ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ‘Χρώμα και Φαντασία’

    Πόσο χαρούμενη και περήφανη με έκανε το χθεσινό e-mail της Καλλιόπης από το childandplay.blogspot.gr!! Με ενημέρωσε ότι η 6χρονη κόρη μου κέρδισε στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για Παιδιά 2012  που διοργάνωσε στο blog της το βραβείο ‘Χρώμα και Φαντασία!!

     
    'Χρώμα και Φαντασία' 1
    Η χαμογελαστή φάλαινα

    Εδώ και καιρό είχαμε στείλει την ζωγραφιά της! Προσπάθησα να στηρίξω την προσπάθεια του child and play όσο μπορούσα. Είτε βάζοντας το banner του διαγωνισμού στο Ανθομέλι, είτε με κοινοποιήσεις στην σελίδα μας στο facebook. 

    Παρακολουθούσα τις αναρτήσεις με τις συμμετοχές και των υπόλοιπων παιδιών και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα κέρδιζε η κόρη μου γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερα σε ηλικία και υπήρχαν πολύ αξιόλογα έργα! Η συνεργάτιδα της Καλλιόπης και ζωγράφος σχολίαζε όλες τις συμμετοχές!

    Δείτε τις συμμετοχές με την σειρά:
    Part I
    Part II
    Part III
    Part IV
    Part V

    Δείτε κι εδώ τα τελικά αποτελέσματα με όλους τους νικητές!

    Ευχαριστούμε Child  and Play!!
    Kathy  

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    17 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Φανταστική η φάλαινα!!! Υπέροχη δημιουργία, πολλά συγχαρητήρια στη μικρή δημιουργό!! Να την χαίρεστε!! Έχει στο αίμα της την καλλιτεχνία, όπως όλη η οικογένεια! 🙂 Φιλάκια πολλά!!!

    2. Συγχαρητήρια για το βραβείο! Η κόρη σου έχει ταλέντο στη ζωγραφική!
      Βλέποντας και τις υπόλοιπες συμμετοχές, έχω να σχολιάσω ότι οι ζωγραφιές των μικρών παιδιών αποτελούν μικρά έργα τέχνης, χωρίς καμία δόση υπερβολής σε αυτό που γράφω. Ο τρόπος που κάθε παιδί εκφράζεται μέσα από τη ζωγραφική, είναι μοναδικός!

      Καλημέρα!

    3. Τι να πω τώρα και εγώ ως γιαγιά. Τα συγχαρητήρια και το μπράβο είναι πολύ μικρά μπροστά στην αγάπη μου γιαυτή την μικρή καλλιτέχνιδα Εύχομαι να συνεχίσει να κάνει αυτό που της αρέσει, άσχετα που θα την οδηγήσει .Γιατί της αρέσει ΠΟΛΥ.Συγχαρητήρια και στα άλλα παιδιά που συμμετείχαν,καθώς και στην διοργανώτρια αυτού του διαγωνισμού.Πολλά εύγε και στην κόρη μου και τον γαμπρό μου που φροντίζουν ιδιαίτερα αυτό το ταλέντο της Μαρίας να βρει διέξοδο και να βγει στην επιφάνεια.

    4. Καλά, έχω πάθει πλάκα!!! Και η κόρη μου είναι 6 αλλά δεν ζωγραφίζει τόσο όμορφα! Είχα ξαναδεί ζωγραφιά της Μαρίας σου που μας είχες δείξει και φαινόταν το ταλέντο της. Μπράβο Cathy για την υπέροχη κορούλα σου και μπράβο Μαράκι για το φοβερό σου ταλέντο!!!! Αξίζαμε τη νίκη!!!! Ναι, την αξίζαμε γμτο!!!!
      Οι περισσότερες ζωγραφιές ήταν όντως καταπληκτικές και μπράβο σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης