ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες

    Ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και ταυτόχρονα μουσικό δέντρο εμπνευστήκαμε να φτιάξουμε στο ωδείο φέτος! Εγώ έβαλα την ιδέα και την έμπνευση με σκοπό να φτιάξουμε ένα στεφάνι γιορτινό με μουσικό ύφος για να διακοσμήσουμε την πόρτα της τάξης αλλά τελικά η αγαπητή Μ. που είναι εκπληκτική crafter απογείωσε την ιδέα και έφτιαξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες! Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε τα σχόλια γονιών, μαθητών και συναδέλφων που το έβλεπαν στην γραμματεία του ωδείου.

    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από.... παρτιτούρες
    χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Πως να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο DIY Advent Calendar σε βάζο για έφηβα κορίτσια

    Δύο Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια (christmas advent calendar)

    Συνθέσεις δώρων με τα χεράκια σας!

    Ιδέες για εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με τα παιδιά

    Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από παρτιτούρες

    Είτε φτιάξετε στεφάνι, είτε φτιάξετε δέντρο από χάρτινα χωνάκια θα σας χρειαστούν πολλά Α4 τυπωμένα με παρτιτούρες. Χρησιμποιήστε κάποιες που δεν χρειάζεστε ή μπορείτε να τυπώσετε και την ίδια πολλές φορές! Τυλίξτε το κάθε Α4 σε χωνί και στο τελείωμα χρησιμοποιήστε συρραπτικό ή κολλητική ταινία κι έτσι φτιάχνετε στεφάνια. 

    Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από.... παρτιτούρες
    Στο κέντρο του στεφανιού μπορείτε να φτιάξετε ένα αστέρι ή μικρότερα χωνάκια, έναλουλούδι από χαρτί ή μια μικρή σύνθεση με 2-3 χριστουγεννιάτικες μπάλες από το δέντρο σας.

    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες

    Αν θελήσετε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε για να μπορέσετε να στηρίξετε το δέντρο θα χρειαστείτε έναν άξονα που μπορείτε να φτιάξετε με ρολά από χαρτί κουζίνας ή τυλίγοντας ένα χαρτόνι σε ρολό. 

    Επίσης καλό θα είναι σε 2- 4 σημεία αυτός ο άξονας να έχει οριζόντιους δίσκους για να στηρίζονται τα χωνάκια σε διαγώνια θέση ειδάλλως θα χρειαστείτε ίσως και διπλάσια ποσότητα χαρτιού. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται λίγο το εσωτερικό.

    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από.... παρτιτούρες
    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες 5

    Στολίστε την κορυφή με ένα αστέρι. Για να φτιάξετε το συγκεκριμένο αστέρι μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ.  

    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από.... παρτιτούρες
    Χριστουγεννιάτικο δέντρο από παρτιτούρες 6

    Πως σας φάνηκε; Θα το φτιάχνατε;

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    14 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης