ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Αναφέρομαι φυσικά στο καινούργιο μας δωρεάν εκτυπώσιμο για τις δασκάλες και τους δασκάλους των παιδιών. Τις τελευταίες μέρες οι μαμάδες συννενοούμαστε ώστε να μαζέψουμε χρήματα για να αγοράσουμε κάποιο δωράκι για τη δασκάλα μας. Ίσως και κάποια ανθοδέσμη! Όμως έτσι απλά; Δεν θα προσθέσουμε και κάτι πιο προσωπικό; Κάτι που θα ετοιμάσουν τα ίδια τα παιδιά; Μια ζωγραφιά; Μια φωτογραφία; Εμείς θα προτείναμε ένα εκτυπώσιμο που μπορεί να χαρίσει το παιδί μεμονωμένα ως δώρο στη δασκάλα ή να γίνει κάτι πιο ομαδικό. Δηλαδή να εκτυπωθούν αντίτυπα για όλα τα παιδιά και αφού τα συμπληρώσουν να γίνει βιβλιοδεσία ή να δεθούν με κορδέλες ή κορδόνια.

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    Το παρακάτω εκτυπώσιμο μπορεί να γίνει εξώφυλλο ενός αυτοσχέδιου μικρού μπλοκ του οποίου οι σελίδες θα είναι το δεύτερο εκτυπώσιμο συμπληρωμένο από το κάθε παιδί χωριστά. Μπορείτε να κάνετε βιβλιοδεσία με σπιράλ από πάνω ή από τα αριστερά ή ακόμη και να φτιάξετε 1-2 τρύπες με διακορευτή στο πάνω μέρος του δένοντάς τα με κορδέλες! Έτσι θα είναι όλα μαζεμένα και θα γίνουν ένα όμορφο αναμνηστικό για την δασκάλα

    Εναλλακτικά μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το βάλετε σε μία κορνίζα ως δώρο. 

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    ektyposimo_daskala

    Tips:

    • Προτιμήστε να τα εκτυπώσετε σε ένα χαρτί περίπου 160 γραμμαρίων! Δείχνει πολύ πιο όμορφα από ένα απλό χαρτί εκτύπωσης. 
    • Εκτυπώστε σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή κατάστημα με φωτοτυπίες γιατί συμφέρει περισσότερο απ’ ότι στον προσωπικό σας εκτυπωτή. 
    • Εκτυπώστε 2 αντίτυπα σε κάθε Α4 σε μέγεθος 10 επί 15 για οικονομία χαρτιού και για να μοιάζει με μπλοκάκι.
    • Για περίπου 22 παιδιά αν εκτυπώσετε 2 αρχεία σε κάθε Α4, 2 αρχεία του εξώφυλλου, μαζί με μια διαφάνεια που θα χρησιμοποιήσετε για εξώφυλλο θα σας κοστίσει περίπου 3-5 ευρώ.
    • Κόψτε τα με ειδικό μαχαίρι (αν πάτε σε βιβλιοπωλείο ή εκτυπωτυπάδικο θα έχουν) για να γλιτώσετε χρόνο και να μην ταλαιπωρηθείτε με το ψαλίδι ή το κοπίδι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο όμορφο!
    • Μπορείτε ακόμη να τα δέσετε με μία κορδέλα ή να τα κρεμάσετε σε ένα μπρελόκ-δώρο για τη δασκάλα.

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Κι άλλες ιδέες για δώρο στη δασκάλα και στον δάσκαλο αλλά και δωρεάν εκτυπώσιμα

    Οι δικές σας προτάσεις για δώρα στις δασκάλες

    Λατρεύουμε να λαμβάνουμε τις φωτογραφίες σας και να βλέπουμε αν και πόσο έχετε εμπνευστεί από εμάς. Η Ειρήνη Σωτ. μας έστειλε τα δικά της δώρα για τις δασκάλες και είμαστε τόσο χαρούμενες για το μικρό λιθαράκι που βάλαμε. Ευχαριστούμε Ειρήνη για τα καλά σου λόγια. Στη δασκάλα του σχολείου πρόσφεραν ένα kit ζαχαροπλαστικής για να φτιάχνει cupcakes και στις υπόλοιπες ένα βαζάκι με ζαχαρωτά. So sweet!

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα
    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα
    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες ή προτάσεις για δώρα στους δασκάλους στο e-mail μας info[at]anthomeli.com.

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης