ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αποχαιρετιστήρια… κορνίζα

    Αχ αυτή η κρίση! Μας έχει κάνει να αποχωριζόμαστε αγαπημένα μας! Πρόσωπα και οικογένειες που αναγκάζονται για οικονομικούς λόγους να φεύγουν στο εξωτερικό. Έτσι κι εγώ αλλά και οι μαθητές μου αναγκαστήκαμε να αποχαιρετήσουμε την Δανάη που θα φύγει στην Αγγλία μετά το καλοκαίρι και θα πάει με την μητέρα της να μείνουν μόνιμα εκεί. 
    Θέλαμε να την αποχαιρετήσουμε μ ένα ξεχωριστό τρόπο και όχι δίνοντάς της απλά μερικές ζωγραφιές που πιθανότατα να μείνουν σ΄ ένα συρτάρι. 

    Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω μια κορνίζα που θα της θυμίζει την τάξη της θεωρίας της μουσικής που τόσο αγαπά αλλά και τους φίλους της. 

     Αποχαιρετιστήρια... κορνίζα 1

    Υλικά:

    • Μια κορνίζα
    • Δυο καρδιές από τον χάρτη της χώρας της αλλά και της χώρας στην οποία θα πάει σε σχήμα καρδιάς (εκτυπωτής)
    • Μια φωτογραφία των παιδιών (εκτυπωτής)
    • Ένα κομμάτι κορδόνι ή κορδέλα
    • Κάποιο γραπτό μήνυμα ή αφιέρωση (εκτυπωτής)
    •  Κόλλα (εγώ χρησιμοποίησα σε σπρέι)
    Η σύνθεση γίνεται εύκολα κολλώντας τα υλικά με την κόλλα στο χαρτί που έχουν συνήθως τα κάδρα στο εσωτερικό τους. Μπορείτε να τα κολλήσετε όπως σας αρέσει ανάλογα με το μέγεθός τους αλλά και το μέγεθος του κάδρου.
     

     Κι επειδή όλο το μπροστινό μέρος το  επιμελήθηκα εγώ στο σπίτι, την ημέρα που της το χάρισα θέλησα και τα παιδιά να βάλουν την δική τους αφιέρωση για να νιώσουν ότι είναι ένα ομαδικό δώρο και συμμετχουν κι αυτά στην ολοκλήρωσή του.

    Αποχαιρετιστήρια... κορνίζα 3
    Τα ορθογραφικά λάθη είναι όλα τα λεφτά σε αυτές τις ηλικίες!  

    Η μικρή μας Δανάη αν και μόλις 8 χρονών μόλις το πήρε στα χέρια της φάνηκε να τα έχασε και είχε μια κρυφή συγκίνηση. Έμοιαζε να θέλει να το διαβάσει… αλλά μόνη της…Να πάει στο σπίτι της και να το χορτάσει.

    Να περνάς καλά μικρή μου!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ποσο κριμα να ζουμε τετοιεs στιγμεs. Πρεπει παντα να θυμομαστε οσουs φευγουν και να τουs δειχνουμε την αγαπη μαs οπωs κανατε και εσειs. Καλη αρχη στην οικογενεια τηs Δαναηs.

    2. Βρε Κατερινάκι έγραψες. Πόσο όμορφη κίνηση. Η Δανάη θα κοιτάει την κορνίζα κ θα σας θυμάται πάντα με αγάπη. Της εύχομαι καλή αρχή στην καινούρια χώρα και καινούρια της ζωή. Να είναι τυχερή να έχει υπέροχες δασκάλες σαν κ σένα.

    3. Συγκινητικό, ουσιαστικό και όμορφο το δώρο σας! Καλή αρχή στην οικογένεια της μικρής και μην πέφτει η διάθεση σας, η Αγγλία δεν πέφτει μακριά για επίσκεψη!! Φιλιά

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης