ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ο Beethoven με νότες

    H Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής είναι ένα ευρωπαϊκό γεγονός, που διεξάγεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο σε 22 χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία του, τότε, Γάλλου υπουργού πολιτισμού Ζακ Λανγκ, του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού. Η Γιορτή της Μουσικής, από το 1985, εξαπλώθηκε έξω από τα Γαλλικά σύνορα και η Αθήνα, 1η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, ήταν η πρώτη πόλη στην οποία η γιορτή πραγματοποιήθηκε εκτός Γαλλίας. 

    Ο Beethoven με νότες 1

    Do it youself- Σχέδιο με τον Beethoven

    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής θυμήθηκα τον πίνακα που έφτιαξα παλιότερα και κοσμεί το εφηβικό δωμάτιό μου και τώρα ξενώνα για την αδερφή μου στο πατρικό μας. Η μορφή του Beethoven είναι φτιαγμένη από νότες, πεντάγραμμα και μουσικά κλειδιά σε διάφορα μεγέθη. Το είχα βρει σε μικρογραφία κάπου και το σχεδίασα σε μεγάλο μέγεθος με ραπιτογράφο.

    Ο Beethoven με νότες 3

    Πώς σας φαίνεται;

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα Αδερφούλα. Πάντως εγώ σε θυμάμαι να φτιάχνεις τον πίνακα… έκανα κι εγώ κρυφά μερικές νότες,χιχι!!! Οσο για το Μέγαρο δεν πήγα γιατί πήγαμε στο Babyfeat αλλά σίγουρα της το χρωστάω της Μελίτας. Φιλάκια…

    2. Πανέμορφος ο πίνακας!!Πολύ θά ήθελα νά πήγαινα Μέγαρο,αλλά μέ τά μικρά είναι αδύνατον!!!Καλό τριήμερο!!!Καλά μπάνια!!!Φιλάκια!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης