ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προτείνουμε site για τους μικρούς μας αναγνώστες

    Ίσως να θυμάστε την σελίδα που σας προτείναμε για τα μαθηματικά τελευταία. Σήμερα θα σας προτείνουμε μια ιστοσελίδα για διάβασμα! Η σελίδα Μικρός Αναγνώστης μας προτάθηκε και πάλι από την δασκάλα μας και είναι καταπληκτική! Προτείνουμε site για τους μικρούς μας αναγνώστες 1

    Στην κατηγορία Να σου πω μια ιστορία θα βρείτε βιβλία τα οποία μπορείτε να τα ξεφυλλίσετε ενώ τα ακούτε να τα διηγούνται ηθοποιοί. 
    Άλλα είναι για μικρά και άλλα για μεγαλύτερα παιδιά. Άλλα έχουν εικονογράφηση και άλλα έχουν περισσότερο κείμενο.

    Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να “τσεκάρετε” κάποιο βιβλίο για να το αγοράσετε για τα παιδιά σας ή να το κάνετε δώρο. 

    Εχθές διαβάσαμε τον Φεγγαροσκεπαστή. Πολύ γλυκό βιβλίο που η κόρη ήξερε ήδη από το μάθημα της Φιλαναγνωσίας στο σχολείο. Πόσο της άρεσε!

    Επίσης το Τ… όπως Αποστόλης είναι πολύ ωραίο βιβλίο! Και πολύ καυστικό!

    Τα παιδιά με τα βελάκια μπορούν να γυρίζουν τις σελίδες του βιβλίου. Προφανώς δεν γίνεται αυτόματα έτσι ώστε να αναγκάζονται να διαβάζουν και να ακολουθούν με τα μάτια τους στο κείμενο αυτά που ακούνε. 

    Μου θύμισε λίγο τα παιδικά μου χρόνια τότε που η μαμά μου μου έβαζε να ακούω παραμύθια από τους δίσκους βινιλίου. Έχω ακούσει πολλάααααααα παραμύθια, πιστέψε με! Ακόμα λέω ατάκες από αυτά!
       
    Τις τελευταίες 2-3 μέρες λόγω βήχα δεν μπορούσα να τους διαβάσω άνετα το παραμύθι πριν το βραδυνό ύπνο. Οι ιστορίες αυτές μου λύσανε τα χέρια! Ακούμε το παραμύθι όλοι μαζί και πάνε για ύπνο χωρίς να γκρινιάζουνε! 

    Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες στην σελίδα μικρός Αναγνώστης τις οποίες η αλήθεια είναι πως δεν εξερεύνησα. Ε, βοηθήστε και σεις λιγάκι!

    Τέλος προτείνω:
    http://www.bookbook.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=32&Itemid=53

     
    Το blog Παραμυθητής μας προτείνει κι άλλες σελίδες όπου μπορείτε να διαβάσετε. 

    Κι επειδή ως bloggers στηρίζουμε ο ένας τον άλλον να προτείνω κι ένα παραμύθι της Σμαραγδένιας σε εικονογράφηση της Μαρίας Βιλλιώτη

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τo Link μας το έβαλες Kathy ή είμαι εγώ "καμμένη" και δεν το βλέπω?
      Πάντως είναι τέλεια η πρόταση αυτή! Εξαιρετική θα έλεγα. Περιμένω να την επισκεφθώ κιόλας για να σχηματίσω πλήρη άποψη!!!
      Η προηγούμενη με τα μαθηματικά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! Tην πρότεινα σε όποιον ήξερα που είχε παιδί μεταξύ 5-12 ετών!!! Σκίσατε sisters!!!

    2. Παντα για τα παιδια το παραμύθι θα ειναι αυτό που τα παει… στη χωρα της φαντασίας……αν δεν σας κανει κοπο εχω και εγώ γραψει ενα μικρό παραμύθι που εχει εικονογραφίσει η Ζωγραφος ΜΑΡΙΑ βιλλιώτη….με το μπλοκ (πνοές τέχνης) αν θελετε να το διαβασετε … υπαρχει στο μπλοκ μου…στο πλάι…….θα πατησετε επάνω του και θα σας βγαλει στο μπλόκ της Μαρίας… απο όπου μπορείτε να το διαβασετε………θα ήθελα και την κριτική σας…αν το κανετε……….ευχαριστώ και πολλα φιλακια.. φιλιά…πολλά

    3. Τι ωραία σελίδα!!! Θα την προτείνω σε γνωστούς, όπως έκανα και με τη σελίδα των μαθηματικών που προτείνατε, και είναι τέλεια!!!
      Καλό σ/κο κορίτσια!!

    4. ουάου!!!! Τέλειο! Ευχαριστώ κορίτσι θα το λατρέψουν τα αγόρια τα οποία κοιμούν ται κάθε βράδυ ακούγοντας παρα μύθια στο cd.Μπράβο για την ιδέα.Να και δημιουργικές σελίδες λοιπόν στο ιντερνετ.

    5. Απιθανη σελιδα, με πολλα θέματα. Ειχα ξεχασει και αυτην για τα μαθηματικα. Ηταν τοτε που δεν ειχα υπολογιστη! Τις λατρεψα και τις δυο. Μπραβο στη δασκαλα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης