ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    “Κορίτσια θα γίνω μάνα”, ένα βιβλίο για νέες αλλά και μέλλουσες μανούλες

    Καλημέρα και Καλό Μήνα και επισήμως! Μπήκε ο Ιούνης και ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκινήσαμε τους καλοκαιρινούς ρυθμούς μας. Λίγο τα σχολεία που σε λίγο θα κλείσουν, λίγο τα μαθήματα που λιγόστεψαν λόγω των εξετάσεων, λίγο ο καιρός…ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να πάρουν τα μυαλά του αέρα!Ένα από τα πράγματα που ως μαμά δεν καταφέρνω να  κάνω τον χειμώνα, όπως θα ήθελα τουλάχιστον, είναι το διάβασμα βιβλίων. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ξεκίνησα να διαβάζω ένα βιβλίο που πραγματικά με χαλάρωνε απίστευτα κάθε φορά που το έπιανα στα χέρια μου. Είναι το βιβλίο της Χριστίνας Κοπανά “Κορίτσια θα γίνω μάνα”

    Όταν, αρχικά, το πήρα στα χέρια μου πραγματικά είχα την εντύπωση ότι δεν είναι για μένα μιας και είμαι ήδη μάνα και επίσης δεν είμαι και έγκυος! Αλλά τελικά με συνεπήρε! Διαβάζοντάς το συγκινήθηκα, γέλασα… θυμήθηκα τα δικά μου… ταυτίστηκα μαζί της σε πολλά… τότε που ως έγκυος είχα τις δικές μου αγωνίες.

    Παρόλο που είναι όμορφο να μοιράζεσαι με τους άλλους εμπειρίες και συναισθήματα, πολλές φορές  οι έγκυες δεν θέλουν να ακούνε “ιστορίες” λόγω του  φόβου τους για το άγνωστο αλλά και οι ήδη μανούλες δεν θέλουν να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες μην τυχών και φοβίσουν τις εγκυούλες. 

    Η Χριστίνα, ωστόσο, μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού κρατάει το δικό της ημερολόγιο εγκυμοσύνης και μοιράζεται με όλους εμάς που το διαβάζουμε όλα όσα έζησε πριν και μετά την γέννα. Ο τρόπος με τον οποίο γράφει είναι χιουμοριστικός χωρίς όμως να λείπουν τα σημεία που μπορούν να μας αγγίξουν και να μας συγκινήσουν. Έτσι μ’  ένα παράξενο τρόπο το βιβλίο αυτό μπορεί να διαβαστεί ευχάριστα απ όλες τις γυναίκες.

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης