ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι

    Μετά από μια γενέθλια ανάρτηση, ένα αφιέρωμα στα 20 χρόνια σχέσης της μιας ανθομελένιας με τον άντρα της (έχει κι αυτό σχέση με τα γενέθλια όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται), μια ανάρτηση αφιερωμένη στα δικά σας σχόλια αλλά και πολλούς διαγωνισμούς, με κορυφαίο φυσικά τον υπερδιαγωνισμό μας, ολοκληρώνουμε το εορταστικό 10ήμερο για τα τρία χρόνια του Ανθομέλι με μια ακόμη ανάρτηση… για τις αλλαγές που γίνανε τις τελευταίες μέρες στο blog. Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 1
    Όταν ξεκινήσαμε το blogging δεν ξέραμε τι είδους blog θα ήταν ακριβώς, ποια θα ήταν η θεματολογία του και φυσικά η εξέλιξή του. Περνώντας ο καιρός άρχισε να δημιουργείται η ταυτότητά του. Σε αυτό μας βοηθήσατε και όλοι εσείς, επιλέγοντας κάποιες συγκεκριμένες αναρτήσεις μας. Για παράδειγμα λατρεύετε τις ιδέες μας για πάρτυ, τις κατασκευές μας, και τις ιδέες μας για βαπτίσεις. Παρόλ΄ αυτά και παρόλο που κάποιοι από εσάς μας προτείνατε να μειώσουμε τις κατηγορίες μας για να έχει μια πιο συγκεκριμένη θεματολογία, εμείς δεν τον κάναμε! (κατα τ’ άλλα ακούμε γνώμες, χεχε!) Και ξέρετε γιατί; 
    Πρώτον, πολλοί από εσάς μας έχετε πει πως περιμένετε πως και πως την επόμενή μας ανάρτηση “αγωνιώντας” για το τι θέμα θα έχει…κάτι σαν ρουλέτα (όχι ρώσικη!). Σας κάνει να μην βαριέστε, βρε αδερφέ! Δεν θα ξεχάσουμε, μάλιστα, μια φίλη που μας είπε: “Κάθε πρωί μπαίνω να δω τι θα έχετε σκεφτεί να γράψετε σήμερα!” (μακάρι βέβαια να μπορούσαμε να γράφουμε κάθε μέρα αλλά δυστυχώς!)
     
    Δεύτερον, με τον καιρό συνειδητοποιήσαμε ότι το Ανθομέλι είμαστε ΕΜΕΙΣ. Εμείς και τα παιδιά μας, εμείς και οι άντρες μας, εμείς και η οικογένειά μας! Κι εμείς είμαστε όλα αυτά για τα οποία γράφουμε! Ναι, και γυναίκες είμαστε, και μανούλες και νοικοκυρούλες και καλές μαγείρισσες  και δασκάλες…Λατρεύουμε τα πάρτυ, τους εορτασμούς, τις εκπλήξεις, τα ταξίδια! Μας αρέσει να φτιάχνουμε μόνες μας κατασκευές και χειροτεχνίες! Οπότε όσο πολύπλευρες είμαστε εμείς, άλλο τόσο πολύπλευρο είναι και το Ανθομέλι. Ένα προσωπικό-φιλικό-δημιουργικό μαγκαζίνο που προσπαθεί να καλύψει τις διάφορες πλευρές της γυναικείας οντότητας! Εντάξει, δεν ξέρουμε αν τα καταφέρνει αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να ταιριάζουμε στο γούστο και με όλους!
     Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 3
    Ωστόσο, μετά από 3 χρόνια online νομίζουμε πως οφείλαμε στο Ανθομελάκι μας μια μικρή ανανέωση. Ως τώρα η εικόνα που χαρακτήριζε το Ανθομέλι ήταν η μελισσούλα πάνω στην μαργαρίτα, φωτογραφία την οποία αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό ο Κώστας (ο άντρας της Κάλης). Ο τίτλος/το logo “Ανθομέλι by Kathy and Callie” γράφονταν ως τώρα με διάφορες γραμματοσειρές που είχαμε στην διάθεσή μας και το header του blog περιλάμβανε πάντα φωτογραφίες από την θεματολογία μας ανάλογα με την περίοδο που διανύαμε.
    Όμως κάτι δεν μας κάλυπτε σε όλο αυτό… πια! Έτσι αποφασίσαμε να του δώσουμε μια νέα ταυτότητα και εκεί ανέλαβε τα ηνία η Κική Παπαδοπούλου, η γραφίστριά μας ([email protected]). Κι αφού της δώσαμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές μας έστειλε τα πρώτα δείγματα. Έρωτας με την πρώτη ματιά! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως πέτυχε με την πρώτη αυτό που είχαμε στο νου μας από την αρχή… αλλά δεν της το είχαμε πει για να μην την επηρεάσουμε! Το δέντρο της ζωής! Της δικής μας ζωής! Που γύρω του παίζουν τα δικά μας παιδιά! Η Μελίτα (στ΄αριστερά) με φουστίτσα που παραπέμπει στο μπαλέτο που τόσο αγαπάει, ο Θάνος στην μέση που ξαπλώνει παίζοντας με ένα αεροπλανάκι και η Μαρία που λατρεύει τις κούνιες! To δέντρο της ζωής από το οποίο παίρνουμε πνοή και κάθε του φύλλο είναι η κάθε πτυχή της ζωής μας!Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 5
    Από δω και στο εξής αυτό θα είναι το νεό λογότυπο του Ανθομέλι! 
     
    Ελπίζουμε να σας άρεσε όσο και σε μας (αν και σύμφωνα με τις αντιδράσεις στο facebook νομίζουμε ότι σας αρέσει). Το καλύτερο που ακούσαμε είναι η ατάκα… “είστε εσείς”! Αυτό θέλαμε κι εμείς. 
     
    Παρέα φυσικά έχουμε τα μπανεράκια μας… δύο τετράγωνα κι ένα μακρόστενο, έτσι για ποικιλία. Μπορείτε να το βρείτε στη δεξιά πλευρά εκεί που λέει “Grab our button”.
     Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 7Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 9
    Μία ακόμη αλλαγή που έχει γίνει, την οποία δυστυχώς δεν προλάβαμε να τελειοποιήσουμε είναι το μενού, το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει πάλι στο μέλλον γιατί έχει κάποιες αδυναμίες επειδή το κάναμε μόνες μας! Ε, δεν είμαστε και ειδικοί! Ωστόσο, προς το παρόν εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις κύριες κατηγορίες μας με τις υποκατηγορίες τους, τα εκτυπώσιμα (printable) αρχεία, τις μηνιαίες ανασκοπήσεις για να βρίσκετε μαζεμένες όλες τις αναρτήσεις του μήνα, φυσικά του διαγωνισμούς μας αλλά και τις προτάσεις μας σε ότι αφορά συνεργάτες, προϊόντα, εκδηλώσεις, βιβλία κλπ. Φυσικά δεν λείπουν οι κατηγορίες Cook Craft Create και Mama Colada. Η πρώτη αφορά στο περιοδικό στο οποίο γράφουμε και η δεύτερη στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει η Κάλη στον ifeelkid.gr
     Αέρας ανανέωσης στο Ανθομέλι 11
    Εκτός των άλλων θα παρατηρήσαμε ότι προσθέσαμε τις αρχοντομουτσουνάρες μας στα δεξιά της αρχικής σελίδας καθώς πιστεύουμε πια ότι μετά από τρία χρόνια είστε πια κι εσείς σαν οικογένεια. Μια οικογένεια που έχει δικαίωμα να ξέρει ποιες είμαστε και πάνω απ’ όλα πώς είμαστε! Νομίζω ότι το κερδίσατε με το σπαθί σας αυτό το δικαίωμα και σας ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και την αγάπη προς το πρόσωπό μας. 
     
    Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε την ανανεωμένη κατηγορία “Σχετικά με εμάς” για την οποία είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε! Εκεί μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για εμάς τις δυο μας αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα την ανθομελένια μανούλα μας που γράφει στην κατηγορία “Ταξίδια“.
     
    Επίσης μπορείτε να βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τους όρους χρήσης του blog, τις απαντήσεις μας σε συχνές ερωτήσεις σας, και το blogroll (το οποίο θα ανανεωθεί σύντομα). 
     
    Θα χαρούμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σας. 
     
    Αααα, κι επειδή σας είπαμε ότι αυτή είναι η τελευταία εορταστική ανάρτηση… εσείς μας πιστέψατε; Σε δύο ημέρες έρχεται και ο τελευταίος διαγωνισμός (μάλλον… ποτέ δεν ξέρεις τι θα ξεφυτρώσει, χεχε) με άρωμα… disney!!!
     
    Καλή εβδομάδα σε όλους!!!
     
    Κατερίνα και Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μου άρεσε έτσι κι αλλιώς το νέο logo σας, τώρα που αποκαλύφθηκε και ο συμβολισμός του το λατρεύω!!! Καλή και δημιουργική συνέχεια Ανθομελάκια μας 🙂 We love you!

    2. Αχ κορίτσια, χαίρομαι πολύ που βλέπω στην σειρά τόσο αισιόδοξες και τόσο χαρούμενες αναρτήσεις! Είστε από τα ελάχιστα blog που έχουν προσωπικότητα, βρε παιδί μου και δεν έχετε μια ανάρτηση έτσι για να υπάρχει κάτι.
      Πολύ μου άρεσε που τα παιδάκια στο νέο υπεροχο logo σας συμβολίζουν τα δικά σας παιδιά!
      Καλή συνέχεια και καλές γιορτές!

    3. Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος, σήμερα γιορτάζει το μισό Ανθομέλι, ο Ανθός το μέλι, δε ξέρω. Θέλω μόνο να ευχηθώ χρόνια καλά, πολλά με Ανθισμένες, Μελιένιες νότες! Μαρίνα Μπάρμπα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης