ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εσείς πότε θα γίνετε μάνα;

    Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους! Κρύο σήμερα… νομίζω μετά τον Δεκέμβρη που μας έκανε μια πολύ κρύα εβδομάδα είναι η δεύτερη φορά μέσα στον χειμώνα που ο καιρός δείχνει το “κακό” του πρόσωπο. Κι αν εδώ στην Αθήνα ακόμα αντέχουμε… στην υπόλοιπη Ελλάδα, το κρύο είναι τσουχτερό και η βροχή και ο αέρας προκαλούν πολλά… ατυχήματα. Αλλά αυτά άλλη φορά γιατί σήμερα θέλω να σας μιλήσω για κάτι που θα ενδιαφέρει πολλές μέλλουσες μανούλες και και μωρομανούλες!
    Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να σας συστήσω μια καλή φίλη (αν και είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις), την Χριστίνα Κοπανά που μέσα από το βιβλίο της “Κορίτσια, θα γίνω μάνα” μου κράτησε συντροφιά στην εγκυμοσύνη μου… χωρίς να το ξέρει φυσικά! Όταν η φίλη μου η Κέλυ μου έκανε δώρο το βιβλίο της Χριστίνας γύρω στον τέταρτο-πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν να καθίσω και να διαβάσω ένα βιβλίο.
    Οι αναγούλες μου και οι πόνοι στο στήθος που είχα (λόγω άγχους, α, καλό, ε!) περνούσαν μόνο όταν κοιμόμουν και έτσι το να καθίσω και να διαβάσω ήρεμη και ωραία μου φαινόταν βουνό. Και έτσι το βιβλίο έμεινε για λίγο καιρό στο ράφι. Όταν αργότερα προς τον έβδομο μήνα άρχισα να νιώθω καλύτερα… ξεσκόνισα τα ράφια μου και τι να δω! Το βιβλίο της Χριστίνας! Περιττό να πω ότι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ να μην το διαβάσω μονορούφι γιατί η συντροφιά του ήταν ανεκτίμητη… και φυσικά το μετάνιωσα που δεν το είχα διαβάσει νωρίτερα καθώς ήταν και αγχολυτικό! Το γέλιο διαδεχόταν το δάκρυ και ούτω καθεξής!
    Όταν λοιπόν, είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά στο συνέδριο mamamila που η ίδια είχε διοργανώσει η χαρά μου ήταν μεγάλη. Η συνεργασία μας δε… ακόμα πιο απολαυστική καθώς πίσω από αυτόν τον άνθρωπο κρύβεται ένα πηγαίο χιούμορ!
    Και ενώ μέχρι τώρα ήξερα την Χριστίνα ως συγγραφέα, επαγγελματία (γιατί έχει και την δουλειά της η γυναίκα) αλλά και εκπρόσωπο και δημιουργό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Give the Kids… αύριο λέω να την γνωρίσω ακόμα καλύτερα και μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα στα Public Συντάγματος.. με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίο από τις Εκδόσεις Μίνωας.

     Η πρώτη συνάντηση για μέλλουσες και νέες μητέρες για γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου 2012 στις 12 το μεσημέρι και θα έχει  ως θέμα: «Αλλαγές. Μέσα και έξω»… μα φυσικά στα Public. 

    Εκεί εκτός από την Χριστίνα θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε και την ιστορία άλλων μαμάδων και φυσικά γιατί όχι και την δική σας μέσα από ερωτήσεις αλλά και την συζήτηση που θα ακολουθήσει.

    Να είστε όλες εκεί… εγώ εκτός απροόπτου θα είμαι!

    Για όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/
     Να έχετε μια υπέροχη ημέρα..ανεξάρτητα από τον καιρό! Όχι άλλη γκρίνια για τον καιρό παρακαλώ… η ζωή είναι ωραία όλες τις εποχές!

    Κάλη
    Update
    Και επειδή στην πρώτη συνάντηση περάσαμε πολύ ωραία, αύριο θα είμαι πάλι εκεί (μετά της Μελίτας όπως πάντα) για να έχω ακόμα μια όμορφη και ζεστή κουβέντα με φίλους αλλά και ανθρώπους που έχουμε περάσει από τις ίδιες εμπειρίες… ή και όχι! Σας περιμένουμε!
     
    Και μερικές φώτος έτσι για να σας ψήσουμε…χιχι! 
    Εσείς πότε θα γίνετε μάνα; 1
    Εσείς πότε θα γίνετε μάνα; 3
    Περισσότερα δείτε στα blogs της Βέρας και της Σοφίας 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    10 ΣΧΟΛΙΑ

      • Καλέ τόσο μικρή είσαι ή εννοείς στην ψυχή; Χαχα, είδες τι παθαίνει κανείς όταν θέλει να μείνει για πάντα παιδί! Που καιρός για γεννητούρια! χιχι!

    1. Κανείς δεν γράφει ένα βιβλίο για το πότε ..παύεις να είσαι μάνα;…λοιπόν ΠΟΤΕ! Είναι ένα "βραχιόλι" που όταν το βάλεις στο χέρι σου βγαίνει μόνο όταν κλείνεις τα μάτια σου και ίσως..ίσως λέω το κουβαλάς νοητά και στους ..ουρανούς.

      • Αχτίδα μου όντως…μήπως να το γραψεις εσύ. Από γραφή καλά πάμε, από καλλιτεχνικό πνεύμα μπόλικο… χρόνο δεν ξέρω αν έχεις με τόσα που κάνεις! Πάντως μια φορά μαμά… πάντα μαμά!

    2. Ήμουν έτοιμη να συμπληρώσω τη φόρμα για την κράτηση της θέσης και μάλιστα θα έστελνα μήνυμα στην κουμπάρα μου που θα μπει στον όγδοο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης, για να έρθουμε παρέα… δεν είχα δει την ώρα όμως! 🙁 Δεν μπορώ να παρευρεθώ γιατί δεν έχω που να αφήσω τα μωρά μου και ο σύζυγος εκείνη την ώρα εργάζεται… πολύ κρίμα!
      Θα το στείλω όμως στο κουμπαρόνι μου μήπως έρθει με άλλη παρέα!
      Καλό βράδυ

      Υ.Σ.: Σκέφτομαι να το αγοράσω το βιβλίο, φιλιά

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης