάμβανε και το πρόγραμμα ώστε να μην φάνε τα παιδιά πρωινό πριν έρθουν εκεί! 

    10.00 Κάνουμε βουτιά…

    10.30 Τρώμε πρωινό παρέα…

    11.00 Παίζουμε άπειρα παιχνίδια…

    12.00 Σπάμε την πινιάτα…

    13.00 Το παιχνίδι συνεχίζεται!

    prosklhseis_party_trohospitoprosklhseis_party_campingΠρωινή βουτιά

    Μετά την άφιξη των καλεσμένων των παιδιών, φίλων τους από το κάμπινγκ φυσικά, κάναμε τη βουτιά μας! Ήθελα βλέπετε να τους δροσίσω πρώτα γιατί μετά το φαγητό πώς θα βουτούσαμε; Εξάλλου είχα οργανώσει πολλά παιχνίδια και μας περίμενε και η πινιάτα μας! Πιαστήκαμε όλοι σαν αλυσίδα από τα χέρια και τρέξαμε όλοι μαζί κάνοντας πολλούς πολλούς αφρούς. Τι αναζωογονητική η πρωινή βουτιά! party_stin_paralia_3

    Μπουφές-Πρωινό

    Για τον μπουφέ δεν έκανα απολύτως τίποτε! Πήγα νωρίς το πρωί και αγόρασα τυροπιτοειδή, ντόνατ, κεκάκια, κρουασανάκια και κουλούρια! Αγόρασα κακάο γάλα και το συντήρησα μαζί με νερό και την πραλίνα που προορίζονταν για τα κρουασάν σε ψυγειάκι. Πλαστικά ποτήρια και πιατάκια, καλαμάκια κι έτοιμος ο μπουφές! Όπως θα δείτε και παρακάτω υπήρχε και άλλο κέρασμα ακόμη πιο δροσιστικό, μετά τα παιχνίδια!
    boufes_party boufes_party_paralia party_stin_paralia_2boufes_proinou_party

    Μετά το φαγητό ξεκίνησε το παιχνίδι! Για τα παιχνίδια που παίξαμε στην παραλία αφιέρωσα μία ολόκληρη ανάρτηση πέρυσι και έγινε μία από τις αγαπημένες των αναγνωστών του Ανθομέλι και αξίζει να τη διαβάσετε γιατί είναι σίγουρο πως θα βρείτε πολλά παιχνίδια για να παίξετε με τα παιδιά σας και τους φίλους τους ακόμη κι αν δεν οργανώνετε κάποιο πάρτυ!

    paixnidia_gia party_8
    Εδώ παίζουν μπουρμπουλιθρομαχίες!

    Δείτε επίσης: 9+1 παιχνίδια στην παραλία


    Η πινιάτα τροχόσπιτο

    Κι αφού παίξαμε πήρα όλα τα παιδιά και τα πήγα στο τροχόσπιτό μας, όπου είχε κρεμάσει ο Γιώργος από ένα δέντρο την πινιάτα μας. Αυτή η πινιάτα σε σχήμα τροχόσπιτου είναι από τις αγαπημένες μου! Είχε λεπτομέρειες όπως σημαιάκια και υφασμάτινα κουρτινάκια να φανταστείτε! Πόσο λυπόμουν που θα την έσπαγαν! Αλλά αυτός είναι ο λόγος που κατασκευάζεται μία πινιάτα! Για να σπάει και να γεμίζει καλούδια τις χουφτίτσες των παιδιών. piniata_trohospito

    piniata _trohospito


    Βρείτε τις πινιάτες του Ανθομέλι We Love Pinatas στην νέα τους σελίδα στο facebook και φυσικά στο jamjar! Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε και τη δική σας μοναδική πινιάτα!pinatas_by_anthomeli


    Μετά το σπάσιμο της πινιάτας επιστρέψαμε όλοι μαζί παρέα στην παραλία! Τα παιδιά μού ζητούσαν κι άλλα παιχνίδια κι εγώ τους είχα 2 παιχνίδια ακόμη!

    Καρπουζομαχίες

    Καρπουζομαχίες!!   Ένα παιχνίδι που έχουμε συνδυάσει με την Κάλη με τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια! Και τώρα πια βλέπουμε και στα προσωπάκια των παιδιών μας αλλά και των φίλων τους την ίδια χαρά και ευχαρίστηση που είχαμε κι εμείς τότε όταν παίζουμε αυτό το παιχνίδι! 

    karpouzomaxia_1

    karpouzomaxia_2Σαπουνόφουσκες

    Το πάρτυ ολοκληρώθηκε με σούπερ σαπουνόφουσκες που έφτιαχναν τα παιδιά με τα δάχτυλά τους! Δείτε πώς μπορείτε να οργανώσετε ένα ανάλογο παιχνίδι στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας ή ακόμη και στην μπανιέρα του σπιτιού σας! bourboulithromahies_1

    Αυτό ήταν το πάρτυ μας! Άντε να δούμε τι θα σκεφτώ να κάνω και φέτος! Ήδη έχω ξεκινήσει να φτιάχνω την πινιάτα του πάρτυ! Ποιό θα είναι το θέμα; Μμμμ! Θα σας αφήσω σε λίγη αγωνία κι ελπίζω να τα καταφέρω να ανεβάσω ανάρτηση αμέσως κι όχι ένα χρόνο μετά!

    Καλή συνέχεια ό,τι κι αν κάνετε! 

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης