ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μαθηματικά στον υπολογιστή για μικρούς χρήστες!

    Γεια σας κι από μένα Ανθομελάκια,
    σας ετοίμασα κάτι πολύ σύντομο για σήμερα μιας και τις τελευταίες μέρες νιώθω αρκετά κουρασμένη και τα φόρτωσα όλα στην αδελφούλα μου. Κατά καιρούς όλοι το περνάμε έτσι δεν είναι;

    Η  πρόταση μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευχάριστη για τους μαθητές του δημοτικού. 

    Χτες η δασκάλα της κόρης μου που φοιτά στην πρώτη δημοτικού κάτω από τις ασκήσεις των μαθηματικών στο τετράδιο μας πρότεινε να επισκεφθούμε την σελίδα http://math.cilenia.com/el για παραπάνω εξάσκηση. 
    Το καλό είναι ότι το site υποστηρίζει τα ελληνικά και είναι πολύ φιλικό προς τους μικρούς χρήστες.   

    Μαθηματικά στον υπολογιστή για μικρούς χρήστες! 1
    http://math.cilenia.com/el

    Η κόρη μου, που λατρεύει τα μαθηματικά, έχει ενθουσιαστεί μιας και θα τα συνδυάσει με το υπολογιστή! 

    Τα παιδιά μπορούν να κάνουν όλες τις πράξεις και συγκρίσεις αριθμών. 
    Υπάρχει και επιλογή που πρέπει μέσα στο χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις να απαντήσεις πολύ σύντομα! Οπότε η γρηγοράδα μετράει!!!  Α! να μην ξεχάσω και το link με την ώρα!

    Μπείτε λοιπόν και πείτε μου την γνώμη σας και την γνώμη των παιδιών σας. 
    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ένα σου λέω Cathy!!! Έχουμε κολλήσει από το πρωί στο site αυτό!!! Και η κόρη μου (πρωτάκι) έχει τρελή αδυναμία στα μαθηματικά και έχει πάθει εθισμό! Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!! Πραγματικά!
      Μπράβο στη δασκάλα σας πάντως! Η δικιά μας είναι…άστα να πάνε! Εγώ της στέλνω ιδέες που βρίσκω στο ίντερνετ ή ζωγραφιές βήμα βήμα κλπ αντί να μας στέλνει εκείνη! Θα της στείλω τη Δευτέρα και το λινκ αυτό! χι χι χι!

    2. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!!! Καλό είναι τα παιδιά να συνδέσουν τον υπολογιστή με τη μάθηση και όχι μόνο με το παιχνίδι!! Θα κρατήσω τη σελίδα για το ανιψάκι μου!!!
      Φιλιά!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης