ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Και τα κουνούπια πηγαίνουν διακοπές

    Καλοκαίρι, καλοκαιράκι, summer, zomer, lato, verano, sommar… Σε όποια γλώσσα κι αν το πούμε το καλοκαίρι είναι εδώ! Vive l’eté! Και ήρθε γεμάτο υποσχέσεις… για κοκτέιλ, νύχτες μαγικές και ονειρεμένες, διακοπές σε εξωτικά νησιά, διακοπές στο βουνό, στη θάλασσα ή στο κάμπινγκ! Ω, ναι στο κάμπινγκ! Κι όμως, οι δικές μας μαγικές νύχτες είναι στο κάμπινγκ.

    Αυτό που για άλλους μοιάζει με θρίλερ, με πατούσες γεμάτες άμμο και το αλάτι πάνω στα σεντόνια για εμάς είναι παράδεισος. Μαγιό, αντηλιακό, καπέλο και γυαλί τα μόνιμα αξεσουάρ της ημέρας και το απόγευμα τα παιδιά να παίζουν με τις παρέες τους κι εμείς μπάρμπεκιου και μετά το βραδάκι κοκτέιλ υπό το φως των κεριών μόνοι ή με καλή παρέα.

    Ώρα για ύπνο στο camping

    Κι αφού ξεσαλώσουμε όλοι μας, σειρά έχουν οι πυτζαμούλες μας και ύπνος στο εξοχικό/εξωτικό μας τροχόσπιτο για ξεκούρ… ζζζ, ζζζ, ζζζ…. Τι είναι αυτό; Τι ακούνε τα αυτιά μου; Ζζζζ, ζζζ, ζζζ! Εισβολείς! Σημάνετε συναγερμό!

    Και τα κουνούπια πηγαίνουν διακοπές

    Η διάσωση

    Stop! Προτού προχωρήσω στη διαδικασία διάσωσης της οικογένειάς μου από τον μικροσκοπικό εισβολέα που εισέβαλε στον ιδιωτικό-εξοχικό-εξωτικό μας χώρο κι επειδή θέλω να είμαι αντικειμενική, ας δούμε τα πράγματα και από την άλλη πλευρά. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα όντα σε αυτή τη ζωή έχουμε δικαίωμα στις διακοπές και στο καλό ποιοτικό φαγητό! Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Ακόμα και… τα κουνούπια!

    Σε μια άλλη οικογένεια της βιόσφαιρας που ζούμε, σε αυτή των κουνουπιών, καλοκαιράκι σημαίνει πάνω απ’ όλα καλό φαγητό! Τα θηλυκά κουνούπια της οικογένειας, θέλοντας να βρουν δυνάμεις για γεννήσουν τα αυγά τους, έχουν ανάγκη από αίμα, ενώ τα αρσενικά μπορούν να ζήσουν κάλλιστα και με ωραιότατο νέκταρ λουλουδιών. Έτσι, παίρνουν και αυτά τα μπογαλάκια τους και ξεχύνονται στας εξοχάς για να διασκεδάσουν την πείνα τους!


    Και κάπου εκεί επιστρέφουμε στη δική ΜΟΥ ζωή και στις δικές ΜΟΥ διακοπές που έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τις δικές ΤΟΥΣ! Ποιος θα υπερισχύσει; Ποιος θα ξύνει τις πληγές του και ποιος θα έχει θύματα; Γιατί ας μην ξεχνάμε και αυτό που πολύ σοφά είχε πει ο Καντ: “Η Ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου”.


    Και λυπάμαι που θα σας το πω, αγαπητή Κουνουποοικογένεια, αλλά καιρός να πάτε αλλού να κάνετε διακοπές γιατί καλή-καλή αλλά καιρός να βγάλω και τα δικά μου όπλα!

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Η μαμά – αντηλιακοπιστολέρο… κι άλλες ιστορίες για camping-maniacs!

    Διαμονή με αυτοκινούμενο στην Ευρώπη. Camper Stop ή Park and Ride (P+R)

    Πάμε για εξερεύνηση; (Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού)

    Πάμε για εξερεύνηση; (Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού)

    9 και 1 παιχνίδια στην παραλία

    Συσκευή Raid Liqut

    Και το δικό μου όπλο δεν είναι άλλο από το Raid! Και ειδικότερα η νέα πρωτοποριακή αυτόματη συσκευή Raid με διακόπτες! Ναι, με διακόπτες με τους οποίους μπορείτε μάλιστα να ρυθμίσετε την ένταση (χαμηλή, μέτρια & υψηλή) ή τον χρόνο λειτουργίας (8 ή 12 ώρες).

    Και τα κουνούπια πηγαίνουν διακοπές

    Και ειδικά αν είστε ξεχασιάρα όπως εγώ, είναι εκπληκτικό γιατί πλέον δεν χρειάζεται κάθε πρωί να θυμάστε να βγάζετε τη συσκευή από την πρίζα! Αντίθετα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη ρυθμίσετε μόλις βάλετε τα παιδιά για ύπνο και την άλλη μέρα το πρωί αυτή σταματάει αυτόματα. Μαγικό; Το επόμενο βράδυ ενεργοποιείται αυτόματα την ίδια ώρα. Βαρύ πυροβολικό σας λέω!

    Αλλά το θετικό με αυτήν τη συσκευή δεν είναι μόνο ότι μας αφήνει να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας νύχτες αλλά ότι μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε:

    • Προϊόν
    • Ενέργεια (ρεύμα)
    • Χρήματα

    Θέλετε κι άλλα θετικά;

    • Προφυλάσσει εμένα και την οικογένειά μου όχι μόνο από τα κοινά κουνούπια αλλά και από τα κουνούπια-τίγρης!
    • Το υγρό ανταλλακτικό της κρατάει για 40 νύχτες!
    • Λειτουργεί με τα υπάρχοντα ανταλλακτικά Raid.
    • Έχει λεπτό, διακριτικό και μοντέρνο design.
    Και τα κουνούπια πηγαίνουν διακοπές

    Τέλος τα ξενύχτια προσπαθώντας άγρυπνη να ανακαλύψω σε ποια πτυχή της κουρτίνας και σε ποιον τοίχο κρύβονται οι κουνουποεισβολείς, που ναι μεν αυτοί θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο λουκούλλειο γεύμα, αλλά εμάς μας αναστατώνουν και μας γεμίζουν τσιμπήματα! Για να μην πω για αυτό το ενοχλητικό βούισμα δίπλα στα αυτιά μας! Και όσο κι αν είμαι περήφανη για την ικανότητά μου στο κουνοποκυνηγητό φέτος αποφάσισα να μην χάσω άλλο τον ύπνο μου! Και το Raid με βοηθάει να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας έναν ήρεμο ύπνο.

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ
    Όταν πρόκειται να προστατέψεις την οικογένειά σου!

    Και τα κουνούπια πηγαίνουν διακοπές

    Και κάπως έτσι τελειώνει αυτή η ιστορία με νίκη 1-0 υπέρ της Μαμάς Κατερίνας. Hasta La Vista Mosquitos! Γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της παρόλο που κατανοώ και τις δικές σας ανάγκες. Κι αν δεν σας αρέσει, τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία! Καλό καλοκαίρι!


    Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Raid και ακόμη περισσότερες για το Raid Liquid.


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    20 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ γέλασα Κατερίνα μου όπως τα περιγράφεις αλλά η πραγματικοτη είναι αυτή, ακόμα και στην πόλη… Εγώ την πήρα την μαγική συσκευή αν και είχα άλλη της ίδιας εταιρείας αλλά επειδή κι εγώ είμαι ξεχασιαρα ξεχνουσα να την βγάλω από την πριζα με αποτέλεσμα να τελειώνει γρήγορα και να μένουμε εκτεθειμενοι στα κουνουποτσιμπηματα…

      • Την καλύτερη δουλειά έκανες Αλεξάνδρα μου! Δεν μπορώ άλλο “Αχ ξέχασα να την βγάλω από την πρίζα” Τέλος αυτά… νέα εποχή!

    2. Καταπληκτικη αναρτηση, χιουμοριστικη,απολαυστικη! Νομιζω πως οταν θα παω να αγορασω συσκευη για τα κουνουπια σιγουρα θα θυμηθω την ιστορια σου και το χερι μου θα παει αυτοματα στο raid.

      • Αυτόματα πια το χέρι μας στο Raid!!! Αυτή είναι η δύναμη του blogging … αλλά πρέπει και το προιόν να είναι και καλό! Και αυτή η συσκευή είναι σωτήρια!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης