ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πρωινό – μεσημεριανό κάλεσμα

    Πως ένα πρωινό κάλεσμα μπορεί να γίνει και μεσημεριανό; Πολύ εύκολα! Με καλή παρέα και πολλή καλή διάθεση! Κυριακή πρωί κι εγώ ετοιμάζω τις αγαπημένες μας τηγανίτες! Έχω ήδη βάλει στο φούρνο την τυρόπιτά που έχω φτιάξει και στο τραπεζάκι του σαλονιού περιμένουν τα ντόνατ στην πιατέλα. 

    Πρωνο-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.

    Πρωινό

    Ο καφές ετοιμάζεται για δεύτερη φορά μιας και με τον Γιώργο έχουμε ήδη πιει την πρώτη κούπα για την ημέρα νωρίς το πρωί. Τα παιδιά είναι ξύπνια από ώρα και ετοιμάζονται γιατί περιμένουμε παρέα κι ένα μικρό αγόρι θα παίξει μαζί τους.

    Πρωνο-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.

    Οι φίλοι μας ήρθανε και τα παιδιά ξεκίνησαν το παιχνίδι τους. Δεν ακούστηκαν καθόλου μέχρι την ώρα του μεσημεριανού. 

    Πρωνο-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.

    Μεσημεριανό

    Πως περάσαμε από το πρωινό στο μεσημεριανό ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Οι πιατέλες με την πίτα, τις τηγανίτες και τα ντόνατς μαζεύτηκαν και στρώθηκε στα γρήγορα το τραπέζι με το μεσημεριανό. Στην παρέα προστέθηκαν και οι γονείς μου. Όλοι βάλανε το χεράκι τους για να ετοιμαστεί το τραπέζι. Οι άντρες ανέλαβαν τα ψησίματα και οι γυναίκες τις σαλάτες και τα ορεκτικά!

    Πρωινό-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.
    Πρωνό-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.
    Πρωινό - μεσημεριανό κάλεσμα 6

    Η φίλη μου Γ. είχε φτιάξει αυτά τα καταπληκτικά ψωμάκια του Jamie Oliver που ταίριαζαν άψογα και με το πρωινό μας αλλά και το μεσημεριανό μας. Στο μεσημεριανό δημιούργησαν φωλίτσες για αυτοσχέδια σαλάτα με λάχανο, κρεμμύδι, γαλοπούλα, μαγιονέζα και ντομάτα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι συνδυασμό θέλετε με υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο σας!

    Πρωνο-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.

    Η κουβέντα συνεχίστηκε για πολύ και η ευχάριστη παρέα δεν ήθελε να διαλυθεί. Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβουμε σύντομα, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός!

    Πρωνο-μεσημεριανό κάλεσμα σε φίλους.

    Διαβάστε περισσότερα:


    Αφιερωμένη εξαιρετικά στην φίλη μου, που δυσάρεστα γεγονότα τον τελευταίο καιρό τη συγκλόνισαν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα! Ο χρόνος επουλώνει τις πληγές! Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι θα είναι πάντα στις καρδιές μας κι ας μην είναι πια κοντά μας. 

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Οι άνθρωποι που έχουν ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό σπίτι… μπορούν το κάλεσμα να το κάνουν από πρωινό σε βραδινό σε μηδέν χρόνο! Καλή διάθεση και καλή παρέα να υπάρχει!!! Φιλιά αδερφούλα μου!!! Κάλη

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης