ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πως να αφαιρέσετε από μεταλλικά ή γυάλινα αντικέμενα την κόλλα που έχει μείνει από κολλητικη ταινία

    Γεια σας ανθομελάκια!

    Επανέρχομαι με ένα tip! Ένα μικρό μυστικό που δεν θα είναι πια μυστικό γιατί αυτού του είδους τα μυστικά μου αρέσει να τα μοιράζομαι!

    Δεν σας έχει τύχει να κολλήσετε κάτι με κολλητική ταινία (κυρίως σε μετακομίσεις) ή κάποιο αυτοκόλλητο και μετά να μην φεύγει η κόλλα; Πως να αφαιρέσετε από μεταλλικά ή γυάλινα αντικέμενα την κόλλα που έχει μείνει από κολλητικη ταινία 1

    Σας έχω την λύση! Ζιπέλαιο!!! Τρίβουμε καλά με ένα βαμβακερό πανάκιΠως να αφαιρέσετε από μεταλλικά ή γυάλινα αντικέμενα την κόλλα που έχει μείνει από κολλητικη ταινία 3και η κόλλα εξαφανίζεται!!!Πως να αφαιρέσετε από μεταλλικά ή γυάλινα αντικέμενα την κόλλα που έχει μείνει από κολλητικη ταινία 5

    Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για τα κρυστάλλινα (ή μη) ποτήρια ή βάζα σας που φυσικά δεν θέλετε να τα χαράξετε τρίβοντας με σφουγγάρι για να βγάλετε τα αυτοκόλλητα ή τις ετικέτες που έχουν!

    Τα λέμε σύντομα!!

    Kathy 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    17 ΣΧΟΛΙΑ

    1. μήπως έχετε και κάποιο ''μυστικό'' για το πώς θα ξεκολλήσω αυτοκόλλητα απο το γραφείο του μεγάλου μου γιου ,που κόλλησαν τα μικρά και τρίβω με τις ώρες!!
      καληνύχτα Ανθομελάκια!

      • Λοιπό δεν θα το πιστέψεις …μαγιονέζα είναι η λύση. Βάλε πάνω στ αυτοκόλλητα ένα χοντρό στρώμα μαγιονέζα και αστην για καμιά ώρα και μετά τρίψε με βρεγμένο σφουγγάρι και απορρυπαντικό για τα πιάτα. Το είδα σ ένα φόρουμ με μαμάδες που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν το κάνεις και πετύχει ξαναέλα να μου το πεις! Καλού κακού δοκίμασε σε ένα σημείο πρώτα. Εξαρτάται και από το είδος του ξύλου ίσως. Αν είναι λακαρισμένο ή όχι κλπ

      • α,σ'ευχαριστώ πολύ που το έψαξες! θα το δοκιμάσω σίγουρα όταν γυρίσω τον Ιούλιο (φεύγω σήμερα και δεν προλαβαίνω)γιατί αυτά τα αυτοκόλλητα δεν άντεχα να τα βλέπω!!!!!!!φιλάκια και πάλι ευχαριστώ!

      • Και εγω Κατερίνα-Μαγκάιβερ ήθελα να σε ρωτήσω για το ξύλο. Όχι ακριβώς αυτοκόλλητα. Εμεις κολλάμε σε μια στήλη βιβλιοθήκη τις ζωγραφιές των παιδιών τις οποιες ανανεώνουμε τακτικά. Εχουν παντού σημάδια απο σελοτέιπ. Τα τριβω αλλα εχουν μεινει υπολλείματα παντού!!! Θα κάνει η μαγιονέζα λες;;; Διάβασα και παρακάτω της Σινας. Θα δοκιμασω κάθε λυση!!
        Ευχαριστούμε που μοιράζεστε μαζί μας τις έξυπνες λύσεις και ιδέες!!!

    2. πολυ καλο κολπακι! και με baby oil που ειχα δοκιμασει παλιοτερα ειχε καλα αποτελεσματα! όωπς λέει και η φιλη παραπανω τι κανουν με τα αυτοκολλητα ειναι το θεμα! εχω προσπαθησει μεχρι και με μαγιονεζα που λενε ξενα μπλογκς αλλα τζιφος!

      φιλακια ανθομελακια μου!

    3. πλακα κανεις πλακα κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις……….καλε αυτο σκεφτομουν πριν μια ωρα…….γιατι ξεκινω βαψιματα στο παιδικο απο βδομαδα πρωτα ο Θεος κ δεν ξερω τι να κανω με την ταινια διπλης οψεως ………….αν εχεις καμια ιδεα στειλε μην ……….ααααααααααααα μ εσωσες με την ορθογραφια τοσο αγχος ουτε στα θρανια δεν περασα……….πηραν φωτια τα λεξικα……..χαχχχαχα……………ευχαριστω κ παλι

    4. Χρήσιμο κορίτσια! Μπράβο σας! Για τα αυτοκόλλητα που ρώτησαν λίγο παραπάνω, λίγο λάδι σε βαμβάκι να ποτίσει το αυτοκόλλητο και μετά με ξύδι τρίψιμο με μαλακό πανί (μικροίνες)!

    5. πολυ χρησιμο μπραβο! Σας βρηκαμε στη blogoliciouseditoriolista και ειμαστε πλεον μελη κ εδω κ στο facebook. Σε περιμενουμε κ στο δικο μας!!!!!!!!!!!!

    6. θα το δοκιμασω σε κατι βαζα και μπουκαλια που εβγαλα την ετικετα αλλα ακομα και μετα το πλυσιμο η κολλα εχει μεινει.επισης σε επιπλα που ειχα βαλει προστατευτικα και τα εβγαλε ολα η μικρη η κολλα εχει μεινει.και φυσικα αυτοκολλητα παντου!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης