ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για ένα ξέφρενο πάρτυ Minions

    Εντάξει, τι να πω… ότι θα αποκτούσαμε και πάρτυ-ανταποκριτές δεν το περιμέναμε! Γιατί ωραίο να μας στέλνετε μία φωτογραφία από αυτά που έχετε κάνει αλλά όταν μας στέλνετε φωτογραφίες από ολόκληρο το πάρτυ σας με την άδεια φυσικά να χρησιμοποιήσουμε όλο το υλικό, μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενες! Πάμε να δούμε παρέα δύο υπέροχα και ξέφρενα πάρτυ Minions. Κρατήστε τις ιδέες!

    Πάρτυ γενεθλίων Minions 1

    Η υπέροχη μαμά Σίσσυ, που πριν λίγους μήνες μας είχε ξαφνιάσει υπέροχα στέλνοντάς μας φωτογραφικό υλικό από το πάρτυ Παγωτό που είχαν κάνει, ξαναχτυπά με το τελευταίο πάρτυ που έκανε για τα γενέθλια της μεγάλης της κόρης, της Νιάνας, με θέμα τα Minions! Αυτά τα χαριτωμένα μικρά κίτρινα πλασματάκια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και τις καρδιές πολλών παιδιών αλλά και γονιών! Μην καθυστερούμε όμως, πάμε να δούμε πώς μπορείτε κι εσείς να διοργανώσετε ένα πάρτυ Minion. 

    Πρωινή έκπληξη γενεθλίων

    Tα καλά γενέθλια από το πρωί φαίνονται και στην περίπτωση της Νιάνας αυτό σίγουρα είναι αλήθεια! Από βραδύς τα μπαλόνια μπήκαν ανάμεσα στην κλειστή πόρτα και σε ένα νάιλον που είχε σταθεροποιηθεί στον τοίχο και “μπαμ” όλα τα μπαλόνια στα πόδια της εορτάζουσας μόλις άνοιξε την πόρτα! Η χαρά της ήταν έκδηλη και φυσικά όλη η μέρα ήταν γεμάτη όμορφες στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις. 

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions
    Πρωινή έκπληξη γενεθλίων με μπαλόνια

    Ιδέες για πάρτυ ή θεματικά πάρτυ μπορείτε δικά μας αλλά και φίλων μας θα βρείτε στην κατηγορία Πάρτυ στο Ανθομέλι.

    Πρόσκληση για πάρτυ Minions

    Η πρόσκληση ήταν φτιαγμένη ολόκληρη από τα χεράκια της μαμάς Σ. Όπως βλέπετε η χαρτοκοπτική είχε την τιμητική της και ειδικά αν έχετε πολλά παιδιά ξεκινήστε από νωρίς. Τα λόγια της πρόσκλησης γράφτηκαν στον υπολογιστή σχηματίζοντας ένα όμορφο ποιηματάκι και έτσι όλα ήταν έτοιμα!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Διακόσμηση

    Η διακόσμηση ήταν γεμάτη κίτρινο και μπλε και φυσικά γεμάτη με αυτά τα υπέροχα και αστεία μπιρμπιλοματάκια! Πρώτο στοιχείο της διακόσμησης και όχι μόνο, τα υπέροχα χάρτινα καπελάκια που φόρεσαν όλαααα τα παιδιά με το που έρχονταν στο σπίτι! Τα ματάκια εκτυπώθηκαν από το διαδίκτυο, λεπτό λαστιχάκι για να στερεωθούν στο κεφάλι και όλα έτοιμα!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Δεύτερο αναπόσπαστο στοιχείο κάθε πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του (χε,χε) είναι η πινιάτα! Πινιάτα minions πάλι από τα χεράκια της μαμάς Σ. Τα παιδιά τρελάθηκαν από τη χαρά τους και φυσικά έγινε χαμός! Γενικά όσον αφορά στην πινιάτα να ξέρετε ότι όσο μεγαλύτερα τα παιδιά, τόσο πιο διασκεδαστική η πινιάτα καθώς όντως υπάρχει περίπτωση κάποιο παιδί να την σπάσει, όχι όπως στα μικρά παιδιά που τελικά την σπάνε οι γονείς! Οπότε τολμήστε το και αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να την φτιάξετε εσείς, απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό. Σε ποιον ειδικό; Μα φυσικά σε μας τις Ανθομελένιες!


    Τις πινιάτες μας We Love Pinatas θα τις βρείτε κάνοντας την παραγγελία σας από το online κατάστημά μας στο jamjar.gr

    To κατάστημα του Ανθομέλι με πινιάτες we love pinatas

    Ιδέες για ένα ξέφρενο πάρτυ Minions 4

    Μπουφές για πάρτυ

    Ο μπουφές πληθωρικός και γεμάτος καλούδια! Φυσικά δεν έλειπαν και τα διακοσμητικά minion, όπως τα toppers για τα κεκάκια τα διακοσμημένα μπουκάλια και ποτήρια με ματάκια και στοματάκια που είχαν εκτυπωθεί από το διαδίκτυο.

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Και επειδή ξέρω ότι σας αρέσουν οι λεπτομέρειες, ο μπουφές περιείχε λαχανικά σε ποτηράκια με σως γιαουρτιού, γλυκά χρωματιστά ποπ κορν, marshmallows μπανάνα, cupcakes, χρωματιστό ζελέ,φράουλες βουτηγμένες σε λευκή σοκολάτα και φυσικά μπανάνες για όσους ήθελαν κάτι γλυκό και γρήγορο στο χέρι. Όταν όμως ξεκίνησε η μεγάλη πείνα, τα παιδιά μπορούσαν να “ντερλικώσουν” με μπέργκερ από μπιφτεκάκια λαχανικών, cup cakes, πιτσάκια, τυροπιτάκια και μανιταρόπιτα!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions
    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions
    Cupcakes minions

    Τούρτα Minions

    Η τούρτα φέτος ήταν ακόμα πιο περίτεχνη από την προηγούμενη, αυτή του παγωτού, καθώς ήταν στολισμένη και με ζαχαρόπαστα! Μπράβο Μαμά Σίσσυ! Αν και τα χρώματα στην φωτογραφία χάνουν, το μπλε και το κίτρινο της τούρτας ήταν εντυπωσιακό και η ζαχαρόπαστα άριστα ανοιγμένη! Το εσωτερικό της ήταν κόλαση με γεύση nutella, γλυκό βύσσινο και φυσικά τριμμένο oreo. Η Νιάνα έσβησε με περηφάνια τα 11 κεράκια της και εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη, τρελή, δημιουργική, πανέμορφη και να έχει πάντα τόση αγάπη γύρω της!!!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Εμφάνιση… της μαμάς

    Εντάξει, αυτή η τρελομαμά δεν παίζεται! Κάθε φορά σετάρει τα νύχια της με το πάρτυ του παιδιού της. Για το παιδί μου ρε….!!! Αυτή την φορά τα νύχια σε κίτρινο και μπλε με λεπτομέρεια minion στον δείκτη!! Α, καλό ε!!!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Εμφάνιση του μπαμπά και των παιδιών

    Αλλά αυτή την φορά δεν γλύτωσε ούτε ο τρελομπαμπάς τους! Αυτό το ζευγάρι απλά δεν υπάρχει! Ο μπαμπάς με μπλουζάκι minions να παίζει και να συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια! Μπράβο και στον μπαμπά! 

    Όσο για τα κορίτσια με ασορτί μπλουζάκι minions έτοιμες να καταπλήξουν τα πλήθη. Και επειδή δεν μπορείτε να τις δείτε για λόγους ασφαλείας, απλά σας λέω ότι αυτά τα κορίτσια είναι πανέμορφα και έχουν δύο πονηρά μουτράκια άλλο πράγμα!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Ψυχαγωγία στο πάρτυ

    Νομίζω ότι με τόσο μεγάλο κήπο, τα παιχνίδια επιβάλλονται! Τα παιδιά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, συμμετέχουν όλα ενεργά και με πολύ ανεβασμένη διάθεση και αυτό να είστε σίγουροι ότι είναι και αποτέλεσμα της καλής διάθεσης των γονιών. Γιατί όπως έχουμε πει τα παιδιά πολλές φορές χρειάζονται παρότρυνση για να παίξουν και φυσικά καθοδήγηση όταν πρόκειται για καινούργια παιχνίδια που δεν έχουν ίσως ξαναπαίξει. Μην ξεχάσετε να δείτε το δωρεάν εκτυπώσιμο με όλα τα παιχνίδια για πάρτυ εδώ

    Δείτε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Ομαδικά παιχνίδια για πάρτυ στην παραλία

    10 παιχνίδια για ένα παιδικό πυτζάμα πάρτυ

    Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it!

    Όλα τα παιχνίδια για παιδικά πάρτυ (και όχι μόνο) έτοιμα να τα εκτυπώσετε!

    Πάρτυ στην παραλία με πολύ παιχνίδι!

    Πως να διασκεδάσουν οι γονείς σε ένα παιδικό πάρτυ

    10 happenings για ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτυ

    10 παιχνίδια one-min it to win it για μικρούς και μεγάλους

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Πριν κλείσουμε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μαμά Σίσσυ και γενικά όλη την τρελοοικογένεια που μας έστειλε τις  φωτογραφίες και την πάντα καλή τους διάθεση να μας ενημερώσει για τα διαδικαστικά. Σίσσυ μου να χαίρεσαι τις υπέροχες κόρες σου και πάντα να είστε μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια! Πάντα τέτοια!!!

    Πώς σας φάνηκε το πάρτυ; Αλήθεια εσείς έχετε μανία με αυτά τα μικρά κίτρινα πλασματάκια; 

    Σας εύχομαι καλή συνέχεια και σύντομα κοντά σας με νέες αναρτήσεις!
    Κάλη

    Πάρτυ γενεθλίων Minions 2

    Update 12/6/2015

    Και εκεί που είπαμε ότι κλείσαμε με το κεφάλαιο Minions… οι φωτογραφίες σας άρχισαν να πέφτουν βροχή! Οπότε δεν μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι! Σας έχουμε έξτρα φωτογραφικό υλικό από το πάρτυ που ετοίμασε για τον γιο της η τρελομαμά Μάριαν, την οποία γνωρίζετε από το Πάρτυ Χιονάτη που είχε διοργανώσει για την κόρη της Πόπη.  Απολαύστε υπεύθυνα, χεχε!

    Καλωσορίσατε

    Πίνακας ζωγραφικής που μεταμορφώθηκε σε Welcome Sign και πον πον που μεταμορφώθηκαν σε minion!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Μπουφές

    Ο μπουφές στήθηκε σε κίτρινο-σκούρο μπλε και τα διακοσμητικά κάλυψαν το background. Τενεκεδάκια καλύφθηκαν από printables και υποδέχτηκαν τα πιρουνάκια. Όλα τα εκτυπώσιμα που χρησιμοποιήθηκαν, η Μάριαν τα κατέβασε δωρεάν από το διαδίκτυο. Χωνάκια για τα δωράκια, καπελάκια και εκτυπώσιμα ματάκια και στόματα για ένα τρελό photo booth. Τα χωνάκια-δωράκια περιείχαν χειροποίητα γλυφιτζούρια της Μ.

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions
    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Τούρτα

    Η τούρτα δεν θέλει ανάλυση!

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Τα νύχια της μαμάς ασορτί με το πάρτυ

    Και σας αποχαιρετάμε με την δεύτερη τρελή μαμά που συνδυάζει πάρτυ με νύχια!!! Λέτε να το κάνω κι εγώ στο πάρτυ μας; 

    Ιδέες από 2 πάρτυ γενεθλίων Minions

    Ευχαριστούμε όλους για την επίσκεψη!
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης