ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Νέο ξεκίνημα στο Ανθομέλι ή απλά η συνέχεια;

    Σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινήσαμε το blogging, εδώ στο Ανθομέλι! Τον πρώτο καιρό κάναμε θυμάμαι πολλούς πειραματισμούς! Στα γράμματα, στο μενού, στα χρώματα! Ο blogger, η πλατφόρμα του blog η οποία μας φιλοξενούσε ως σήμερα, μας έδινε πολλές επιλογές και υπήρχαν και άπειρα δωρεάν widgets που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Ψάχναμε την ταυτότητα του blog μιας κι εμείς οι ίδιες δεν ξέραμε αρχικά ακριβώς πως θα μας άρεσε να είναι… βίντατζ, ρομαντικό, παιχνιδιάρικο, σοφιστικέ, μοντέρνο; 

    Νέο ξεκίνημα στο Ανθομέλι ή απλά η συνέχεια;
    Νέο ξεκίνημα στο Ανθομέλι ή απλά η συνέχεια; 3

    Ερωτήματα και μπερδέματα

    Με τα χρόνια ήρθαμε και κατασταλάξαμε. Όταν ειδικά φτιάχτηκε ειδικά για εμάς το “λογότυπό” μας σαν να κλείδωσε λίγο το ύφος του blog. Ωστόσο, παρόλο που τότε είχαμε πει ότι θα αλλάζουμε τα χρώματα της αρχικής σελίδας ανά εποχή, αυτό δεν έγινε ποτέ. Λίγο ότι μας άρεσε, λίγο ότι δεν είχαμε χρόνο, το blog έμεινε στάσιμο. Το μενού ήταν πρόχειρα φτιαγμένο με αρκετά link να μην οδηγούν πουθενά και φυσικά το side bar ήταν λίγο μπερδεμένο μιας και είχαμε τόσα πράγματα να σας δείξουμε που δεν ξέραμε που να τα πρωτοβάλουμε! 

    Λες να τα χάσουμε όλα;

    Εκτός των άλλων αρχίσαμε να ακούμε και να διαβάζουμε για τους κινδύνους που έκρυβε ο blogger! Μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθούνε όλα; Oh my God!! Τώρα, αλήθεια ή ψέματα, εμείς πάντως αρχίσαμε να φλερτάρουμε με την ιδέα του wordpress! Λίγο τα οικονομικά, λίγο η αναβλητικότητα, πέρασε σχεδόν ένας χρόνος… μέχρι που ήρθε το σήμερα!!!

    Σύντομα το νέο blog

    Το σήμερα που λέτε είναι μια μεγάλη μέρα! Μια μεγάλη μέρα γιατί σημαίνει το “τέλος” αλλά και την “ανάσταση”! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να βλέπετε κανονικά όλες τις παλιές αναρτήσεις απλά από το Σάββατο και μετά δεν θα υπάρχει θέση για σχόλια, μιας και ό,τι θα γράφατε δεν θα μπορούσε να μας ακολουθήσει στο καινούργιο blog. 

     

     

    Ανθομέλι 3 χρόνια αλλαγές

     

     

    Lifting λοιπόν στο blog μας από επαγγελματίες, όχι αστεία, θα σας τα πούμε όμως όλα σε ειδική ανάρτηση, που ανέλαβαν να μας κάνουν καινούργιες!!! Δεν θα το πιστεύετε σας λέω! Οπότε υπομονή και σύντομα κοντά σας με καινούργια εμφάνιση και πολλές καινούργιες αναρτήσεις!

    Κατερίνα και Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ωωω περιμένουμε εναγωνίως. Το σκέφτομαι και εγώ για wordpress κυρίως λόγω των "περιέργων"που κάνει ο blogger τώρα τελευταία και έκανα μία σελόδα να βρίσκετε. Περιμένω εντυπώσεις. Και καλή αρχή στη συνέχεια!!!

    2. Αναμενω την νεα σας σελιδα! και εγω ετσι ξεκινησα το δικο μου και παρολο που δεν ειμαι "επαγγελματιας blogger" ανυσηχω και διαβαζω για ολα τα σχετικα περι blogger. Περιμενω λοιπον ολες τις αλλαγες και ελπιζω να βοηθηθω με τις αναρτησεις σας περισσοτερο. Καλη αρχη!

    3. Ανάβετε φωτιές κορίτσια!
      Μπορεί να μην μπορώ να το αναθέσω σε επαγγελματία αυτή την στιγμή, αλλά ένα lifting θα μου έκανε κι εμένα καλό!
      Περιμένω την ανανεωμένη σας εμφάνιση!

    4. Ωωωω καλη αρζη στο καινούργιο σας μπλογκ. Ως καινούρια μπλογκερ εχω να πω πως φρικαρω με την ιδέα να χαθει οτι εχω φτιαξει εως τωρα. Εστω και αυτα τα λιγα…θα δείξει!!! Περιμενω πληροφορίες για το καινούριο σας σπιτακι!
      xoxo
      Αθανασια / creations with Fantasy

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης