ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες

    Καλημέρα σε όλους!!!

    Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε (τουλάχιστον στην Αθήνα), έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο-γεμάτο τριήμερο, οπότε έχουμε αρκετούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι! Τι θα λέγατε, λοιπόν, να δούμε φωτογραφίες και να πάρουμε ιδέες από ένα πολύ γλυκό πάρτυ που ετοίμασε η φίλη μας η Βίκυ για τις κόρες της, τι οποίες ξέρουμε από μωρά! 

    Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πάει σε πάρα πολλά πάρτι τους… και τι πάρτυ! Η Βίκυ έκανε πάντα τα καλύτερα πάρτυ… έχουν έναν υπέροχο κήπο που πάντα φιλοξενούσε τις πιο υπέροχες ιδέες της…. από πάρτυ με φουσκωτά και νερομπουγέλα, από πάρτυ με κλόουν και ανιματέρ μέχρι και πάρτυ με χανουμάκια για τους μεγάλους! Αυτή την φορά το πάρτυ ήταν άκρως παιδικό και είχε ως θέμα τις Νεράιδες!!!

     
    Οι εορτάζουσες μας καλωσόρισαν στον νεραϊδόκοσμό τους και φυσικά μας υποδέχτηκαν και οι δύο με τα βελούδινα καλύτερα φορέματά τους!!! Πριγκίπισσες κανονικές, όχι αστεία! 
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 1
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 3
     
    Χτυπάμε το κουδούνι… και το νεραϊδοπάρτυ ξεκινά!!!
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 5

    Η διακόσμηση είχε τα πάντα… από τα γνωστά σε όλους μας μπαλόνια, ράνερ από φούξια ύφασμα στα τραπέζια… μέχρι γυάλες με ραβδάκια και πριγκίπισσες (εκτυπωμένα από το ίντερνετ). Τα πάντα σε έκαναν να ευδιαθετήσεις και να ετοιμαστείς για ένα σούπερ παιδικό πάρτυ!! 

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 7
     
    Ο χώρος είχε χωριστεί έτσι ώστε να είναι μισός για τους μεγάλους και μισός για τους μικρούς. Ετσι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι!!!
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 9
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 11
     

    Και μην νομίζετε…. στα παιδικά πάρτυ μπορούν να περάσουν καλά ακόμα κι οι μπαμπάδες αρκεί να το θέλουν!!!

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 13
     

    Πάρτυ με θέμα τις νεράιδες χωρίς τούρτα υπερπαραγωγή δεν υπάρχει!!! Ένα κάστρο τεράστιο για δύο πριγκίπισσες, τριών και τεσσάρων χρονών. Να τα εκατοστήσετε κορίτσια μου γλυκά και πάντα αγαπημένες!

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 15
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 17
    Τι καλύτερο για την ψυχαγωγία των παιδιών από ένα εξειδικευμένο ανιματέρ… άντρας παρακαλώ και μάλιστα πολύ καλός μιας και είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που διασκεδάζει τα παιδιά και με πολύ επιτυχία μάλιστα!!! 
    Μουσικές καρέκλες, λίμπο, χορός, αστεία και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας!!! 
     
     Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 19
    Και φυσικά από ένα νεραϊδοπάρτυ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ραβδάκια που έφτιαξα με τα ονόματα των κοριτσιών!!! 
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 21
     
    Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η φοβερή βυσσινάδα (πρέπει να ζητήσω επειγόντως την συνταγή) που προσφέρθηκε σε μικρούς (αλλά και σε μεγάλους) για να τους δροσίσει μιας που ο καιρός ήταν ακόμα αρκετά ζεστός!!! 
     
    Η σκέψη για τα μπουκάλια είχε χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά στα γενέθλια της Μελίτας και μιας που το είχα εύκολο βρήκα στο ίντερνετ δωρεάν αυτές τις ετικέτες και έτσι απλά τυπώνοντας το όνομα των κοριτσιών βγήκε το παρακάτω φοβερό αποτέλεσμα! 
     
    Με καλάθια η χαμογελαστή μανούλα μοίρασε το υγιεινό αυτό ποτάκι και όλοι μαζί της είπαμε… την δροσιά του να ΄χεις!!
     
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 23
     
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 25Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 27
     

    Και τι εσείς νομίζατε ότι η Βίκυ θα μας άφηνε εμάς έτσι… είχε φαγητό να φαν’ κι οι κότες!!! Θεέ μου πόσο τρώω όταν πηγαίνω στην Βίκη! 
    Το μόνο μείον ο χώρος του μπουφέ που είναι μικρός και δεν φτάνει για όλες αυτές τις πιατέλες… όσο για τους πεινασμένους καλεσμένου… ω, ρε γλέντια, γίνεται το αδιαχώρητο, χιχι! 

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 29Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 31

    Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει… μόλις ντερλικώσαμε αρχίσαμε τον χορό! Δηλαδή εγώ που μην δω παιδικό πάρτυ, με πιάνει παλιμπαιδισμός! Πήρα την έφηβη ξαδέρφη της Β.,  μαζί και ένα τσούρμο παιδάκια και αρχίσαμε τα όκι κόκι και το ακαντού! Α ρε ζουζούνια αθάνατα!!! 

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 33

    Όσο για την κόρη μου… αφού έφαγε, χόρεψε και ήπιε, είπε να σκουπίσει κιόλας το παιδί μου… παστρικοθοδώρα με τα όλα της!!χιχι!

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 35
    Και φυσικά όταν κάποιος έχει πάρει τόσα δώρα (και άλλα τόσα που δεν χωρούσαν στην φωτογραφία… δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο!!! 
    H βραδιά τελείωσε με πολλά όμορφα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους… ένα όμορφο σετ πιάτο-ποτήρι (με πριγκίπισσες για τα κορίτσια) συνοδευμένο από τις όμορφες ευχές των κοριτσιών. 
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 37
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 39Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 41

     

    Αν και πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς αυτές οι μαμάδες (και εγώ δηλαδή) τα προλαβαίνουμε όλα, τελικά βλέποντας τις παρακάτω “μαγικές” φωτογραφίες τα κατάλαβα όλα!!! 
    Πολύ απλά, όλες οι μαμάδες κρύβουμε μια νεράιδα μέσα μας, μια γλυκιά νεραϊδούλα που με το μαγικό της ραβδάκι καταφέρνει και κάνει θαύματα!!! 
    Κι αν τα παιδιά σας δεν θα πιστέψουν, απλά δείξτε τους αυτές τις φωτογραφίες και αφήστε τα να ψάχνουν τα φτερά σας!!!!

     

    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 43
    Παιδικό Πάρτυ με θέμα τις Νεράιδες 45
    Κι αν αναρωτιέστε πώς εμφανίστηκαν αυτά τα φτερά… σας το έχω ξαναπεί… ο φίλος μας ο Τάκης (ο πιλοτο-φωτογράφος) κάνει θαύματα!!! 

    Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο και φυσικά keep partying!!!

    Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας με δώρο παιδικά ρούχα! Πάσχα έρχεται!
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ζήλεψα την εντυπωσιακή τούρτα, τη δροσιστική βυσσινάδα και τον πλούσιο μπουφέ!!!
      Σίγουρα περάσατε τέλεια! Συγχαρητήρια στην "ηθική αυτουργό" του πάρτυ!
      Καλό τριήμερο!!!

    2. Πρέπει να περάσατε τέλεια και μεγάλοι και μικροί !! τέλεια χρώματα, τέλειες ιδέες, τέλεια διακόσμηση και φυσικά ατελείωτο κέφι(που δε λείπει ποτέ από το παρεάκι σας)να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή..φιλάκια πολλά και καλό τριήμερο σε όλους!

    3. Πω πω πω ένα πάρτυ μα τι πάρτυ!!!! Πολύ σημαντικό να είναι μεγάλο το σπίτι και ο κήπος ακόμα πιο χρήσιμος για να χορέψουν και να παίξουν τα παιδιά.
      Και ο ανιματέρ αν είναι καλός τα παιδιά ξέρουν. Είναι πανέξυπνα και ξεχωρίζουν τη σωστή δουλειά και τον ορεξάτο μάγο!!!
      Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου. Να περνάτε πάντα όμορφα!!

    4. Τι όμορφα που περάσατε εσείς!!! Πάρτι για νεράιδες!! Super η διακόσμηση, η τούρτα και τα ραβδάκια που έφτιαξες, όσο για την κόρη σου…!!! ε να μην μαζέψει το παιδί λίγο, τόση ακαταστασία κάνατε! Καλό τριήμερο:)

    5. πωπω παρτυ υπερπαραγωγη!
      χιλια μπραβο σε αυτη τη μανουλα! και να μας δωσει οπωσδηποτε την συνταγη για την βυσιννάδα, πολύ μου αρεσε σαν ιδεα!
      ευχαριστουμε πολύ για τις ιδεες!

    6. τι ωραία και εμένα νεραιδούλα ντύθηκε το κοριτσάκι μου φέτος στο πάρτυ μας για τα γεννέθλια των αγοριών αλλά που χρόνος για ανάρτηση…κλαψ λυγμ…σας φιλώ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης