ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εύκολο σοκολατένιο γλυκό

    Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε (και να περνάτε) ένα όμορφο Πάσχα. Εμείς παρόλο που φέτος ήμασταν χώρια, η καθεμία με την οικογένειά της, περάσαμε (περνάμε δηλαδή) πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες. Εγώ παρέμεινα στη βάση μας και η Κατερίνα πήρε τα βουνά… κυριολεκτικά! χεχε! Και ενώ “είχα πάρει άδεια” αυτές τις ημέρες και είχαμε πει να μην ανεβάσουμε τίποτα και να ξεκουραστούμε, θυμήθηκα ότι εδώ και μέρες είχα ετοιμάσει εύκολο σοκολατένιο γλυκό για να σας δώσω ιδέα πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια που θα σας μείνουν. 

    glyko_sokolata_1

    Τα πράγματα είναι πολύ απλά μιας και ξέρετε ότι εγώ δεν το έχω πολύ με την ζαχαροπλαστική και γενικά επιλέγω εύκολα πράγματα για να κάνω. Μάλιστα η δική μου εκδοχή του γλυκού είναι τόσο εύκολη που θα εκπλαγείτε μιας και χρησιμοποίησα σοκολατένια κρέμα στιγμής. Εσείς όμως μπορείτε να φτιάξετε μια ωραία μους λιώνοντας τα σοκολατένια αυγά αντί να αγοράσετε κουβερτούρα.


     

     


    sokolatenio_glyko_3

    Μόλις φτιάξετε την μους ή την κρέμα σοκολάτας την βάζετε σε ποτηράκια και από πάνω τρίβετε μπισκότα που υπάρχουν στο ντουλάπι σας. Εν συνεχεία στολίζετε κατά βούληση. Εγώ έβαλα φράουλες και ζαχαρωτά, τα οποία όλως παραδόξως δεν τα έφαγαν τα παιδιά. Οπότε προτείνω και σε εσάς την πιο υγιεινή εκδοχή των φρούτων! 


    Βρείτε την αρχική συνταγή εδώ.


    sokolatenio_glyko_2

    sokolatenio_glyko_4

    Θα χαρώ πολύ να μάθω πως σας φάνηκε η εύκολη αυτή συνταγή! Τα παιδιά πάντως σίγουρα θα την κατευχαριστηθούν. 


    Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε το pinterest εδώ αλλά και στον προσωπικό μου λογαριασμό εδώ.  


     

    Καλή συνέχεια στις όμορφες αυτές ημέρες που έρχονται!

    Κάλη 

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να το κάνω (από τεμπελιά όχι τίποτα άλλο) αλλά έτσι λαχταριστό που το παρουσιάζεις, αν μου το έφερναν θα το δοκίμαζα κατευθείαν!

      • Καλέ πιο τεμπέλικο γλυκό δεν υπάρχει! Κι εγώ τεμπελούλα στα γλυκά είμαι. Η κρέμα Γιώτης στιγμής όμως με έχει σώσει. Και δεν είναι διαφήμιση απλά αυτήν αγοράζω, χεχε! Εχει και πολλές μάρκες ακόμα όμως!

    2. Η παρουσιαση του γλυκου σου ειναι υπεροχη αλλα και η παρασκευη του πανευκολη. Ο καθενας μπορει να το κανει και να ενθουσιασει μικρους και μεγαλους.Το θεμα μου ομως εμενα ειναι πως ποτε στο ντουλαπι μου δεν μου μενουν σοκολατες γιατι ο Θανος τις τρωει πριν ακομα το καταλαβω και μαλιστα οταν δεν υπαρχουν λεει. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!!!!!

      • Χαχα!!! Θάνος είναι αυτός!!! Αν λοιπόν δεν μένουν σοκολάτες, τότε η γιώτης στιγμής θα σε σώσει! Η Μελίτα μου το ζητάει πάλι!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης