ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Mama mia… mama dio… mama tria… Mama Colada!!!!

    Τι συμβαίνει όταν αναμείξεις 
     
    μία mama Callie
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 1
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 3
      
    και μία mama Vera (με οποιαδήποτε σειρά!);
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 5  
    Ε, μα φυσικά ένα δροσιστικό, μεθυστικό, απολαυστικό κοκτέιλ που ονομάζεται
     
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 7
     
    Οταν δε όλα τα συστατικά “συντονίζονται” από τον πιο ενημερωμένο και φευγάτο dj/ηχολήπτη
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 9 
    τότε να είστε σίγουροι ότι ο ifeelkid και οι mama colada θα γίνουν η νέα σας μανία!Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 11
     
    Σας περιμένουμε, λοιπόν, στην παρέα μας 
    κάθε Τετάρτη πρωί στις 11 
    στον ifeelkid.Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 13 
    Και επειδή η εκπομπή θα είναι on air μόνο για μία ώρα…. να έχετε έτοιμο τον καφέ ή τον χυμό σας για να μην χάσετε ούτε λεπτό!
     
    Εμείς θα είμαστε εκεί για να σας κρατάμε παρέα και με μία μικρή δόση τρέλας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε το πρωινό σας με τραγούδια και πολύ κους κους! Εννοείται ότι δεν θα λείπει και το πρωινό τσατ!
     
    Mama mia... mama dio... mama tria... Mama Colada!!!! 15
     
    Και τι θα λέμε; Αυτό αφήστε το πάνω μας! (ακούστε τις παλιότερες εκπομπές μας εδώ για να πάρετε μία γεύση!) Τα θέματα θα είναι γυναικεία, μαμαδίστικα, ενημερωτικά, ψυχαγωγικά και σίγουρα θα αγγίξουν ένα κομμάτι της καρδιάς σας ή πιο απλά της καθημερινότητάς σας. 
     
    Οσο για τον ίδιο τον ifeelkid είναι σίγουρο ότι με τις καινούργιες καθημερινές του εκπομπές θα σας κάνει internet radio fantatics! (δείτε το χειμερινό πρόγραμμα εδώ). Σύντομα θα σας ενημερώσουμε ξανά αναλυτικά για την πρωινή του ζώνη αλλά και τους βραδινούς τύπους του σταθμού!
     
    Και για όσους, ωστόσο, είστε καινούργιοι στο σπορ του ιντερνετικού ραδιοφώνου οι τρόποι ακρόασης του ifeelkid είναι οι εξής:
     
    1. Από desktop ή laptop υπολογιστή
    Ανοίγεται την κεντρική σελίδα www.ifeelikd.gr και πατάτε το Play πάνω στην κεντρική εικόνα
    2. Απο Smartphone ή Tablet 
    Αν διαθέτετε συσκευή Αpple (iPhone, iPad, iPadmini) κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή ifeelkid
    Αν διαθέτετε συσκευή Samsung, Nokia, LG ή άλλη με λειτουργικό Android κατεβάζετε την εφαρμογή στο Play Store. 
    3. Απο Smart TV ή άλλη τηλεόραση
    Συνδέεστε στο Internet και αναζητείται τον iFeelKid μέσω internet ή Tune in 
     
    Αυτά από εμάς για σήμερα!
     
     Όσο για αύριο σας περιμένουμε ιντερνετικά στον ifeelkid! Πατήστε το τριγωνάκι που γράφει Listen στο πάνω δεξιά κουτάκι της σελίδας του σταθμού ακριβώς στις 11 και θα χαρούμε να σας κρατήσουμε παρέα!
     
    Σας φιλώ,
    Κάλη 
     
    Υ.Γ. Oι υπέροχες φωτογραφίες αυτής της ανάρτησης ανήκουν στον Απόλλωνα που με πολύ χαρά δέχτηκε να μας φωτογραφήσει εν ώρα εργασίας, χεχε! (Δείτε την δουλειά του εδώ.) Τον ευχαριστούμε πολύ και φυσικά έπεται και εξτρά φωτογραφικό υλικό!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τέλεια!Η ώρα με βολεύει πολύ περισσότερο γιατί θα σας ακούω σίγουρα ζωντανά!Βάζω λοιπόν σημείωση για αύριο και θα είμαι εκεί να σας απολαύσω!Μπράβο κορίτσια!Σας είπα πόσο όμορφες είστε και οι τρεις?Φιλιά σε όλες!!

    2. Την καλημέρα μου στην υπέροχη mama colada! Κορίτσια δεν έχει τύχει να σας ακούσω μέχρι σήμερα αλλά αύριο υπόσχομαι να το κάνω με μεγάλη χαρά…ο μεγάλος στο προνήπιο, ο μικρός εκείνη την ώρα κοιμάται, οπότε θα μου κρατήσετε όμορφη συντροφιά πίνοντας το καφεδάκι μου! φιλιά πολλά

    3. Αγαπημένες μου mama colada σας εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή για αύριο αν και επειδή σας ξέρω καλά, θα κάνετε πάταγο!!! Είστε δροσερές, χαρούμενες, πανέξυπνες και πάνω απ'όλα δεμένες σα γροθιά και αυτό "βγαίνει" προς τα έξω.
      Στεναχωριέμαι πολύ που φέτος δεν θα είμαστε στο στούντιο μαζί να περνάμε σούπερ, αλλά χορταίνω με το backstage της προετοιμασίας και νιώθω σα να είμαι εκεί. Ελπίζω μόνο να μπορώ να σςς ακούω ζωντανά από το γραφείο και να μπορώ να συμμετέχω έστω στη ζούλα, λίγο στο τσατ γμτ!!!!
      Να σκίσετε κοριτσάρες μου αύριο και να μου προσέχετε το Σταύρο:)

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης