ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    We all live in a yellow submarine…!!!

    Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκουμε ξανά! Ναι, οι διακοπές μας τελείωσαν και επισήμως και γυρίσαμε πια μόνιμα στο σπιτάκι μας. Νέα από τις διακοπές μας θα σας πω σύντομα μιας και έχω και καλές και κακές εντυπώσεις από τα μέρη που πήγαμε (Τήνο και Ναύπλιο)…. και ανυπομονώ να μάθω και την δική σας άποψη. Προς το παρόν, και όσο ακόμα αδειάζω τις βαλίτσες μας, θέλω να σας γεμίσω με εικόνες που θα σας κάνουν να τρέξετε στην παραλία για ακόμα μία φορά!!!

    Τελικά  είναι φοβερό το πόσο γρήγορα γίνεται κάτι μόδα… από τα ρούχα, τα εστιατόρια, τη μουσική… μέχρι και τις υποβρύχιες φωτογραφίες. Εντάξει, δεν είναι ότι δεν υπήρχαν και παλιά (άλλωστε πριν 15 χρόνια ο άντρας μου είχε μία φοβερή υποβρύχια φωτογραφική μηχανή που δυστυχώς μας χάλασε) αλλά στην Ελλάδα ξέρετε άλλωστε… κάτι μπορεί να γίνει μανία μέσα σε μερικές μέρες. Ετσι και με τις υποβρύχιες φώτος… κάθε λίγο και λιγάκι όλο και μία έσκαγε στο facebook… (βλ. Philo, xixi – Χρήστο μου ήσουν φοβερός!)… για να μην πω και για όλους τους σελέμπριτι που έβγαλαν τα πνευμόνια τους μέχρι να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία και να μας την κοτσάρουν στο facebook και στο instagram. Και επειδή ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι… από αυτό το τρελό υποβρύχιο παιχνίδι δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε ούτε κι εμείς, χιχι… χάρη φυσικά στους δυο φίλους μας που συμπτωματικά αγόρασαν φέτος τέτοιου είδους μηχανή. 

    Ο πρώτος ήταν ο Μιχάλης (φίλος της Κατερίνας και του Γιώργου) που έβγαλε ουκ ολίγες φώτος τα παιδιά… τα οποία έκαναν σαν τρελά και φυσικά δεν σταματούσαν να επιδεικνύουν τις βουτιές τους και το γεγονός ότι έμαθαν να κολυμπάνε χωρίς μπρατσάκια…γιεεεεεε!!!

    We all live in a yellow submarine...!!! 1
    Και ο μπαμπάς τους όμως…. ακούμπησε πάτο!
    We all live in a yellow submarine...!!! 3
    Θανούλης φοβερός… αφού στην αρχή του καλοκαιριού φοβόταν ακόμα και να τον βρέξεις!!! Αρα… φοβερό επίτευγμα η υποβρύχια βουτιά!
    We all live in a yellow submarine...!!! 5
    Δεύτερος στην σειρά ο γνωστός σε όλους, φίλος μας Τάκης… που από την συλλογή του από φωτογραφικές μηχανές δεν θα μπορούσε να λείπει και μία υποβρύχια! Έτσι…. μας έκανε την έκπληξη φέτος και ενώ πέρσι μας είχε βγάλει τέλειες φώτος εκτός νερού… φέτος τις έβγαλε υποβρυχίως! 
    We all live in a yellow submarine...!!! 7
    Μα δεν είναι υπέροχες οι μπουρμουλήθρες… σαν από όνειρο!
    We all live in a yellow submarine...!!! 9
    Ποιος θα φανταζόταν ότι είναι  μέρα…. (δεν είναι πειραγμένη η φώτο!)
    We all live in a yellow submarine...!!! 11
    We all live in a yellow submarine...!!! 13
    Να και ο Τάκης μας!!! Τάκη μου ευχαριστώ για όλες τις φώτος που μας έχεις βγάλει!!! Και φυσικά όποια κοπέλα ενδιαφέρεται… θα πάρει προίκα (εκτός των άλλων)  και όλες του τις φωτογραφικές,χαχα (Τάκη μου σε αγαπώ πολύ!).. και φυσικά και τον προσωπικό της φωτογράφο!
    We all live in a yellow submarine...!!! 15
    Η Μελίτα μου… η γοργόνα μου!!!
    We all live in a yellow submarine...!!! 17
    Κι εγώ…που δυστυχώς είμαι τόσο φοβιτσάρια που ακόμα μπαίνω στο νερό με κλειστή τη μύτη μου,χιχι! Σας αγαπώ, σας φιλώ και φυσικά σας ευχαριστώ που ολόκληρο το καλοκαίρι ήσασταν παρέα μας!!!!

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    25 ΣΧΟΛΙΑ

      • Μαρία μου αν πάρεις και τέτοια θα μας τρελάνεις (με την καλή έννοια) ακόμα περισσότερο με τις λήψεις σου!!! Ασε και για εμάς τους ατάλαντους (στο θέμα φώτος) κάτι!!!χιχ Κάλη

    1. Και του χρόνου ακόμη περισσότερες και πιο διασκεδαστικές!
      Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! 🙂 H αλήθεια είναι ότι βγάλαμε πάρα πολλές λήψεις για να πετύχουμε μερικές καλές φωτογραφίες!

    2. Εσύ παιδάκι μου πας να με κάνεις να ..σκάζω από ζήλια και να πετάξω στο..γκρεμό τη δική μου μικρή φωτογραφική μηχανή.Από εκδικητική τάση πρωινή θα σου πω: καλό χειμώνα!!!!!!

      • Χαχα, καλό χειμώνα λοιπόν!!! Εγώ θα σου ευχηθώ με το καλό φέτος να αγοράσεις μία καινούργια… όχι υποβρύχια αλλά μεγάλη χορταστική φωτογραφική με πολλούς φακούς,χαχα!!! Κάλη

    3. Καλώς σας βρίσκω κορίτσια μου..και του χρόνου με υγεία ξένοιαστες και χαρούμενες διακοπές!!κι εγώ τώρα επέστρεψα και επισκέπτομαι να δω τι κάνουν και πώς πέρασαν τα φιλαράκια μου..Χμμμ Τήνο μου είσαστε…πηγαίνω συνέχεια στο νησί γιατί έχει εξοχικό η κολλητή μου και πάμε οικογενειακώς τακτικά,,ο αέρας μόνο μας στερεί τα μπανάκια..απογεύματα όμως για καφέ στο Λεκκό γλυκό απο Χάλαρη βραδυα μαγικά στον κάκτο και εκδρομούλες στα μαγευτικά χωριουδάκια το κάτι άλλο..περιμένω εντυπώσεις…οι φωτό σας φαντασμαγορικές..δεν έχω λόγια…άπειρα φιλάκια..

    4. Welcome back και καλό φθινόπωρο γοργόνα Κάλη 🙂
      Πολύ…εναλλακτικές οι φωτογραφίες σας 🙂
      Στην τελευταία φωτό να υποθέσω ότι το κεφαλάκι σου ήταν πάνω από το νερό ή μήπως είχε βάλει μανταλάκι στη μύτη (μιας και την κλείνεις πάντα στις βουτιές); Χαχα 🙂 Σε πειράζω.
      Φιλιά!

    5. Ευτυχώς που ο μπαμπάς δεν είναι και πολύ της θάλασσας,γιατί θα πήγαινε να την αγοράσει αμέσως…..Φανταστικές οι φωτογραφίες της Μαρίας,αλλά βρε Κάλη περίμενα και μια δική σου,αφού εσύ έκανες την ανάρτηση…..,ώστε έτσι να ξεπεράσεις και τους φόβους σου!Θα περιμένω με αγωνία το επόμενο καλοκαίρι……Φιλάκια και καλώς ήλθατε.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης