ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας!

    Καλώς ορίσατε στο δωμάτιο της Μελίτας. Η Νεράιδα νονά της σας παρακαλεί να προσέλθετε με χαμόγελο, καλή διάθεση και πολύ αγάπη!!To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 1
    Όπως όλοι οι μελλοντικοί γονείς και συγκεκριμένα οι χαζομαμάδες, έτσι κι εγώ άρχισα σχετικά από νωρίς να ψάχνω φωτογραφίες που θα με εμπνεύσουν να φτιάξω το δωμάτιο της Μελίτας, καθώς ομολογώ ότι αρχικά δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι έπρεπε να κρατήσουμε μια ντουλάπα, μια μεγάλη και μια μικρή συρταριέρα γιατί ήταν κρίμα να τα πετάξουμε, και ίσως ότι το χρώμα ήθελα να είναι κάτι σχετικό με ροζ ή λιλά (αν και πολλές φορές παραλίγο να παρεκκλίνω με κάτι υπέροχα κόκκινα δωμάτια που έβλεπα). Έτσι  λίγο το ίντερνετ, λίγο τα περιοδικά, τα καταστήματα, οι κατάλογοι και τελικά μετά από αρκετό καιρό (γύρω στον 6ο μήνα) ψιλοκαταλήξαμε στο γενικό πλάνο. 
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 3
    Αυτό ήταν το δωμάτιο της Μελίτας πριν την Μελίτα.
    Ενα δωμάτιο ξενώνας-καθιστικό που τελικά ενσωματώθηκε με το γραφείο
    (το σπίτι μας έχει τρία δωμάτια για να μην σας μπερδέψω)

    Ο Κώστας χρησιμοποίησε τον υπολογιστή για να κάνει την μακέτα (έτσι το λένε άραγε;) του δωματίου και μου έδειξε τρεις επιλογές. Μετά από συζητήσεις των συζητήσεων, τελικά αποφασίσαμε ότι θα καταλήξουμε αφού ξεκινήσουν να έρχονται τα έπιπλα γιατί άλλο στο χαρτί και άλλο στην πραγματικότητα. 

    Την εποχή που θα γεννούσα (2011) η διχρωμία έπαιζε πάρα πολύ στα περιοδικά. Έτσι  καταλήξαμε κι εμείς σε μια διχρωμία του ροζ που τα δύο χρώματα θα διαχωρίζονταν μεταξύ τους με ένα ξύλινο πηχάκι στο χρώμα της σημύδας για να ταιριάζει με τα ξύλινα έπιπλα που ήδη είχαμε. Κώστας και φίλος Τάκης (ο γνωστός φωτογράφος) ανέλαβαν την αγορά των χρωμάτων (αφού δεν ξεμάλλιασα την πωλήτρια που με πίεζε να πάρω το χρώμα που ήθελε αυτή, πάλι καλά!) και την τοποθέτηση του ξύλου. Αν και τελικά το σκούρο ροζ δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου αρχικά (το ήθελα λίγο πιο προς το σάπιο μήλο), σε συνδυασμό με το ξύλο και την διχρωμία με εντυπωσίασε!!

    Κάπου σε εκείνη την φάση, μπαίνω στον 7ο (ο καλύτερος μήνας της εγκυμοσύνης μου, ο μόνος χωρίς αναγούλες και συσπάσεις) και καταφτάνει το βαρύ πυροβολικό… Μαμά Μαρία και Μπαμπάς Χρήστος… έτοιμοι για όλα!!! Περιττό να πω ότι το αυτοκινούμενο ήταν τίνγκα στα πράγματα… κρεβατάκι, προίκα, καλαθούνα, ηλεκτρικές βρεφικές συσκευές, ρούχα…. και τι δεν είχε!!! Δεν θα ξεχάσω όταν φτάσαμε στο σπίτι (οι γονείς μου είχαν φτάσει λίγο νωρίτερα) και είδα τα πράγματα στην αυλή της πολυκατοικίας… μου ήρθε να τσιρίξω από την χαρά μου!!! Ένα βουνό καινούργια πράγματα που ήταν για την Μελίτα μου! 

    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 5
    Εδώ όμως θα ανοίξω μια παρένθεση για να σας πω τι τράβηξε ο καημένος ο μπαμπάς μου! Η κουμπάρα μου η Λιερόπη αρκετό καιρό πριν μας είχε πει ότι με μεγάλη χαρά θα μας δάνειζαν το κρεβατάκι του βαπτισιμιού μου, ο οποίος για πολλούς και διάφορους λόγους το είχε χρησιμοποιήσεις ελάχιστα (άρα μείον κρεβάτι και στρώμα στον προυπολογισμό). Φυσικά, δέχτηκα με χαρά αρκεί όμως να με άφηνε να το βάψω γιατί το καφέ σκούρο δεν μας ταίριαζε καθόλου. Την δουλειά αυτή θα την αναλάμβανε ποιός άλλος, ο μπαμπάς μου! Αφού πρώτα τους έδωσα σαφείς οδηγίες ότι δεν θέλω έντονο ροζ αλλά σάπιο μήλο, πήγαν και αγόρασαν τις κατάλληλες μπογιές και… όλο χαρά παρουσίασε το αποτέλεσμά του στη Μαμά Μαρία και στην Αδερφή Κατερίνα!!! Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! “Μα αυτό δεν είναι το χρώμα που επιλέξαμε…. αυτό είναι έντονο ροζ!!! Το παιδί (δηλαδή εγώ) θα πάθει εγκεφαλικό”. Πως θα της το πούμε;” (εδώ να συμπληρώσω ότι όλη την εγκυμοσύνη την πέρασα με έντονα συμπτώματα άγχους και φυσικά η Μαμά Μαρία το μόνο που δεν ήθελε ήταν να μου προσθέσει ακόμα έναν λόγο για να αγχωθώ). Ο κλασσικός οικογενειακός καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει… για το αν το χρώμα είναι ροζ ή σάπιο μήλο (τώρα τα γράφω και γελάω!) Το επόμενο στάδιο φυσικά ήταν να μου το φέρουν σιγά σιγά!!! Προς έκπληξη όλων… ήμουν τέρας ψυχραιμίας… αλλά δεν ήξεραν γιατί. Ο τοίχος τελικά είχε το ίδιο χρώμα με το κρεβάτι… λάθος ο μπαμπάς….λάθος κι εμείς!!!χα χα χα!!! Τελικά ο καλός Θεούλης έβαλε το χεράκι του και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά! Τζάμπα κι ο καβγάς, χιχι!To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 7
     To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 9To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 11
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 13
    Την συνέχεια λίγο ή πολύ την φαντάζεστε… αρχίζουμε να συναρμολογούμε έπιπλά, να μπαίνει η μπάντα, η κουνουπιέρα (κι εκεί άλλη τρέλα μου, ήθελα αυτή που κρεμιέται από το ταβάνι, πάλι καλά που δεν την πήρα γιατί τελικά αλλάξαμε θέση στο κρεβάτι… θα είχε μείνει στη μέση σαν μην πω τι!χιχι), και φυσικά η κουρτίνα! Εκεί μετά από έρευνα, ομολογώ ότι καταλήξαμε στην λαϊκή .. να καλά ακούσατε. Έχουμε μία γνωστή που πουλάει υφάσματα και κουρτίνες στην λαϊκή αλλά όλο το εμπόρευμα το έχει στο σπίτι της στο υπόγειο για καλούς και εκλεχτούς πελάτες σαν κι εμάς (ψώνιο!!!). Την επισκεφτήκαμε την ώρα που μας βόλευε και φυσικά καταλήξαμε σε κάτι χαρούμενο που να κάνει και αντίθεση… δώρο της γιαγιάς Μπέμπας (μην παρεξενεύστε, έτσι την φωνάζουν την πεθερά μου… καθώς Πολίτισσα)
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 15
    Κώστας εν ώρα δράσης!
    Όσο εμείς κάναμε όλα αυτά, η Μαμά Μαρία είχε αναλάβει την προίκα της μικρής… πλύσιμο, σιδέρωμα και φυσικά τακτοποίηση! Έλιωσαν τα χεράκια της στο σίδερο…. και μαζί με αυτά και το ίδιο το σίδερο όπου χάλασε το κουμπί του ατμού. Βόγκηξε το καημένο!!! (ακόμα άφτιαχτο το έχω… τραγικό!)
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 17
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 19
    Για να μην τα πολυλογώ κάπως έτσι κύλησαν οι εβδομάδες… με μένα να ξινίζομαι για τα πάντα και στο τέλος να ενθουσιάζομαι για όλα (αμάν αυτές οι ορμόνες της εγκυμοσύνης!!!) Στη συνέχεια κολλήσαμε αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα στον τοίχο ώστε να είναι η Μελίτα μου τριγυρισμένοι από νεραιδούλες, πεταλούδες και λουλούδια (να δώσουμε και λίγο παραπάνω χρώμα στο αχνό ροζ) και φτιάξαμε και τον καθρέφτη της. 
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 21To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 23
    Να πω φυσικά ότι αυτός ο καθρέφτης έχει περάσει από χίλια κύματα  Είναι δώρο της καλύτερης φίλης του Κώστας, της Λιάνας πριν από καμιά 15 χρόνια (είχε το χρώμα του σουηδικού ξύλου), έγινε κόκκινος για τις ανάγκες του ξενώνα και τελικά κατέληξε λαχανί για να κάνει αντίθεση και φυσικά να ταιριάζι και με την κουρτίνα (όλα λογαριασμένα, ένα κι ένα, χιχι)To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 25
    Δεν θέλω να παραλείψω να σας μιλήσω για αυτή την κουνιστή καρέκλα, δώρο θεού (και μαμάς Μαρίας)… ακόμα απορώ πως μπορεί να υπάρχει βρεφικό δωμάτιο χωρίς μια τέτοια καρέκλα ή έστω μια καρέκλα ή έναν καναπεδάκι. Πέρασα ατελείωτες ώρες με την Μελίτα μου αγκαλιά να την ταίζω, να την χαιδεύω, να την κοιμίζω! Αυτή την καρέκλα την αγαπώ τρελά… κι ακόμα φυσικά έχει την τιμητική της καθώς εκεί διαβάζουμε τα παραμύθια μας… και κάνω παρέα και στην Μελίτα ενώ παίζει. Μέλλουσες μαμάδες μην λυπηθείτε τα λεφτά της, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!!!
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 27
    Στην αρχή που η διάταξη δεν επέτρεπε μεγάλο χαλί, είχαμε βάλει αυτό το κλασσικό αλλά ωστόσο ροζ σκούρο χαλί για ζεστασιά το χειμώνα, δώρο της πεθεράς μου από την προίκα του άντρα μου,χιχι
    Ο τοίχος μας με ραφάκια του ΙΚΕΑ έτοιμος… ραδιοφωνάκι γιατί Μελίτα χωρίς μουσική δεν γίνεται, φωτογραφίες, ρολόι κ.λ.π. Κάθε τόσο φυσικά αλλάζω την διακόσμηση για να μην τον βαριόμαστε!!!To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 29Έτσι ήταν η διάταξη του δωματίου για τον πρώτο χρόνο της ζωής της καθώς όπως λέει η κουμπάρα μου η Φλώρα “έτσι θα είναι πιο πρακτικό” και είχε δίκαιο…
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 31
    Δεν θέλω να ξεχάσω να σας πω για αυτά τα δύο φούξια καλάθια (άλλος έρωτας με την πρώτη ματιά) που με βοήθησαν πολύ σε εξοικονόμηση χώρου… το μεγάλο ήταν το καλάθι για τα άπλυτα και το δεύτερο για τις πάνες (μιας και επειδή παίρναμε πάντα 2 κούτες για να μην τρέχουμε, δεν ήθελα να έχω κουτιά μέσα στο δωμάτιο)
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 33To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 35 
    Και έτσι είναι η διαρρύθμιση σήμερα… καθώς έπρεπε να κάνουμε χώρο για να μπορεί να παίζει η Μελίτα και να μπει φαρδιά πλατιά και το χαλί της!
     
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 37
    Το φωτιστικό το είχαμε και απλά το διανθίσαμε με τα ίδια αυτοκόλλητα που βάλαμε στον τοίχο. θα πρότεινα ωστόσο να μην πάρετε ποτέ φωτιστικό με γυαλί γιατί θέλει συνέχεια καθάρισμα, γκρρρρ!!!
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 39
    Πάνω στο κρεβάτι βάζω και την αλλαξιέρα της μιας και δεν έχω έπιπλο-αλλαξιέρα. Παλιά, όταν η καρέκλα ήταν στην γωνία και όχι μπροστά στο παράθυρα, την έβαζα πάνω στη βάση της μπανιερίτσας της σε εκείνη τη θέση.  
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 41
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 43
    Η Μελίτα μόνη της (!!!) μετέτρεψε το υποπόδιο σε τραπεζάκι και αναποδογυρίζοντας το κουτί για τα παιχνίδια της έφτιαξε ένα υπέροχο καθισματάκι που ζωγραφίζει και διαβάζει τα βιβλία της!
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 45
     
    To βρεφικό δωμάτιο της Μελίτας! 47
    Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξεχάσω να σας πω για αυτό τον υπέροχο πίνακα μου μας έκαναν δώρο η νονά της για τα πρώτα της Χριστούγεννα! Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που νομίζω ότι άλλο και να πω θα είναι περιττό!!! Όσο για τον μπισκοτένιο… και αυτό της νονάς της δώρο στην βάπτιση!! Ε, μια πια πόσο καλή νονά μπορεί να έχουμε… ε, εντάξει και νονό, χιχι! Οσο για τις δύο κορνίζες δίπλα από τον πίνακα… κανονικά έπρεπε να υπάρχουν κι άλλες, οι οποίες έχουν αγοραστεί αλλά περιμένουν εμένα να εκτυπώσω φωτογραφίες (α ρε άτιμες ψηφιακές μηχανές!!!!)
     Για το τέλος, δεν θα ήθελα να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας δώρισαν ή μας δάνεισαν τα πράγματά τους και έκαναν την ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Σε μια εποχή που για όλους γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά και για εμάς συγκεκριμένα ήταν αρκετά ζόρικα,  πραγματικά τους ευγνωμονώ και τους στέλνω την αγάπη μου. Τώρα, λοιπόν, που όλα είναι καλύτερα και η ζωή μας έδειξε ξανά την καλή της πλευρά, δεν θέλω να φανώ αγνώμων. Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσοι βοήθησαν για να οργανωθεί, να φτιαχτεί και να συναρμολογηθεί και τέλος όλους όσοι μπαίνουν καθημερινά εκεί για να φροντίσουν και να παίξουν με την Μελίτα μου!
     
    Αυτό ήταν το δωμάτιο της μικρής μου πριγκίπισσας! Φτιαγμένο με αγάπη για να στεγάζει τις πιο γλυκές καλημέρες, τα πιο γαργαριστά γέλια, τα πιο ενθουσιώδη παιχνίδια και φυσικά τα πιο όμορφα όνειρα!
     
    Callie

    Υ.Γ. 1 Η ανάρτηση αποτελεί περισσότερο μια ημερολογιακή σελίδα και μια προσπάθεια να κρατήσω ζωντανές τις μνήμες για την Μελίτα μου παρά μια επίδειξη του δωματίου μας.  Ξέρω ότι το ξέρετε, απλά θα ήθελα να το πω για να νιώσω καλύτερα. Σας ευχαριστώ. 

    Υ.Γ 2. Εάν είστε wonna be, μέλλουσα ή νέα μανούλα μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα απαραίτητα στην ανάρτηση της Κατερίνας “Πλήρης Λίστα Αγορών για το Μωρό που έρχεται” και στην δική μου για “Ιδέες για δώρα σε νεογέννητα” 

    Υ.Γ 3 Δείτε εδώ πως μετατρέψαμε τα παλιά μας έπιπλα σε παιδικά 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    37 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Σκέτη γλύκα το δωμάτιο της μικρής σου και κυρίως φτιαγμένο με πολλή-πολλή αγάπη!! Να δω εγώ τί θα κάνω που έχω μπει στον 8ο και ακόμα δεν έχω καταλήξει στο τί θα κάνω με το δωμάτιο του δικού μας ζουζουνιού… Πολλά φιλιά!!

    2. Πολύ όμορφο το δωμάτιο της Μελίτας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι φτιαχτηκε με πράγματα που ήδη είχατε και προσωπική εργασία απο εσάς και όσους αγαπούν την μικρή σας πριγκίπισσα. Τελικά αν έχει μεράκι κανεις μπορει να κάνει θαύματα.Να την χαιρεστε και να την καμαρώνετε!φιλάκια πολλά.

    3. Πανέμορφο το δωμάτιό της!!! Είναι όντως κουκλίστικο!!!

      Και μην ανησυχείς, την ανάρτησή σου την εκλάβαμε ως προσπάθεια να κρατήσεις ζωντανές τις μνήμες για την Μελίτα και όχι ως επίδειξη. Μόνο κάποιος κακοπροαίρετος θα σκεφτόταν το 2ο και είμαι σίγουρη ότι στην μπλογκοπαρέα σου ΔΕΝ υπάρχει κάποιος κακοπροαίρετος.

      Φιλάκια

      P.S. Και εγώ έχω σκοπό κάποια στιγμή να γράψω για το δωμάτιο της μικρής μου, ακριβώς για αυτό το λόγο 🙂 Και αν δεν το έκανα μέχρι τώρα, ένας από τους λόγους ήταν ότι μου πέρασε και αυτό από το μυαλό (μην παρεξηγηθούν οι προσθέσεις μου). Τώρα όμως με παροτρύνεις να το κάνω 🙂

    4. Ένα νεραιδένιο δωμάτιο για μια νεράιδα μικρούλα!!! Είναι πανέμορφο και φαίνεται ότι έχετε βάλει την ψυχή σας τόσοι άνθρωποι με πολύ πολύ αγάπη! Μεγάλο το επιτελείο της σχεδιαστικής και κατασκευαστικής ομάδας:)
      Μου άρεσε πολύ η αντίθεση με το λαχανί που δίνει μια ζωηρή νότα στο δωμάτιο.
      Όσο για την πεθερούλα σου δεν ξαφνιάστηκα με το ονομα γιατί και οι γονείς μου είναι από την Πόλη και εχουν φιλη που τη λένε Μπέμπα! Λες να είναι η ίδια;;;;
      Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή αδελφούλες!!!

    5. Το δωμάτιο, ειδικά με το χαλάκι, έγινε ζουζουνίστικο! Πόσες αλλαγές ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού γίνανε! Και πόσες έχουν να γίνουν ακόμα! Η φώτο με την μελίτα στο χαλί με την πιπίλα όλα τα λεφτά!
      Kathy by anthomeli

    6. Καλημέρα Callie!Απόλαυσα την ανάρτηση (αν και δεν είμαι ακόμη μαμά).Καλά ε, αυτό που λάτρεψα ήταν η κόρη σου ξαπλωμένη φαρδιά-πλατιά δίπλα στη τεράστια Minnie! ΄Ολα τα λεφτά! Μα πως να μην είναι η ζωή σου ευλογημένη με τέτοιο θείο δώρο? Να στε καλά και ευτυχισμένοι. Αναμένω νέα ανάρτηση!

    7. Αχ! Τι ομορφιά είναι αυτή;;; Πραγματικά είναι απίθανο το δωμάτιο της μικρής σου Πριγκίπισσας!!! Παραμυθένιο!! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να είναι αυτό το δωμάτιό του;; Και πέρασε τόσα μέχρι να αποκτήσει την τελική του μορφή!! Και πόσα ακόμη θα περάσει χρόνο με το χρόνο! χιχι!
      Να την χαίρεστε και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη η μικρή σας!! Με τέτοιους γονείς που την φροντίζουν τόσο, βέβαια, είμαι σίγουρη πως θα είναι!! 🙂
      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!
      Φιλάκια!!!

    8. Μα τι όμορφο δωμάτιο!!! Τυχερή η Μελιτούλα που όλοι τρέχουν για χατίρι της! Χαίρομαι την οικογένειά σας, πόσο δεμένοι είστε και βοηθάτε ο ένας τον άλλο!
      Απόλαυσα την ανάρτηση και τις όμορφες φωτογραφίες! Μπράβο!

    9. Μια ομορφιά είναι το δωμάτιο και μου αρέσει που έβαλε και το Μελιτάκι το χέρι του και μετέτρεψε το υποπόδιο και το κουτί με τα παιχνίδια, σε μια γωνιά δικιά της για να ζωγραφίζει !!
      Καλή εβδομάδα :))

    10. καλέ ονειρεμένο είναι το νεραιδοδωματιο και στην πρώτη και στη δεύτερη εκδοχή του μου αρέσει και όλο το δρώμενο όπως το περιγράφεις να είσαστε καλά και οι δυο και να χαιρόσαστε την πριγκίπισσα σας φιλια

    11. ax ποσο ομορφο και αγαπησιαρικο δωματιακι! και ειδα και τα αγαπημενα μου χρωματα να κυριαρχουν, ροζ και πρασινο, σαν το δικο μας παιδικο δωματιο!
      εγω παλι το παιδικο μας δωματιο το εχω δειξει εξ αρχης, και αρκετες φορες! δεν εχω κολλημα με το δωματιο, με το προσωπο της μικρης εχω ενα θεμα γι αυτο και δεν την εχω δειξει μεχρι στιγμης.
      Να στε παντα καλα και το δωματιο σας να ναι παντα γεματο με γελια, χαρες και παιχνιδια!

      υ.γ. το ποσο περιεργο μου φαινεται (της τρελης) που το παιδικο δωματιο εχει κουνια, δεν το αναφερω καθολου (πιο πιθανο μου φαινεται να βγει το διπλο κρεβατι απο την κρεβατοκαμαρα μας παρα η κουνια της ταλιμπανουλας αχααχαχαχααχα)

    12. Αυτό λοιπόν είναι το μαγικό Μελιτοδωμάτιο.Ροζ όσο και τα μαγουλάκια της…Αχ γλυκό μου κοριτσάκι είσαι τόσο τυχερή με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους τριγύρω να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν…όπως το βαρύ πυροβολικό της οικογένειας….Ετσι θα νιώθει και το Μελιτάκι για εσ΄ς μια μέρα…Το δωμάτιο είναι πανέμορφο κι είναι ακόμη πιο όμορφο γιατί έχει δικά σας δημιουργήματα…όσο για την πολυθρόνα!!! Αχ, τη ζήλεψα.Θα ήθελα κι εγώ μιοα μαγική τέτοια πολυθρόνα θηλασμού….μα τώρα πάει…ή μήπως να την πάρω για πλέξιμο;
      Φιλιά κορίτσια μας!

    13. Τι όμορφο,νερα'ι'δένιο δωμάτιο!!
      Τέλεια και τα χρώματα και γενικά όλες οι επιλογές που έχετε κάνει!
      Είναι ζεστό και πολύ φωτεινό και η μικρή δείχνει να το απολαμβάνει!!!
      να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!
      Καλότυχο και γερό!
      φιλάκια ανθομελάκια!

    14. Τέλεια όλα! Η ανάρτηση είναι εκπληκτική και μόλις είδα τη πολυθρόνα (τη λενε Σοφια, δούλευα στα ΗΡΑ για 2 χρόνια) θυμήθηκα πόσο εχω μετανιώσει που δεν την είχα στα ζουζούνια μου! Τώρα βέβαια, βολεύει πιο πολύ ο καναπές, μεγάλωσαν..

    15. Σκέτο μέλι το δωμάτιο της Μελίτας!!!
      Μαγικό!
      Και όντως αυτό που λες για καρέκλα/καναπεδάκι κάτι τελοσπάντων είναι βασικό στοιχείο!!!! Κι εμένα ένα ανάκλυντρο που έχω με έχει βολέψει πάρα πολύ!

    16. Σε όλη την ανάρτηση (αν και την έχω ξαναδιαβάσει) ήμουν αχούυυυυ και τι όμορφοοοοο και πόσο μεγάλωσε η Μελίτα!!!!!
      Αχ… ζήλεψα…
      Ευχαριστώ που συμμετείχες στο πάρτυ μου!
      Αθηνά από το Craftaholic

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης