ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το family friendly Daphne’s Club Hotel Appartments

    Παρόλο που έχω ταξιδέψει αρκετά με τους γονείς μου ως παιδί αλλά και με τον Κώστα ως μεγαλύτερη, έχω ακόμα πάρα μα πάρα πολλά μέρη στα οποία δεν έχω πάει, γεγονός που με ευχαριστεί γιατί πάντα βρίσκουμε ένα προορισμό που να τον βλέπουμε για πρώτη φορά. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την τόσο κοντινή στην Αθήνα περιοχή του Ξυλοκάστρου και συγκεκριμένα το χωριό Συκιά. Παρόλο που παλιότερα περνούσαμε από εκεί αρκετά συχνά για να επισκεφτούμε τους κουμπάρους μας, ποτέ δεν αποτελούσε στάση για εμάς. Έτσι, όταν αποφασίσαμε να περάσουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Daphne’s Club Hotel Appartments δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Όμως η απλότητα του τόπου, το απόλυτα family friendly ξενοδοχείο αλλά και η τύχη ο καιρός να είναι ιδανικά ανοιξιάτικος, μας χάρισε ένα υπέροχο τριήμερο. 

    daphne's_club_appartments_22

    Daphne’s Club Hotel Appartments 

    To Daphne’s Club Hotel Appartments δεν είναι ορατό από τον κεντρικό δρόμο. Προς καλή μας τύχη βρίσκεται μέσα σε ένα καλντερίμι που περισσότερο θυμίζει νησί. Το γεγονός μάλιστα ότι είναι 30 δευτερόλεπτα με τα πόδια από την θάλασσα το καθιστά το ιδανικό μέρος για να πιστέψετε πραγματικά ότι είστε σε νησί ενώ ουσιαστικά είστε μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα.

    daphne's_studio_appartements_3

    Με το που μπαίνεις στην αυλή, οι μυρωδιές και η “πράσινη” και άκρως φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνουν. Νιώθεις σαν να μπαίνεις στο εξοχικό σου. Στον χώρο της αυλής υπάρχουν τραπέζια και καθίσματα κάτω από παχιά σκιά αλλά και μια παιδική χαρά που ενώ μεν αρχικά φαίνεται ότι είναι για παιδιά μικρότερης ηλικίας από την Μελίτα τελικά απασχόλησε μια χαρά και την ίδια που κοντεύει τα έξι αλλά και την φίλη της που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη.

    daphne's_studio_appartements_7
    daphne's_studio_appartements_8
    daphne's_studio_appartements_9

    Το έντονο μπλε χρώμα σε συνδυασμό με το πράσινο μας πρόσφερε πολλές στιγμές χαλάρωσης και άνεσης. 

    daphne's_studio_appartements_2
    daphne's_hotel_appartements_10

    Το φουαγιέ παραπέμπει επίσης σε νησιώτικο ξενοδοχείο αλλά με αρκετά μοντέρνες πινελιές στον χώρο του πρωινού. Θα βρείτε επίσης ένα μικρό αναπαυτικό χώρο με παιχνίδια για παιδιά, επιτραπέζια, παιδικά βιβλία καθώς και μια μεγάλη βιβλιοθήκη για να διαλέξετε ποιο θα δανειστείτε και θα διαβάσετε στη βεράντα του δωματίου σας ή κάτω από την δροσερή σκιά του κήπου.

    Δείτε και μάθετε περισσότερα στην σελίδα daphnesclub.com 

    daphne's_studio_appartements_5
    daphne's_studio_appartements_6

    Αρκετά σημαντικός κριτής για μένα όσον αφορά στα δωμάτια είναι η Μελίτα. Όταν μπήκε μέσα ενθουσιάστηκε το παιδί γιατί καθώς τα διαμερίσματα είναι αρκετά ευρύχωρα, θεώρησε ότι θα είναι… σαν στο σπίτι της. Επιπλέον, μου σχολίασε ότι τα χρώματα την κάνουν να νιώθει ότι βρίσκεται στην Τήνο, το πρώτο νησί που έχει επισκεφτεί! Ωστόσο, για μένα το highlight του δωματίου μας ήταν η κρεβατοκάμαρα και ειδικά τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματα, γνωστής εταιρείας, που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε στον παράδεισο. Με δύο είδη μαξιλαριών για να επιλέξετε, σίγουρα θα βρείτε το σωστό για τον πονεμένο σας αυχένα σαν τον δικό μου ή για να ξαπλώσετε μετά από μια μέρα γεμάτη θάλασσα και ήλιο. 

    daphne's_studio_appartements_11

    Εντός του διαμερίσματος υπάρχει μια μεγάλη σαλοκουζίνα που ενώνεται με ένα σαλονάκι που παίζει και τον ρόλο του παιδικού δωματίου, αν πρόκειται για μεγάλη οικογένεια, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Και παρόλο που η διακόσμηση είναι λιτή, ουσιαστικά δεν θα σας λείψει τίποτα. Καθώς το καλοκαίρι, τα δωμάτια αυτά λειτουργούν ως ενοικιαζόμενα, δηλαδή δεν υπάρχει πρωινό εντός της τιμής, η κουζίνα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της οικόγενειας σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ταβέρνες. Επίσης εάν έχετε μικρό μωρό/παιδί τότε ο χώρος είναι ιδανικός για την προετοιμασία του γεύματος του καθώς υπάρχουν όλα τα κομφόρ και τα μαγειρικά σκεύη.

    daphne's_studio_appartements_1

    Το μοναδικό μειονέκτημα για κάποιον ενήλικα (και σίγουρα όχι για τη Μελίτα) είναι ότι η τηλεόραση βρίσκεται εντός του σαλονιού και όχι του υπνοδωματίου. Οπότε αν είστε από αυτούς που το βράδυ τους παίρνει ο ύπνος με τηλεόραση ετοιμαστείτε να κοιμηθείτε στο σαλόνι!

    daphne's_studio_appartements_4

    To δικό μας δωμάτιο είχε επίσης το προνόμιο να έχει ένα μεγάλο μπαλκόνι, πάνω από την αυλή, με τραπέζι και κουνιστή κούνια που η Μελίτα του έδωσε και κατάλαβε. Το δεύτερο βράδυ μας μάλιστα που είχαμε κέφι για πίτσα, αποφασίσαμε να τη φάμε στο μπαλκονάκι μας και όντως ήταν υπέροχα.

    Διαβάστε το αφιέρωμα του Ανθομέλι στην Πελοπόννησο:

    Οικογενειακές δραστηριότητες

    Ένα ακόμα κρυφό ατού του Daphne’s Club Hotel Appartments είναι το υπέροχο roof garden με τα τραπεζάκια του, το πινγκ-πονγκ, το υπερμεγέθες σκάκι αλλά και με την υπέροχη θέα του!

    daphne's_studio_appartements_14
    daphne's_studio_appartements_15
    daphne's_studio_appartements_16

    Όπως ήδη είδατε ο χώρος κρύβει πολλές ομορφιές για τους μεγάλους αλλά και για τα παιδιά. Άλλη μία δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας είναι η ποδηλασία. Η Δάφνη προσφέρει δωρεάν ποδήλατα για να τα χρησιμοποιήσετε. Πού; Μα φυσικά στο υπέροχο και αρκετά μεγάλο δασάκι “Πευκιά” που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και θα σας οδηγήσει μέσα από δρομάκια, θάλασσα και δέντρα μέχρι το Ξυλόκαστρο. Εκεί σας περιμένει μια μεγάλη παιδική χαρά και φυσικά ο παραθαλάσσιος πεζόδρομος/ποδηλατόδρομος παρέα με ένα δροσερό παγωτάκι για να ξεκουραστείτε. 

    daphne's_studio_appartements_12

    Άλλο ένα highlight του τριημέρου μας ήταν φυσικά και η πρώτη βουτιά της Μελίτας στα παγωμένα νερά του Κορινθιακού κόλπου. Μπλουμ μέσα και μετά πετσέτα, μετά ξανά μπλουμ και πάλι πετσέτα. Ωστόσο, τρία μπλουμ ήταν αρκετά για να την ικανοποιήσουν και μετά να παίξει με την φίλη της στην παραλία. Το ατρόμητο κορίτσι μου, που ουδεμία σχέση δεν έχει με τη μαμά της, ένιωσε τόσο όμορφα για την πρώτη της βουτιά κι εγώ τόσο ανακουφισμένη που δεν αρρώστησε, χαχα!

    daphne's_club_appartements_24

    Θεματικά ποιοτικά Σ/Κ για γονείς και μωρά ή παιδιά στο Daphne’s Club Hotel Appartments 

    To Σαββατοκύριακο που πήγαμε εμείς, είχαμε τη χαρά να γεύτουμε μια διαφορετική εμπειρία στο Daphne’s Club Hotel Appartments καθώς η Δάφνη ούσα μαμά δύο παιδιών έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα family-friendly, άλλωστε όλο το ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί υπό αυτή τη βάση. Έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνει θεματικά ποιοτικά Σ/Κ για γονείς και μωρά ή παιδιά. Εμείς παρευρεθήκαμε στο Baby Weekend με θέμα την Βρεφική γιόγκα και το βρεφικό μασάζ με συντονίστρια την Χάρις Παπανικολάου όπου με τη γλυκιά της συμπεριφορά, φωνή και την καλή της διάθεση έλυσε πολλές απορίες των γονιών και φυσικά τους έδειξε μυστικά για μεγαλύτερο συναισθηματικό δεσμό με τα μωρά τους. 

    daphne's_stuio_appartements_13
    daphne's_club_appartments_18
    daphne's_club_appartments_19

    Εκτός από τα μυστικά για το βρεφικό μασάζ και κάποιες τεχνικές για βρεφική γιόγκα είχαμε την χαρά να βιώσουμε κι εμείς οι γονείς ένα πρώτο μάθημα γιόγκα. Εντάξει, πρέπει να σας πω ότι τα είδα όλα. Ποιός ειπε ότι η γιόγκα είναι εύκολη; Κανείς; Τότε εγώ γιατί ζούσα σε ψευδαισθήσεις, χεχε! Το σινάχι που μου χτύπησε την πόρτα δυστυχώς δεν μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω και το δεύτερο μάθημα γιόγκα για ενήλικες στο roof garden όμως ελπίζω να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία σύντομα!

    Οικογενειακή φωτογράφιση στο Daphne’s Club Hotel Appartments 

    Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος καθώς εκείνο το τριήμερο ήταν γεμάτο όμορφες εκπλήξεις. Μέσα στο πακέτο της διαμονής μας είχαμε και μία οικογενειακή φωτογράφιση από την Αναστασία Σιώμου, η οποία με την απλότητα που την διακρίνει χαλάρωσε όλους τους γονείς αλλά και τα παιδιά ώστε να βγάλουν εκπληκτικές φωτογραφίες! Και παρόλο που δεν μπορώ να σας δείξω των άλλων, νομίζω ότι η δική μας θα σας πείσει για το επαγγελματικό και υπέροχο αποτέλεσμα. Μοναδική εμπειρία που πρέπει όλοι να ζήσετε κάποια στιγμή με την οικογένειά σας.

    daphne's_club_appartments_20

    Καθώς το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε ως ξενοδοχείο για οικογένειες τα επιπλέον υπέρ του είναι τα εξής:

    • Δωρεάν wi-fi (εντάξει αυτό είναι για τους γονείς)
    • πλυντήριο για τα ρούχα σας
    • βρεφικός εξοπλισμός (καρεκλάκια, αλλαξέριες και λοιπά αξεσουάρ)
    • παιδικά ποδηλατάκια προς δωρεάν χρήση
    • ποδήλατα ενηλίκων με θέση για το παιδί
    • ράμπα και ασανσέρ για τη διευκόλυνση των γονιών με καρότσι
    • οικολογική συνείδηση με ειδικούς κάδους ανακύκλωσης
    • ομπρέλες, καρεκλάκια και παιχνίδια για την παραλία, ακόμα και SUP

    Επίσης έχετε τη δυνατότητα πρωινού (με έξτρα χρέωση εκτός κι αν πρόκεται για θεματικό Σαββατοκύριακο που το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή), το οποίο συνιστώ καθώς είναι φτιαγμένο από αγνά και φρέσκα υλικά. Κρέπες, κρουασάν, φρέσκο ψωμάκι, σπιτικές μαρμελάδες και λουκουμάδες είναι λίγα μόνο απο αυτά που με χαρά θα δείτε στον μπουφέ του πρωινού.

    daphne's_club_appartments_21

    Με το που θα κλείσετε το δωμάτιό σας, η Δάφνη θα σας στείλει ένα φοβερό οδηγό για τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή και δεν θα το πιστεύετε πόσα όμορφα πράγματα υπάρχουν για ένα ποιοτικό Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας. Θέλω να τονίσω πως η Δάφνη είναι η ψυχή το ξενοδοχείου! Είναι ευγενέστατη και χαμογελαστή και θα σας εξυπηρετήσει με χαρά σε ό,τι της ζητήσετε. Προσωπικά, θέλω να την ευχαριστήσω πολύ καθώς εκτός απο το ξενοδοχείο της, μας άνοιξε και το σπίτι της και περάσαμε όλοι μαζί παρέα ένα απολαυστικό ελληνικό μεσημέρι, όπως αυτό που βλέπουμε στις διαφημίσεις. Θα έχω να θυμάμαι τη συνεργασία μας, την καλή διαθεση, το καλό φαγητό και τη ζεστή ατμόσφαιρα! Δάφνη μου σε ευχαριστούμε!

    daphne's_clu_appartments_23

    Info: To Σαββατοκύριο 27-28 Μαΐου διοργανώνεται το δεύτερο για φέτος Baby Weekend με θέμα την Οικογενειακή διατροφή για χαρά και υγεία. Βρείτε όλες τις πληροφορίες στην εκδήλωση στο facebook εδώ

    Προσωπικά πιστεύω ότι το Daphne’s Club Hotel Appartments είναι ένας χώρος που εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα για όσες οικογένειες θέλουν ένα πεντακάθαρο ευρύχωρο δωμάτιο με κουζίνα που να νιώθουν σαν το σπίτι τους και να απολαύσουν συγχρόνως την ξεκούραση στην αυλή, την παραλία, τις δραστηριότητες και τις βόλτες με τα παιδιά τους.  Trust me!

    Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά την Citroen για την χορηγία του υπέροχου Citroen C3 που μας οδήγησε με ασφάλεια στον προορισμό μας και έντυσε με χρώμα την διαδρομή μας.

    citroen_c3_anthomeli

    Σας φιλώ, 

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ουαου!~! Φοβερό μέρος! Υπέροχες εικόνες ! Λάτρεψα την οικογενειακή σας φωτογραφία και μου άρεσε πολύ ο χώρος με τις δραστηριότητες!! Και εις άλλα με υγεία!

    2. Πάνω στην ώρα η ανάρτηση αυτή! Ψάχνοντας πού να παμε το επόμενο τριήμερο θυμήθηκα την επίσκεψη σας και μπήκα να δω αν είχε γίνει η ανάρτηση. Τι καλά! Φαίνεται πανέμορφο μέρος και ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε να χαλαρώσουμε λιγάκι. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

    3. Τόσο πολύ μας άρεσε η πρότασή σου που εάν δεν είχαμε άλλο τρόπο διακοπών θα ήταν σίγουρο πως θα κλείναμε δωμάτιο για διακοπές. Τέλεια πρόταση του δωματίου με την κουζίνα για εμάς που δεν θέλουμε πάντα να τρώμε έξω, αλλά ενθουσιαστήκαμε και για την κοντινή απόσταση με τη θάλασσα. Για την ποδηλατάδα δε στους κοντινούς προορισμούς, τι να πω! Υπέροχο! Αυτά θα ήταν για εμάς τα κριτήρια για την επιλογή και πολλά άλλα στα οποία αναφέρεσαι, αλλά κάποιοι πολύ νεώτεροι από εμάς, τα υπόλοιπα κίνητρα θα ήταν πολύ δελεαστικά.Πιστεύω πως για πολλούς που αναζητούν μια τέτοια επιλογή η πρότασή σου είναι δελεαστική!

    4. Ουαου, ενθουσιαστηκα Κάλη μου!!! Τι υπέροχο μέρος και τόσο κοντά στην Αθήνα!!!Το κρατάω λοιπόν ως πρόταση για μελλοντικές εξορμήσεις, φιλάκια

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης